Sa madhështor


Str.1
C
Eja Zotit t’i këndojmë
Një britmë gëzimi dërgojmë
.                          F
Kalasë së shpëtimit
.                               C
Ai është madhështor
Str.2
C
Eja Zotin t’adhurojmë
Lëvdojmë emrin e tij të shenjtë
.                     F
Autorin e jetës
C
Ai është madhështor

Refreni

.           G
Ti je Zot, ti je Mbret,
.        Am
Ti kudo sundon
.              F
Sa madheshtor, sa madheshtor.

Ura.
.                  F
Zemrën e hapim
.                  C
Në gjunjë të biem
.                  G
Të adhurojmë…

Shtëpia jote

Download në Pdf Shtepia jote

[Intro] G   C   Em   G   C
                                G
Ti je i mirëpritur këtu
                         Em
Shtëpia është jotja, mund të hysh
                         C9
E zbraz veten unë
                         G G4   G
E zbraz veten unë

 

Era jote fryn këtu
                         Em
Ulu në fron, dhe mbretëro
                         C9
Duam zërin tënd
                         G G4   G
Duam zërin tënd

Ref
C
Kjo shtëpi, është shtëpia jote
                   D                   Em       Bm
Ne e lemë atë vetëm për ty,    Jezus
C
Kjo shtëpi, është shtëpia jote
                   D                   Em       Bm
Ne e lemë atë vetëm për ty,    Jezus

Ref (2X)
 
Ura
           C                                       Am7
Eja mes nesh, emrin tënd lartësojmë ne
                           G
Mbushe këtë vend
                         Bm
Mbushe këtë vend

           C                                       Am7
Eja mes nesh, emrin tënd lartësojmë ne
                               G
Me ndiz me zjarrin tënd
                                 Bm
Me ndiz me zjarrin tënd….. (2X)

Emrin Tënd Jezus

 

Tonaliteti i origjinalit eshte ne G# Vajzat e kane te lehte ta kendojne ne tonalitetin ku eshte origjinali. Akordet me poshte mund te luhen ne kitare duke vendosur Capo ne perden e 3-te.

Coveri qe kam vendosur ne soundcloud eshte ne C# dhe mund te pershtatet me lehte me tonalitetin e meshkujve

Downlod ne PDF Emrin tend Jezus

Intro Em C G   D 

.           Em         C                G          D
Në krahët e tu unë vij, të dorëzohem ty
.           Em     C                             G         D
Tek ti frikën lë,   n’këmbët e fronit tënd
.           Em         C                     G        D
Planet që kam unë Zot, të gjitha ti jap ty
.           Em         C                     G           D
Eja zër vendin tënd, je i mirëpritur këtu.

Ref

C  
Eja tek ne
.                                       Em
Shiun dërgo ti, në këtë vend
.D                            
Në praninë tënde unë
.C                                          
Do të rrëfej dhe do të shpall
.                  G   D
Ti je i shenjti, Zot

 
C
Zhurmën dëgjo, qielli po zbret
.Em                        D
Eja o Zot, Fryma jote të fryjë
.C                          Em                            G         D      
Unë do të shpall emrin e vetëm që shpëton,
.Em     C       G     D  
Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

 

 

I denjë – Worthy Elevation Worship

 

Intro C – Am   F – C- G C

.C               G
Ti mbajte kryqin tim
.             C                   F     C       G
T’jetoj n’lirinë, për të cilën ti vdiqe
.C                  G
K’të jetë që kam ta jap
.                C           F              C        G
Dhe i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Ref
.                               F
I denjë është emri yt
 .     G
Jezus
 .                           C
Ti meriton lëvdim
 .                           Am
I denjë është emri yt (2X) F- C- G  C
.                                        (4x) G – F
 

.C               G
Ti hoqe turpin tim
.                C            F       C       G
Mahnitem unë, me dashurinë tënde
.C                      G
Ky hiri yt s’mbaron
.                C           F              C        G

Ndaj i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

.G| – F|   Dm||||  Am||||   G||  C||

Ura
.    F
I lart’suar qofsh në qiej
.            Dm
Ndërsa me lavdi k’tu vjen 
.          Am
Ti meriton lavd’rimin tonë
.           G                  C
Emër mbi çdo emër je

Përkëthimi: Aurel Duro, Soel Birjani, Rexhina Vlashi

TREMBLE (Ti bën errësirën t’dridhet)

.Am                                 Fmaj7
Sill,      gjithçka n’ paqe sot,
.C
Stuhitë që më rrethojnë
.                    Gsus
Le të thyhen         n’ emrin Tënd

.Am                          Fmaj7     
Thirr,   detin të fashisë,
.C
Furinë tek unë të heshtë
.                   Gsus
Çdo dallgë           n’ emrin Tënd

.Ref:      F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    bën frikën t’ heshtë
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7       G                                 F2                  Am7       G  (F2) – në fund
Jezus, Jezus                                         (x2)      Jezus, Jezus
.Am                           Fmaj7    
Fry, eshtrat silli n’jetë,
.C
Jep frymë të këndoj
.                   Gsus
Përsëri ,           e t’lavd’roj

.Ura               F2                                 C                     G
Emri Yt, është dritë, që errësira se mohon
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot
.                   F2                       C                     G
Emri Yt, jeton, përgjithmonë i ngritur lart
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot

 

Muzika:  Mosaic MSC

Perkthimi: Altin Kurraj

E marrë kjo dashuri -/- Reckless Love

Intro   Dm C   A#   F

Strofa 1
.Dm               C                             A#
Para se të flisja unë, më këndoje ti
.Dm                   C                         A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                 C                                 A#
Para se të merrja frymë, ti fryve jetë tek unë
.Dm                   C                           A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
 
Ref
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri
.         Dm                            C                 A#             F
Oh më ndjek, lufton gjersa t’më gjejë dhe lë 99-të
.                       Dm                      C                
Jo s’mund ta fitoj, se meritoj,
.                             A#             F
Por prapë për mua jetën jep
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri 

Strofa e 2
.Dm                 C                                 A#  
Dhe pse armiku yt, për mua luftove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                             C                             A#  
Kur ndjehesha pa vlerë, për mua pagove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë

Ura
.Dm                                            C
Nuk ka terr që se k’then në dritë
.                             A#
Mal që s’kapërcen ti
.                       F
Derisa t’më gjesh
.Dm                           C
Nuk ka mur që s’rrëzon ti
.                             A#
Gënjeshtër që se mposht ti
.                      F
Derisa t’më gjesh

Vetem Jezus-/- None but Jesus

G                  C
Ne qetesi dhe ne heshtje e di
Am     D
Se ti je Zot
G                      C
Ne misterin e prezences tende
Am                D
Ti me perterin

Am  D         G           C                D
Kur me therret s’dua te mohoj
Am    D     G    C                D
Cdo dite une ty te kerkoj

Rref
Em                 C     G    D
Ska asnje tjeter si    ti
Am
Vetem Jezus
Em               C    G    D
Kryqezuar per li – ri
Am
Dhe jetoj te jap lavdi

G                C
Dhe ne kaos, konfuzion une e di
Am      D
Se ti mbreteron
G                    C
Ne momente dobesie me jep hir
Am                   D
Te bej vullnetin tend

Am  D             G        C                 D
Kur me therret s’dua te mohoj
Am     D    G    C                D
Cdo dite une ty te kerkoj

Urra
Em                  C              G         D
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Am
Ti me jep shprese

Ti me jep force
Em                 C               G          D
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Am
Pergjithmone

Shkëlqe Jezus / Shine Jesus Shine

Shkëlqe Jezus
A         D/A   A       E
O Zot drita jote po shkëlqen
A             D/A   A      E
Në mes t’errësirës po shkëlqen
  D         E/D     C#m           F#m
Jezus drita e botës shkëlqen mbi ne
D        E/D        Cm#       Fm#                  G                E
Na çliro të vërtetën Ti sill mbi dhe, shkëlqe mbi ne

 

             A   E  A D                  Bm             E
        Shkëlqe Jezus, hidh mbi tokë Ti lavdinë ë Atit
           A    E  A      D                  Bm               G   E
        Ndriço Ti shpirt, mbushi zemrat me zjarr
         A      E        A     D              Bm          E
        Siç rrjedh një lumë jepu kombeve hir dhe falje
          A    E   A    D                 Bm E             A
        Sill Fjalën tënde, o Zot le të ketë dritë

 

A         D/A              A         E
Zot zbulojmë ne prezencën tënde
A         D/A              A         E
Nga errësira në dritën tënde
D           E/D                 Cm#      Fm#
Me dëshirë vijmë tek Ti ne o Perëndi
D        E/D      Cm#         Fm#                   G              E
Errësirën largo Ti dhe ka veç dritë, shkëlqe mbi ne

 

A         D/A              A         E
Kur ne shohim shkëlqimin mbretërorë
    A      D/A           A       E
Fytyrat tona të shfaqin Ty o Zot
D              E/D                 Cm#    Fm#
Dhe ndryshojnë nga lavdia jote
D        E/D                Cm#     Fm#             G              E
Ne jetojmë për të lavdëruar Ty, shkëlqe mbi ne

 

Shenjtëri Për Ty Jezus

    G   D Em  Bm            C
Shenjtëri    për Zotin tonë
                    D
Për mbretin tonë
     G  D Em  Bm            C
Shenjtëri    për emrin tënd
              G/D  D
Do t’këndojë

 

                           G                      CGD
                       Shenjtëri për ty Jezus
                           G         Em         Am    D
                       Shenjtëri për ty o Zot
                           G                      CGD
                       Shenjtëri për ty Jezus
                           G           D           C       G
                       Shenjtëri për ty o Zot

 

    G D Em   Bm           C
Të dua,        rrugët e tua
                 D
Dhe emrin tënd
    G D Em   Bm                C
Të dua,        dhe për cdo ditë
             G/D  D
Do të shpall

 

 

O Jezus Shpëtimtar/ My Jesus my Savior

 

A                E                   F#m               E          D
  O Jezus Shpëtimtar, Zot tjetër s’ka si Ti
                         A          D             A                  F#m             G      F#m   E
  Gjithë jetën time dua t’lavdroj, mrekullitë e dashurisë Tënde
A                    E                         F#m          E                      D
  Ngushllimi, mbrojtja ime, kala e fuqishme për streh
                                 A          D                A
  Çdo frymë që marrë, gjithçka që jam
 F#m                               G  F#m E
  Qoftë gjithmonë në adhurim

 

 REF

A                 F#m               D                           E
Ngri zërin lart, Perëndisë t’i këndojmë
      A                   F#m         D                  E
Fuqi, madhështi, lavdërim mbretit tonë
    F#m                    E      D
Malet përkulen dhe detet ushtojnë
               E        D            E
Kur dëgjojnë emrin Tënd
            A                  F#m              D                      E
Kur shoh veprën tënde këndoj plot gëzim
             A               F#m           D                      E
Gjithmon do të dua, gjithmon do t’qëndroj
F#m                         E     D                    E    A
Nuk ka asgjë si premtimi që kam në Ty