TREMBLE (Ti bën errësirën t’dridhet)

.Am                                 Fmaj7
Sill,      gjithçka n’ paqe sot,
.C
Stuhitë që më rrethojnë
.                    Gsus
Le të thyhen         n’ emrin Tënd

.Am                          Fmaj7     
Thirr,   detin të fashisë,
.C
Furinë tek unë të heshtë
.                   Gsus
Çdo dallgë           n’ emrin Tënd

.Ref:      F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    bën frikën t’ heshtë
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7       G                                 F2                  Am7       G  (F2) – në fund
Jezus, Jezus                                         (x2)      Jezus, Jezus
.Am                           Fmaj7    
Fry, eshtrat silli n’jetë,
.C
Jep frymë të këndoj
.                   Gsus
Përsëri ,           e t’lavd’roj

.Ura               F2                                 C                     G
Emri Yt, është dritë, që errësira se mohon
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot
.                   F2                       C                     G
Emri Yt, jeton, përgjithmonë i ngritur lart
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot

 

Muzika:  Mosaic MSC

Perkthimi: Altin Kurraj

You wont relent – Ti nuk dorezohesh

.C#m                                      A
Nuk do dorezohesh derisa
.E               F#m
t’kesh gjithcka, Ty te perkas (4x)

.C#m                        A                          E
T’vendos porsi nje vule ne zemren time
.F#m                                 C#m
Porsi nje vule ne krahun tim

 

.A                        E
Se dashuria, eshte me e forte se vdekja
.F#m                                C#m
Xhelozia me e fort se varri
.A
Dhe ujrat e medha
.E                      F#m                 C#m
S’mund ta mposhtin dashurine

 

Ref
.C#m     A                     E
Eja ji zjarri brenda meje
.F#m                    C#m
Eja ji flaka ne zemren time
.A                      E
Eja ji zjarri brenda meje
.F#m              C#m
Derisa ne te jemi nje

 

Urra
.C#m                          A
Jo s’dua te flas per Ty
.E
Sikur ti nuk je ketu
.B
Dua te t’shoh ne sy
.C#m
Te te kendoj vec Ty

 

Nuk duam asgje me shume (12x)
Se Ti Jezus

Ti je i denjë / Worthy of it all

.         A                                   E
Të gjithë shenjtorët dhe engjëjt
.      A                    E
Përulen para fronit
.         A                              E
Dhe të gjithë pleqtë hedhin
.                            D             E
Kurorat para qengjit të Zotit
.              A
dhe këndojnë

Ref
.                             A
Se Ti je i denjë o Zot
.                                       E
Je i denjë Ti për gjithçka
.                                     D
Se nga Ti vjen gjithçka
.                                         E
Dhe për Ty është gjithçka
.                          A
Ti meriton lavdinë.

Ura
A   
Ditë e natë, natë e ditë
.     C#m
Temjani të ngrihet
F#m
Ditë e natë, natë e ditë
.        D
Temjani të ngrihet
A
Ditë e natë, natë e ditë
.        E
Temjani të ngrihet
Bm
Ditë e natë, natë e ditë
.        D
Temjani të ngrihet

Ty Të Kam Forcë

 

F                  C                    Dm
Ty të kam forcë në dobësi
                  F                 Bb
Ty të kërkoj thesari im
                F        C     F  C
Ti je gjithçka për mua

 

F                     C                        Dm
O Zot të kërkoj unë Ty si perlë
                      F                      Bb
Nëse dorëzohem jam i marrë
                 F       C      Bb   F
Ti je gjithçka për mua 

 

            F   C   Dm   F           Bb          F  C    F  C

Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
            F   C   Dm   F           Bb          F  C   Bb  F
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë

 

F                  C                    Dm
More në kryq mëkatin tim
                  F                 Bb
Dhe u ringjalle përsëri
                F        C     F  C
Ti je gjithçka për mua

 

 

F                     C                        Dm
Kur bie poshtë Ti lart më ngre
                  F                       Bb
Kur etje kam Ti ujë më jep
                 F       C      Bb   F
Ti je gjithçka për mua

Ti je Zoti im

G                D
O Zot ,Ti je Zoti im
        C                                           G
Dhe unë gjithmonë do të lëvdoj    (2X)
  

Em                                               D
Do të kërkoj Ty cdo mëngjes
                          C                                 Am     C
Dhe do të mësoj të ec në rrugën Tënde
         G                                   D
Dhe hap pas hapi më drejto
             C                                    G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 

                                        D
Gjithmonë Ty do të ndjek
            C                               Am    C
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
           G                                 D
Dhe hap pas hapi më drejto
           C                                   G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 

Ti je Zot i këtij Qyteti / God of this City

Bb
Ti je Zot i k’tij qyteti
F/A

Ti je Mbret mbi k’të popull
Gm7          D#

Perëndi i këtij kombi…Ti je
                              Bb

Ti je dritë në errësirë
                                F/A
Ti je shpresë për t’pashpresët
Gm7          D#

Paqja e t’shqet’suarve…Ti je

 

Gm7     F/A   D#
S’ka asnjë si Ti Zot
Gm7     F/A    D#         F
S’ka asnjë si Ti Zot

 

Ref:  D#

Se gjëra më të m’dha po vijnë
F                                                           Bb  F/A  D#
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojë ky qytet
   D#
Gjëra më të m’dha po vijnë

         F                                                     Bb
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojmë këtu

 

Autore: Boyd, Aaron
McCann, Andrew
Jordan, Ian
Comfort, Peter
Kernoghan, Peter
Bleakley, Richard


Tek unë mbretëro (Lord reing in me)

 

C             G    Gsus    F             G          C         
          Përmbi tokën mbarë Ti mbretëron
             G   Gsus   F                  G         Am
          Mbi rrëket në mal muzgun që mbulon
           G  Gsus  F             G        Dm7
          Gjëja që kërkoj dhe çfarë dua
                    F                          G    F/G       C
          Është në mua prapë të mbretërosh
 

 

                      G    C/E  F       G   Gsus     C
             Tek unë mbretëro     Ti me fuqi
                G          C/E   F                       G        Am7
          Në më t’errëtën orën mbi çdo ëndërrim
              G          F         G           F      Dm7
          Gjithshka që jam të ka Ty Zot
                F                 G   F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
                                                                             Csus   G      F2maj7            Csus

                                                                | / / / / | / / / / | / / / / |

 

C              G          Gsus4    F              G             C
          Përmbi çdo mendim    dhe përmbi çdo fjalë
               G     Gsus4    F       G         Am7
          Të jem pasqyrim i Zotit tim të gjallë
                 G    Gsus4  F                G   Gsus4    Dm7
          Unë s’të krahasoj         me asgjë mbi     tokë
                F                G    F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
 

 

 

 

Vineyard, Brenton Brown

Të Shkojmë Ta Adhurojmë

                  G2
Të shkojmë ta adhurojmë
                                               Dsus
Të shkojmë ta adhurojmë
              C2                       Dsus    G2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Dsus     G    

Jezusin Zot

 

              E2
Të shkojmë ta adhurojmë
                                               Bsus
Të shkojmë ta adhurojmë
              A2                       Bsus    E2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Bsus     E    

Jezusin Zot

 

              D2
Të shkojmë ta adhurojmë

                                               Asus
Të shkojmë ta adhurojmë
              G2                       Asus    D2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Asus     D    

Jezusin Zot

 

 

Te Falenderoj

G                                       Em
Më ke marr’ në krahët e tu
D                                  C
Dhe më dhe Ti shpëtimin
Em                          C                               D
Dashurinë tënde derdhe në zemrën time

 

Nuk di si t’falenderoj
Për cfarë Ti po bën për mua
Tani un’ mund të të jap këngën time.

 

Rref

                     G           D     Am        Em
Dhe une të falenderoj, falenderoj,
G             D     C
Falenderoj o Zot (Jezus)

Dhe në kryq dhe jetën tënde
Dorëzove gjithcka atje
Dhe me vdekjen tënde jete Ti na dhe
Përmes gjakut tënd kam hyrë
Para fronit qiellor
I sigurt dal para teje dhe t’adhuroj

 

T’LAVDEROJ ADONAI/ Praise Adonai

Intro Am, F, C, G, E7

Am              F
Kush eshte si ti
                     C
Qengj edhe luan
                         G                E7
I ulur permbi fron
Am                 F
Malet t`lavderojne
                       C
Detet te kendojne
                G
Ty o Zoti im

 

Ref

F                      Am

T`lavderoj   Adonai
               G
Qe kur djelli te shkelqeje
               Dm7        F    G
Deri kur erresira te  bjere
F                       Am
T`Lavderoj   Adonai
               G
T`gjithe kombet permbi toke
           Dm7                 F
Edhe engjejt lart ne qiell
G          Bb2
T` lavderojne

 

Autor: Poul Baloche