Sa madhështor


Str.1
C
Eja Zotit t’i këndojmë
Një britmë gëzimi dërgojmë
.                          F
Kalasë së shpëtimit
.                               C
Ai është madhështor
Str.2
C
Eja Zotin t’adhurojmë
Lëvdojmë emrin e tij të shenjtë
.                     F
Autorin e jetës
C
Ai është madhështor

Refreni

.           G
Ti je Zot, ti je Mbret,
.        Am
Ti kudo sundon
.              F
Sa madheshtor, sa madheshtor.

Ura.
.                  F
Zemrën e hapim
.                  C
Në gjunjë të biem
.                  G
Të adhurojmë…

Sa emër i bukur është- What a beautiful name

.                             D  
Fjala ti ishe n’fillim
.              G       Bm             A
Një me Zotin shumë të lartë
.Bm                    A        D
Lavdia fshehur tek krijimi
.           G       Bm    A
U zbulua tek ty o Krisht

RREF
.                                    D
Sa emër i bukur është
.A
Sa emër i bukur është
.           Bm     A             G       
Emri i Jezus Krishtit mbret
.                            D
Sa emër i bukur është
.                               A
I pakrahasueshëm është
.                            Bm
Sa emër i bukur është
.    A      G
O emri Jezus

.                                       
Qiellin pa ne ti nuk e doje
.             G       Bm             A
Ndaj Jezus, qiellin zbrite tek ne
.Bm                       A      D
Unë shumë mëkat, ti më shumë dashuri
.           G       Bm    A
Asgjë nuk na ndan tani

.                        D                         A
Vdekja s’të mbajti, para teje u gris veli
.                        Bm             F#m
Mburrjen e vdekjes, e heshte ti
.                   G                                    A
Qiejt brohorasin, i këndojnë lavdisë tënde
.                      Bm          A
Se ti erdhe sërisht në jetë

.                             D                          A
Kundërshtar ti nuk ke, të ngjashëm asnjë
.                   Bm               F#m
Tani e përjetë Zot mbretëron
.                       G                    A
E jotja mbretëria, e jotja lavdia
.                   Bm          A
Emër mbi emër Zot ti ke

.                                       D
Sa emër i fuqishëm është
.                                       A
Sa emër i fuqishëm është
.            Bm     A            G         
Emri i Jezus Krishtit mbret
.                                 D
Sa emër i fuqishëm është
.                              A
Asgjë nuk e kundërshton
.                                Bm
Sa emër i fuqishëm është
.     A      G
O emri Jezus
.                                 Bm
Sa emër i fuqishëm është
.    A        G
O emri Jezus

Sa e thellë dashuri e Tij -/- How deep the fathers love for us

Intro:       G- C- G- D  
.          G                               C
Sa e thellë kjo dashuri e Tij
.          G                             D
Sa e gjërë përtej cdo mase
.      G                         C
Sa birin e Tij e dha fli
.      G                  D     G
Thesar bëri mjeranin

.      Em                                     C
Dhimbja e humbjes sa e thellë
.      G                    D
Fytyrën Ati fshehu
.           Em                          C
Nga plagët e të Zgjedhurit
.              G                           D
Shumë bij erdhën në lavdi

Interl  Em –  D – G   (2X)

.      G                             C
Shiko atë njeri në kryq
.         G                            D
Mëkatin mban mbi krye
.         G                                       C
Plot turp dëgjoj unë zërin tim
.       G                           D      C
Përqesh nga mesi i turmës

.     Em                           C
Mëkati im e coi në kryq
.         G                  D
Cdo gjë u plotësua
.               G                                   C
Frymë e Tij e fundit më dha jetë
.    G                       D
Tani ka përfunduar

Interl   Em –  D – G   (2X)

.                    Em        D   –  G       
Ka përfunduar,    oooooo (2X)

.           G                                           C
Nuk mund të mburrem me asgjë
.      G                                  D
Talent, pushtet a mencuri
.       G                                      C
Por do krenohem n’Jezusin
.         G                            D      C
Me vdekjen dhe rringjalljen     ( mbaj 6 masa)

.                Em                                     C
(3b) Pse duhet të shpërblehem unë
.       G                          D
S’arrij t’i jap përgjigje
.       Em                                     C
Por me gjithë zemër unë e di
.       G                     D
Gjaku i tij shpagoi

Përsërit vargun (3b)

.       Em                                     C
Por me gjithë zemër unë e di
.       G                     D
Gjaku i tij shpagoi

Sill rizgjim (tek une fillo) – Send revival


C  F  C  F
STROFA 1
          C                                   F
Premtimet prej se lashti shikojme
               C                                  F
Se nese lutemi dhe gjunjet rrezojme
             Am                             F
Ti do t’vish sherosh vendin tone
               C                 F
Ti do t’vish, ti do t’vish

STROFA 2
C                                   F
Premtimet qe ke bere ne shikojme
                   C                                F
Se nese kthehemi dhe Ty te kerkojme
             Am                                 F
Ti do t’vish t’sherosh vendin tone
             C                 F               C
Ti do’vish, Ti do t’vish tek ne

REF
                    Am        F         C
Zot sill rizgjim tek une fillo
                        Am    F           E/G
Se buzet e papastra une i kam
               F                          C
Syte e mi Mbretin kane pare
                F                       C/E
Lavdine Tende per nje cast
Dm               F               C
Sill rizgjim tek une fillo.

Syte Lart I Ngre Une

 

  C                                 F2/C    C                    F2/C
        Sytë lart i ngre unë për nga malet
  C                                 F2/C               C          Gsus
        Ku mund të gjej unë ndihmë
  C                          F2/C               C                         F2/C
        Ndihma vjen nga Ti Bërës i qiellit
  C                               F2/C        C         Gsus
        Krijuesi i kësaj bote

 

 

   C                       F2/C
        Sa kam nevojë për Ty
    C                          F
        Vetëm në Ty kam shpresë
   C                         F2/C       Gsus
        Veç Ti je lutja ime
   C                          F2/C
        Unë do të të pres Ty
   C                                     F
        Të vish dhe të më ndimosh
   C                               F2/C       Gsus
        Po pres prej Teje jetë

 

 

 

 

 

Brian Doerksen

1990 Mercy/Vineyard Publishing

Sot eja për t’adhuruar / (Come now is the time)

 

E2             F#m7          E2
Sot, eja për t’adhuruar
Bsus                        F#m7           A2
Sot, eja të japësh zemrën ti
E2                             F#m7        E2
Sot, siç je për t’adhuruar
Bsus                             F#m7         A2
Sot, të dalësh para Perëndisë
E2
Sot

 

A2                                                   E2
Çdo gjuhë do t’rrëfejë një ditë Ti je Zot
A2                                               E2
Çdo gju do t’përkulet një ditë
A2                                         C#m7
Por thesari mbetet për gjithë ata
                   A2                    Bsus             B
Që t’zgjedhin Ty tani

Brian Doerksen/Vineyard

Sill Mbreterine

 C                G          F    G       C
Unë do të pres në qetësi për Ty
C              G         F        G        C
Gjithmonë e çdo ditë të kërkoj Ty
Am               G            F
Unë do t’shikoj nga qiejtë
Am          G                        F
Se Ti je shpresë dhe pjesë e imja
C                  G         F    G       C
Unë do të pres në qetësi për Ty

 
 

                  Am   F
 Sill mbretërinë
C                      G
 Këtu dhe përt’rim
                Am            F
 Shpirtin Tënd dërgo
C                     G
 Dhe mbushna më shumë
          Am   F  C      G
 Maranatha , eja o Zot.
                  F
 Sill mbretërinë

 

   C   F       C   F         C   G
 I shenjtë, i shenjtë , i shenjtë

            Am     F
Eshtë    Zoti

Words and Music by Bob Baker


Syte e verber

Em                  C
Sytë e verbër le të hapen
D                      Gmaj7
I dobëti thotë jam i fortë
C            Am7         B7sus   B7
Fjala e Zotit na thotë kështu
Am                      D7sus D
Dhe në sprova unë qëndroj
Gmaj7                  Cmaj7
Para maleve të k’saj jetë
Am7             B7sus  B7   Em7
Zotin e kam mburojë dhe fuqi
Ref

Am7             D                     Em7
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde
m7                D             G
Në shtëpinë e Zotit do të banoj
Am7          D
Haleluja Ti je Zot
G              C

Haleluja i Yti jam
Am
7                  B7sus       Esus  E
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi

https://www.youtube.com/watch?v=SaOI9njWcnw#t=14