Zot Emri yt -/- Oh our Lord

          A        E
O   o  Zoti ynë                                      
           A        E
O   o  Zoti ynë             
                   A                        E
Sa madhështor është emri yt
                       B
Mbi tokën mbarë

Strofa 1
E
Ja shikojmë, agimi lind
Drita shkëlqen përmbi ne të gjithë
        A                         C#m             B
Vështrojmë tek ti, të dëshirojmë o Zot 
E
Ja shikojmë, diellin që del
Botën që zgjohet, ti shpresën sjell
        A                         C#m            B
Vështrojmë tek ti, të dëshirojmë o Zot

          A        E
O   o  Zoti ynë                                      
           A        E
O   o  Zoti ynë             
                   A                        E
Sa madhështor është emri yt
                       B
Mbi tokën mbarë

 
Strofa 2

E
Ja shikojmë, shiun që vjen
Ujërat që ngrihen, mbushin k’të vend
   A                            C#m             B
Duart i shtrijmë, të mbahemi në ty
  
          A        E
O   o  Zoti ynë
A        E
O   o  Zoti ynë
A                        E
Sa madhështor është emri yt
B
Mbi tokën mbarë  (2x)

 
Tranzicioni   E 
                     Oh  oh  oh
Urra
               C#m       
Zot emri yt është dritë në terr
                A
Zot  emri yt është fjala e vërtet
                E            B
Zot  emri yt,   o  emri yt

 

Paul Baloche 

Zot shiun dërgo / Let the fire fall

G
Zot ne thirremi me emrin Tënd
C
Përulemi, t’kërkojmë dhe lutemi
.     D
Rrëfejmë cdo mëkat dhe paudhësi
Em                        C                  D
Zërin ngremë dhe të thërrasim Ty

Rref

.                    G                               Em
Zot shiun dërgo, derdh Frymën tënde
.                  C                          D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
.                        G
Mbretëro mbi ne.

Urra

G                                Em
I shenjtë, Frymë e Shenjtë
.                   C                       D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
.                       G
Mbretëro mbi ne.

Zoti Ynë është Madhështor

 

Em     C                   G            Em

Zoti ynë është madhështor
               D            Em
Mbretëron nga lartësi
              C             G      Em
Me urtësi, dashuri, fuqi
         Am                D           Em
Zoti ynë është madhështor

 

Dm    Bb                 F
Zoti ynë është madhështor
               C            Dm
Mbretëron nga lartësi
              Bb             F
Me urtësi, dashuri, fuqi
         Gm                A           Dm
Zoti ynë është madhështor

Zoti nuk më la në baltë / (Lord didn’t leave me)

Em    Am        Em      B7      Em         Am          Em     E7
Zoti nuk më la në baltë për k’të e lavdëroj
      Am      D               G             Em     C                                B7
Si një fëmijë më mban në krahë o sa ngrohtësi që ndiej
         Em   Am   Em         B7      Em         Am   Em   E7
Kur zëri më jehon në male, shpirti fluturon
 

 

             Am    D       G
Gjithë bota le ta dijë
       Em       Am7   B7          Em        E7

Se Zoti mbretëron mbi tokë   (2x)

 

         Em      Am            Em        B7   Em       Am           Em     E7  
Nuk ka mallkim mbi Shqipërinë, as lot as hidhërim
     Am     D        G           Em    C7                          B7
se dashuria rrjedh si lumi si një burim qiellor
     Em      Am  Em          B7     Em      Am     Em     E7
Se Perëndia më shpëtoi shpirti më gëzon
 

             Am    D         G
Gjithë bota le ta dijë
      Em          B7                     Em
Se Zoti mbretëron mbi tokë  (2x)
 

 

Ralf Gjoni

Zoti mbretëron në popullin e Tij

 

Em             C          D            Em

Zoti mbretëron në popullin e Tij

C                    D        Em  C  D

Me fuqi dhe madhështi

Em             C          D            Em

Zoti mbretëron në popullin e Tij

C                D  Em

Plot dashuri dhe barazi

 

C             D      Em

Ai banon në lartësi

C                      D       Em

Në fronin e Tij të lavdishëm

C                     D     Em

Ai banon mes lavdërimit

C                         D   Em

Të popullit të Shqipërisë

C                         D   Em

Të popullit të Shqipërisë

 

  C  D          G   Bm  Em

Halelujah, Halelujah

C D       G   D  Em

Halelujah, Amen     (2x)

 

 

Zoti marshon/ Zotin Falendero

Am G
Zoti marshon sot me shkëlqim
Am G
Ai kalëron me madhështi
Am G
Plot drejtësi dhe të vërtetë
Am E
Ushtri e Tij sot po mbush qiejtë

Am G
Zotin falendero, dashurinë Tij
Zotin falendero, dashurinë Tij
Zotin falendero, dashurinë Tij
Përjetë, përjetë

Bm A
Ushtria e Zotit po vallëzon
Bm A
Me zemrat tona që gëzojnë
Bm A
Dhe mbretëria po afron
Bm F#
Dashuria e tij thirrja jonë

Zoti Do Të Bëjë

Am
Zoti do të bëjë zënë e tij të buçasë
E
Dhe ti do kesh një këngë nëpër natë

Eja tek mali i Zotit
Am
Shih lavdinë dhe madhështinë

Ref:
Am
Është i madhi yt o Izrael
E
I madhi yt o Izrael

Zëri tij buçet

Fuqinë e fjalës vet
Am
I madhi yt o Izrael

Am
Sytë që nuk shikojnë do të hapen të shikojnë
E
Veshë që s’dëgjojnë do t’dëgjojnë

Sakatët do t’kërcejnë, do t’hidhen porsi drerë
Am
Gjuha e të pagojit do t’këndojë

Am
Zoti do të bëjë që bukuria e lavdisë
E
Të duket dhe shkretëtira të lulëzojë

Thuaji atij që n’zemër ka veç frikë
Am
Forcohu dhe dëgjo zërin e Tij!

ZOT KE ZEMRËN TIME / Lord you have my Heart

Bm G D A
Zot ke zemrën time dhe tënden do të kërkoj
Bm G D A Dsus D Dsus
Jezus merrma jetën dhe më drejto

Bm G D A
Zot ke zemrën time dhe tënden do të kërkoj
Bm G D A Dsus D Dsus
Le të jetë për ty flijim i gjallë

Refreni
D Dsus G D A
Dhe unë ty do të lavdëroj
D Dsus G D A
Do të kë — ndoj për dashurinë
D Dsus G D A
Dhe ndërsa vjen mes nesh
A G A D
Lavdia do të shkëlqejë
A G A D
Lavdia do të shkëlqejë

Autor: Martin Smith

Zjarri i Misionit / Mission’s flame

 

      Gm

Adhurimi zjarrin e misionit t’ndez

        Ebmaj7

Po shkojmë me pasion për emrin tend

           F                                                      D

Po shkojmë, lavdrimi yt është thirrja jonë

          Gm

Na dërgo!

 

 

      Gm

Adhurimi zemra e misionit tonë

        Ebmaj7

Të shohim kombet emrin tënd t’pranojnë

           F                                                      D

Çdo komb dhe fis lavdrimin’ tënde të shpallë

          Gm

Na dërgo!

 

 

   Bb                             F                        Eb

     Duhet t’jesh lavdrimi për çdo gjuhë 

   Bb                             F                Eb 

     Gzimi i çdo zemre në çdo kohë

                D                                                Eb

     Deri sa plotësia e Mbretërisë të vijë

                D                                                Eb   F

     Deri sa plotësia e zbulesës të agojë

               Gm        C        (fundi F Am)

     Na dërgo!

 

Autor: Matt Redman

 

 

 

 

Zgjohu O Izrael

Em                                         Am
gjohu o Izrael dhe këndoj Zotit
Em                      B7
E vërteta do të çlirojë
Em                          Am
Se nga Sioni vjen Shpëtimtari
Em     B7       Em
Dhe ai do të bekojë

Em                          Am
Tek ti do t’vijnë dhe kombe tjera
Em                        B7
Dhe sëbashku do të festojnë
Em                   Am
Dhe do thërrasin o Maranatha
Em         B7   Em
Mirëse na vjen ti o Zot

REF
Em              Am            Em                  B7
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj
Em              Am            Em   B7          Em
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj