Dashuria pa mase – Radical love

Strofa1

Dm                     A#
Ne erresire me gjete Zot
F                             C
Me dhe jete e me dhe shprese
Dm                     A#
Dhe dashuri pa mase Zot
F
Nga erresira me nxorre
C
Me solle ne drite

Strofa 2

Dm                         A#
I verber isha tani shoh
F                   C
Meshira jote me cliroj
Dm                     A#
Favor ke vene rreth meje
F
Dashuria jote me gjeti
C
Tani kendoj

Rref

A#                                   F
Merrma zemren jotja eshte
Dm                   C
E jotja eshte,   e jotja eshte. (2x)

Strofa 3

Dm                     A#
Asnje shpirtin s’ma shpeton
F                             C
Vetem ti me ben te plote
Dm                     A#
Jezus me ke fituar
F
Me dashuri me ke rrethuar
C
Tani kendoj

Ura

Dm
I jap  te gjitha zot
A#
Per ty dhe vetem ty
F
Per tenden  sacrifice
C
Jeten e jap tek ti

Dm
Pagove ti
A#
Jeten dhe ti
F
Ne kryq dhe ne varr
C
Mekatin ke marre

Ne dashuri me ty / Deep in love with you

IntroC   F    /    C   F   /    C   F    /    C    F  /

C                 F     C                    F

Ulur dua te jem, Ne kembet e tua,

C                      F        C        F
Kur jam me ty, jam ne shtepi

C                        F  C                     F
I prekur nga hiri yt, ne dashuri me ty

Am7          F                 G
Nga butesia jote, ngelem pa fjale

C                           F        C                    F

Mahnitem une me ty, qe emrin tim therret

C                         F            C    F
Nuk mund te gjej tjeter si ty

C                  F          C                    F
Nje deshire e forte, si zjarr digjet tek une

Am7                             F            G
Te t’njoh me shume ty miku im

Ref

F                Am        F   C      G

    Ne dashuri me ty A–ba     A–t

Am7           F                C
Ne dashuri me ty Zot

F                   Am              F      C       G
Zemra, me rreh per ty, I shtrenjti Jezus

Am7          F            C
Ne dashuri me ty Zot

Urra

G                C              G                 C

Shpetimtari im, rrjedh gjaku yt tek une

F           C             F                   C
Dhe dashuria ime, eshte me e thelle se dje

F                  Am7

Une hyra permes perdes,

F                     Am7

Prej hirit jam bere I shenjte

G

Zot, dashuri e shpi-rtit tim

Dikur në Një Grazhd (Away in the manger)

G                                         C                  G
Dikur në një grazhd ku nuk kishte djep
D                                  G
I vogli Zot Jezus pushonte aty
G                                             C               G
Gjithë yjet në qiell po shikonin nga lart
D               G              Am       D       G
I vogli Zot Jezus po flinte mbi kashtë

G                                         C               G
Blegërin bagëtia dhe bebi s’fle më
D                                  G
I vogli Zot Jezus nuk qan aspak
G                                      C               G
Të dua Zot Jezus shikomë nga lart
D               G           Am     D    G
Këtu rri me mua sa dielli të dalë

G                                             C                 G
Pranë meje Zot Jezus të lutem qëndro
D                                    G
Pranë meje përjetë të më duash kërkoj
G                                        C            G
Beko gjithë fëmijët që ti i do shumë
D              G                    Am      D  G
Dhe merrna në qiell Zot me ty të jetojmë

Djali i vogël i Trumpetës (Little drummer boy)

E
Eja, mua më thanë  –   pa-rampam-pam-pam

Për t’parë një mbret që u lind  –  pa-rampam-pam-pam
Bsus
Dhuratën më të mirë  –  pa-rampam-pam-pam
Bsus             E                              A                          E                          Bsus
I japim mbretit tonë –   pa-rampam-pam-pam, rampam-pam-pam, rampam-pam-pam
E                                                                          Bsus      C#m7
Të nderojmë Atë –   pa-rampam-pam-pam – Kur ne vijmë

E
Foshnja e vogël  –  pa-rampam-pam-pam

Një djalë i varfër jam  –  pa-rampam-pam-pam
Bsus
Asnjë dhuratë nuk kam  –  pa-rampam-pam-pam
Bsus                          E                                     A                          E                          Bsus
Që i shkon përshtat një mbreti –   pa-rampam-pam-pam, rampam-pam-pam, rampam-pam-pam
E                                                                                  Bsus         C#m7
A mund të luaj për Ty  –  pa-rampam-pam-pam – Në trumpet

E
Maria tundi kokën  –  pa-rampam-pam-pam

Kau, qengji mbanin ritmin –   pa-rampam-pam-pam
Bsus
Në trumpet luajta  –  pa-rampam-pam-pam
Bsus               E                         A                          E                          Bsus
Më t’mirën për Atë  –  pa-rampam-pam-pam, rampam-pam-pam, rampam-pam-pam
E                                                                                             Bsus    C#m7
Me buzë në gaz vështroi  –  pa-rampam-pam-pam – Si luaja unë

Duart Pastrona/Give us Clea Hands

 • G                                     D/F#
    Zem’rat dorëzojmë, biem në gjunjë
  C                                              G     D
    O Shpirt i Shenjtë na përul
  G                                     D/F#
    Sytë i largojmë nga çdo ligësi
  C
    O Zot i flakim tej idhujt 

   

  Ura:

                          G                                 D/F#
  Duart pastrona, zemrat shenjtëro
                  Em7                       Dsus                 C
  Shpirtin tonë t’mos e ngrejmë tek një tjetër
                         G                                 D/F#
  Duart pastrona, zemrët shenjtëro
                  Em7                       Dsus                 C
  Shpirtin tonë t’mos e ngrejmë tek një tjetër

   

   

  Ref:
   
                         G                                     D
  O Zot le të jetë ky një brez që kërkon
                  Em7                 D          C
  Fytyrën tënde Perëndi i Jakobit
                         G                                     D
  O Zot le të jetë ky një brez që kërkon
                  Em7                 D          C
  Fytyrën tënde Perëndi i Jakobit

   

   

  Author: Charlie Hall, CCLI # 5916809

   

  http://www.youtube.com/watch?v=Smg2PbX_lEA

Duart I Shtrij / I lift my Hands

     E                                        F#m
Duart i shtrij, drejt mbretit tonë
    E/G#                 A
E adhuroj, për Ty këndoj
         E                                  F#m        B            E
Je Mbret mbi Mbret që zemrën ma pastron

 

 
Ref

                       B                                            A      E
Tjetër Zoti si shërbej, asnjë thesari tjetër
                        B
Je dëshirë e zemrës sonë
                                    A           E
Hapësirë e shpirtit të pamasë
                E          A             F#m            B                   E    A E
Dhe nën emrin Tënd të shenjtë o Zot sakrifikoj

 

Author: Andre Pelser, CCLI 3330384

Drita e Botës/Here I am to Worship

 

D          Asus                 Em
Drita e botës në errësirë Ti zbrite
D           Asus               Dsus/G
Mi hape sytë që t’shikoj
D             Asus              Em
Cfarë bukurie, zemra ime të do Jezus
D                    Asus                     Dsus/G
Me shpresë për një jetë bashkë me Ty

Refreni
D                                    A/C#
Ja ku jam, t’adhuroj Ty, ja ku jam, përulëm
D/F#          G
Ja ku jam, them Ti je Zoti im,
D                                 A/C#
Je plotësisht i bukur, plotësisht i denjë
D/F#         G
Plotësisht i mrekullueshëm

D                  Asus                 Em
Mbreti i përjetëshëm mbi gjithshka i lart’suar je
D             Asus           Dsus/G
Në qiell i lavdishëm je Ti
D                   Asus        Em
Erdhe i përulur tek bota që e krijove
D                    Asus              Dsus/G
Për hir të dashurisë le gjithshka
 

 

A/C#      D/F#   G
Kurrë s’do t’kupoj sa të kushtoj
A/C#  D/F#  G
Që more fajin tim në kryq

 

Author: Tim Hughes, CCLI # 4042279

Do te japim Lavdi

 

C                           Em   Am
Do te japim lavdi dhe nder
                    F
Do ngreme duart
              Dm
Te lartesojme ty
              F       
Te lartesojme emrin
G            C   
Tend te shenjte

 

 

Refreni

 

      G     C               Em               
Se ti je i madh i fuqishem
      Am
Je i madh
                                F        Dm
S’ka asnje tjeter si ti——i
        F        G          C
S’ka asnje tjeter si ti

Do t’adhuroj Ty /I Will Worship

E
Do t’adhuroj Ty  – (Do t’adhuroj Ty )
D
Me gjithë zemër Zot – (Me gjithë zemër Zot)
A
Do t’lavd’roj Ty – (Do t’lavd’roj Ty)
E                         A              B          E
Me gjithë forcën Zot – (Me gjithë forcën Zot)
E
Do t’kërkoj Ty – (Do t’kërkoj Ty)
D
Sa të jetoj – (Sa të jetoj)
A
Do të ndjek Ty – (Do të ndjek Ty)
E                          A       B           E
Rrugën tënde do ndjek – (Rrugën tënde ndjek)

Ref

E                        B               F#m                   A       B      E
Do të jap gjithë adhurimin,   do të jap gjithë lavdërimin tim
E                     B                          F#m              A         B         E
Vetëm Ty kam mall t’adhuroj Zot,   vetëm Ty t’takon ladv’rimi im

E
Do t’përulem (Do t’përulem)
D
Të shpall mbretin tim (Të shpall mbretin tim)
A
Do t’shërbej Ty (Do shërbej Ty)
E                        A        B              E
Do të jap gjithçka unë kam (Do të jap gjithçka)
E

Do t’i ngre sytë (Do t’i ngre sytë)
D
Drejt fronit Tënd (Drejt fronit Tënd)
A
Do t’besoj ty (Do t’besoj Ty)
E                    A         B              E
Veç në Ty do t’besoj (Veç ne Ty do t’besoj)

David Ruis, copyright 1993, Mercy/Vineyard Publishing