O Jezus Shpëtimtar/ My Jesus my Savior

 

A                E                   F#m               E          D
  O Jezus Shpëtimtar, Zot tjetër s’ka si Ti
                         A          D             A                  F#m             G      F#m   E
  Gjithë jetën time dua t’lavdroj, mrekullitë e dashurisë Tënde
A                    E                         F#m          E                      D
  Ngushllimi, mbrojtja ime, kala e fuqishme për streh
                                 A          D                A
  Çdo frymë që marrë, gjithçka që jam
 F#m                               G  F#m E
  Qoftë gjithmonë në adhurim

 

 REF

A                 F#m               D                           E
Ngri zërin lart, Perëndisë t’i këndojmë
      A                   F#m         D                  E
Fuqi, madhështi, lavdërim mbretit tonë
    F#m                    E      D
Malet përkulen dhe detet ushtojnë
               E        D            E
Kur dëgjojnë emrin Tënd
            A                  F#m              D                      E
Kur shoh veprën tënde këndoj plot gëzim
             A               F#m           D                      E
Gjithmon do të dua, gjithmon do t’qëndroj
F#m                         E     D                    E    A
Nuk ka asgjë si premtimi që kam në Ty

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s