Sa madhështor


Str.1
C
Eja Zotit t’i këndojmë
Një britmë gëzimi dërgojmë
.                          F
Kalasë së shpëtimit
.                               C
Ai është madhështor
Str.2
C
Eja Zotin t’adhurojmë
Lëvdojmë emrin e tij të shenjtë
.                     F
Autorin e jetës
C
Ai është madhështor

Refreni

.           G
Ti je Zot, ti je Mbret,
.        Am
Ti kudo sundon
.              F
Sa madheshtor, sa madheshtor.

Ura.
.                  F
Zemrën e hapim
.                  C
Në gjunjë të biem
.                  G
Të adhurojmë…

Advertisements

Mbretit kendojini / Sing to the king

E                 B             A                          E
Mbretit këndoini që vjen të mbret’rojë
.                        B           A             E
Qengjit që u therr ne i japim lavdi
.                         B                  A                 E
Jetë dhe shpëtim mbretërimi do t’sjellë
.                            B                       A                 E
G’zim për gjithë kombet kur Jezusi mbret’ron

Ref
E
Eja t’këndojme një këngë
.       F#m                                                      A
Një këngë që shpall se ne i takojmë Jezusit
.                         E      D A
Ai është gjithcka
.        E
Një zemër levdimi t’ngrejmë
.        F#m
T’ngrejmë zërat tani drejt Jezusit
.                            E      D A
Për mbretin këndo

E                 B                A         E
Presim në lutje për kthimin e tij
.                   B                    A                E
Do t’jemi t’gatshëm kur ajo ditë të vije
.                               B            A                    E
Bashkë me shenjtorët ne do të këndojmë
.                      B                  A                  E
Se djalli u mund dhe Jezusi mbret’ron