Une jam i lire / I am going free

Intro   │C#m—│A–E│B—│—-│
Alternativ CAPO 4 | Am—|F–C|G—|—-|

Versioni ne Am eshte shume i lehte dhe me poshte keni cover ne akordin Am

 

A             E
Cfare mund te thuash ti,
A          E
Qe sot kam pafajesine
A          C#m
Gjykatesi vet me mbron,
B
Me la te lire

A     E                A       E
Dhe kur kembana ra, Liria tingelloj
A       C#m                   B
Ferri le ta degjoje, une jam I lire
E
Une jam I lire

 

Rref

C#m                A
Lavdi lavdi, Haleluja
E                                 B
Ne det makatin hodhe ti
C#m                 A
Lavdi Lavdi Haleluja
E                            B
Jezusi me dha lirine
E
Une jam I lire

 

A         E
Nuk do te kthehem pas,
A         E
Nuk jam me une I njejte
A                   C#m
Njeri I ri jam sot, une jam I lire

A           E
Ne rruge te ngushte po ec
A          E
Shtruar me hir dhe shprese
A              C#m             B
Drejt ne shtepi me con une jam I lire
E
Une jam I lire

 

E          A        E     B
Jam I lire, I lire vertet
C#m  A               E    B
Jam I lire,    I lire vertet
E         A       E     B
Jemi t’lire, t’lire vertet
C#m    A          E    B
Jemi tlire,    t’lire vertet

 

Fundi
A           E
Dhe do te vije nje dite,
A        E
Tek ti do t’fluturoj
A     C#m           B
Nga burgu me clirove jam I lire

Une dorezohem / I Surrender

http://www.youtube.com/watch?v=HcnfT4arZtI

Intro : Dm,  F,  Gm,  A#2

Dm
Ja ku jam
                F
Ulur ne gjunje zot prape
                       C
Gjithcka dorezoj
A#2
Gjithcka dorezoj

Dm
Ketu me gjen
F
Ndersa ti prane me vjen
C
Deshpruar per ty
A#2
Deshpruar per ty
 Dm         F,  Gm,  A#2                      
Une Dorrezohem

Dm
Ne shpirtin tim
F
Derdhu me hir, meshire
C
Kam etje, uri
A#2
Kam etje, uri
Dm
Me krahe te shtrire
F               
Lutjen me degjon ti
C
Me fol tani Zot
A#2
Me fol tani Zot

Rref
Dm
Une dorezohem
F
Une dorezohem
Gm
Dua te t’njoh me shume
A#
Dua te t’njoh me shume. (2x)
Urra : A#2,  F,   Dm,  C;    A#2,   F,    C
 
          A#2     F
Si nje ere e forte
           Dm      C
Jezus fry tek une
 Gm
Zot ti vepro
Dm     C
Zot ti vepro tek une

       A#2      F
Si stuhi e forte
 Dm    C
N’shpirtin tim leviz
              Gm
Zot ti vepro
 Dm    C
Zot ti vepro tek une

UNE NE PORTAT E TIJ

D                   G
Une ne portat e tij
D
Do te hyj me lavderim,
            D      G               A
Ne oboret e tij me adhurim.
          D                         G
Do te them: kjo eshte dita
       D
Qe Zoti e krijoi,
           G                   A                   D
Do t’gezohem sepse ai me ngazelloi.

 

 REF

  D               G     D
Ai me ngazelloi, ai me ngazelloi
G                       A                  D
Do t’gezohem sepse ai me ngazelloi. 2x

UNË MUND TË BËJ GJITHÇKA


C2         m7                  C2 
O Zoti im o shpëtimtar
                      Am7                              F2
Shkëmbi i shpëtimit vendi im i fshehtë
                 E      Am  G
Nuk ka si emir Jezus
F2                     G
Që mund të më shpëtojë

 

C2               Am7                     C2 
Unë jam vendosur mbi k’të shkëmb
                        Am7                            F2
Dhe kurrë nuk do lëvizem
                   G       Am  G    F2
Shpresën e kam vetëm në ty
         G            A  A/C#
O Zot je shpëtimtar

 

 

D2            Bm7                      D2
Lavdërimi yt do të jetë gjithmonë
                 Bm7               G
Dhe fjalën tënde fort e mbaj
                    A            D/A     A      G
Me këngë të re unë do t’lavdëroj
                 A         D/A  A
Me zemër do t’bekoj

 

D2              Bm7           D2
Më mbushe jetën me gëzim
                 Bm7                G
Dhe veç në ty gjej kënaqësi
 
                    A            D/A    A            G
Me këngë të re un do të lavdëroj
                 A            D/A   A
Me zemer do të bekoj

 

URA

               Bm7    A       G
Kur jam i dobët më forcon
D/F#            G      Bm7     A
Dhe në mungesë ti jep bollëk
               Bm7   A           G
Për hir të emrit tënd të shenjtë

 

REF

      A

Unë mund të bëj gjithçka
Me krishtin që më forcon
 

 

Autore: Darlene Zschech

 

 

 

 

 

 

 

UNE DO TE THUR LAVDE

 

Em9     Am                                                D/A      G/B
Ati im tani e ndjej  si munda une te egzizstoj
       C2             Am           D/A               B7
Pa  te te njohur  ty o  Zot   dhe vullnetin tend
Em9                     Am            D/A            G/B
Por une tani  jam  femija yt dhe ne familjen tende jam
        C2                       Am/E
Dhe  une me frike nuk do te kem
     D           B7/D#
Se ati im ti je prane meje

 

 REF

Em           Am/E  
Une do te         thur lavde 
D/F#    G       D/F#
Une do te thur lavde
C2/E        Am/E
Une do te thur lavde
D           B7/D#
Ne perjetesi
D           E
Ne perjetesi