Cohu Gezohu

Em                                                  C
Sa larg eshte perendimi nga lindja fjala thote
D                         Em
Zoti ka larguar fajin tend
Em                              C
Se Zoti ka harruar te keqen qe ke bere
D                                             Em
Ndaj cohu, gezohu mos rri ne vend (2x)

Ref
Em         C                D               G
Cohu, gezohu, Zoti im te ka falur ty
Em         C        D           Em
Cohu, gezohu, Ai te do ty

Urra
Em     Am   D                    G
Para se te lindje Ai te deshi
Am               D                Em
Ne diten kur ti linde Ai festoi (2x)

C’femije eshte ky

Am          C
C’fëmije është ky
G        Em    Am     F        E
Që në qetësi po fle në krahet e Marise
Am  C             G      Em
Të cilit engjëjët e adhurojne
Am         Em          Am
Kur në fusha barinjte po rrijne

C                G        Em
Ja ky është Krishti mbret
Am      F
Barinjte e ruajne
E
Engëjt këndojne
C                      G         Em
Shpejt shpejt ta lavderojme
Am       E        Am
Foshnjen Birin e Zotit

Am    C G              Em
Sillni ar temjan dhe mirre
Am       F          E
Cdo mbret perkulet para tij
Am          C            G          Em
Ky mbret mbi mbret po sjell shpetim
Am     Em     Am
Cdo zemer të plagosur

C                      G            Em
Mbret mbret një këngë për të
Am       F        E
Virgjeresha me ninullen e saj
C      G          Em
Si si Krishti u lind
Am     Em     Am
Foshnja Biri i Zotit

Cdo ditë / Everyday

D                        A                 F#m        E
Ç’mund të them Zot je…  Ti që më dhe jetë dhe
D                        A                    F#m               E
S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke
D                       A             F#m          E
Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam
D                    A                F#m                E                         D    A F#m E D A F#m E
Që çdo ditë mund të… jem një dritë për emrin tënd

D                A                 F#m                        E
Zot mësoj çdo ditë… t’qëndroj mbi fjalën tënde
D                 A           F#m          E
Dhe po lutem që… Ty të njoh me shumë Zot
D                 A             F#m         E
Më drejto në çdo… hap që marr gjatë jetës
D                  A                 F#m                E                             A
Që çdo ditë mund të… jem një dritë në botë për Ty

A               D            F#m      E
Zot çdo ditë për Ty jetoj unë
A                 D             F#m      E        A
Dhe çdo ditë mbas teje do të vij
D            F#m     E          A D F#m E
Dhe çdo ditë unë do të ec me Ty

A         D          F#m      E              A D F#m E
Për Ty Jezus jetoj çdo ditë (4X)

Writer(s): Joel Houston, CCLI #: 2798154

Cfare Zoti per mua ka bere

    C                  F      C
T’thote i dobti jam i forte
   C            F                 Am
T’thote i varferi i pasur jam
   C           F                      C
T’thote i verberi mund te shoh
              Am         G        C
Se çfare zoti per mua ka bere

 
Refreni
 
      G           Am
Hosana, Hosana,
            F              G       C
Qengji qe fli per ne u be
      G          Am
Hosana, Hosana,
        F         G       C
Ai vdiq dhe u ringjall

 
 
         C                               F        C
Nga ujera t’thella, do t’ngrihem lart
F             Am
Ne krahet e Perendise At
C     F            C
Kenge gezimi do te kendoj
              Am    G       C
Jezus Krishti me çliroi

Reuben Morgan,  CCLI # 258803

http://www.youtube.com/watch?v=i4H6Uv7BI7I