Krishti është ngritur mbi gjithcka / Exalted over all

Intro:   A    E   F#m    D      (2x)

Strofa 1
.         A
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
.      E
E zemren dhe, atje në kryq
.                 D                                         A
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
.         A              
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë
.        E
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
.      D                                     A
Askush nuk bën, atë që bëre ti

 
Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.

.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Strofa 2   
.A       
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
.       E
Ti u ringjalle, na dhe jete
.                    D                         A
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
.                    D            F#m                 E
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë

 
 Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka
.                 A                            D
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
.               A                        E
Lëvdimi ynë është vec për ty
.                        F#m                    D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Ura
.E
Për ty këndojmë
.F#m
Për ty këndojmë
.D                                  A
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
.E
Emrin tënd ngremë
.F#m
Emrin tënd ngremë
.D                     A
Jezus je mbi gjithcka
 
 
      

Ku shkon, unë shkoj – Where you go I go

Intro: Am   G  Dm   Dm  (2x)

Am
Ku shkon, unë shkoj
G
Cfarë ti flet, unë them
Dm                        Dm
Unë lutem si Ti,  Unë lutem si Ti

Am                G
Jezusi bëri atë që pa nga ty
Dm
Ai tha vetëm fjalë, që i degjoi nga ty
Am                                   G
Në cdo vënd që shkoi, e drejtove ti
Dm
Priu zemra jote, Frymën tënde ndoqi

Am                              G
Si mund ta mendoj, të ec unë pa ty
Dm
Kur cdo hap që ai bëri, ishte ne dorëzim
Am                                 G
Nuk mund ta mendoj, t’jetoj unë pa ty
Dm
I denjë je vetëm ti Zot
F Am    G      Dm     Dm
Je gjithmonë i mirë,  Je gjithmonë i mirë

Ref
Am
Ku shkon unë shkoj
G
Cfarë ti flet, unë them
Dm                       Dm
Unë lutem si ti, unë lutem si ti

 
Urra
Am
Dhe pse bota sheh, dhe shpejt harron
G
Ne kurrë s’do t’harrojmë
Kush je ti
Dm
Dhe cfarë ke bërë për ne

Ky eshte ajri qe marr

G                 C
Ky eshte ajri qe marr
G                  C
Ky eshte ajri qe marr
G       D      Em  D     C      Em   D
Prezenca jote      ne mua jeton

G                      C
Ky eshte ushqimi im
G                      C
Ky eshte ushqimi im
G           D     Em  D   C  Em    D
Vete fjala jote         folur tek une

 Rref
G  D Em     D              C  Em  D
Dhe ja………..m I humbur pa ty
G  D Em     D              C  Em  D
Dhe ja……….m Deshp`ruar per ty

K’tu ne kryq

Intro   G/// Em// D/F# G// G/B C///

Vargu 1
C             Em          D/F#     G                              C
Është një vend plot me mëshi – rë, që nu – k shteron. .
Em        D      G                     C
Është një vend ku hiri rrjedh si lumë i gjërë. .
D                C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje; .
D                        C
vjen me furi dhe më rrëmben!
Rref .
C
K’tu ne kryq, k’tu ne kryq .
G
Jetën unë dorëzoj;
.D                         Am7
Mahnitem nga Ti, mahnitem nga Ti. .
C                         G
Ku dashuria u kuq dhe mëkati m’u la.
.             D                        Am7                        C2 – G – C2 – G
Të detyrohem Ty, të detyrohem Ty, Jezus.
Vargu 2
C             Em        D/F#     G                 C
Është një vend, ku turpi e faji më nuk rrinë;
.       Em      D         G                   C
Aty faljen, paqen gjej me Perëndinë.
.             D       C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje;
.              D                       C
vjen me furi dhe më rrëmben!

Urra

C2
K’tu unë shpresën gjej.
Em
K’tu mbi vend të shenjtë
G                     D
K’tu përulem, k’tu përulem.
C2
K’tu unë duart ngre.
Em
K’tu Ti më shpëton.
G                      D
K’tu përulem, k’tu përulem.

KEMI URI KEMI URI

 G        D            Em

 Kemi uri kemi uri

          C                                      G

 Kemi uri per me shume nga Ty

           D           Em

 Kemi etje o Jezus

          C                                        G

 Kemi etje per me shume nga Ty

 

REF

 G                          D                     Em

 Ne I ngrejme duart drejt teje

                            C                 G

 Ne duam te te shohim Ty

                         D                      Em

 Ne grejme zerat drejt teje

                      C

 Lart, lart tek Ty

https://www.youtube.com/watch?v=1kEZZydFyXE&list=PL4D1CCC0F05AF39AC

Kur Vështroj Unë Tënden Shenjtëri

C                                                         F
Kur vështroj unë tënden Shenjtëri
C                                 F
Kur sodis unë tënden bukuri
C
Kur gjithcka që më rrethon
F                      Dm       G
Bëhet hije në dritën tënde

 

C                                               F
Kur gëzimin gjeta unë tek Ti
C                                        F
Kur Ti më mbështjell me dashuri
C
Kur gjithcka që më rrethon
F                      Dm     G
Bëhet hije në dritën tënde

 

Ref:

G            F G                   Em  Am
Të adhuroj       të adhuroj
Dm             G                         C   C7
Arsyja që rroj është të adhuroj (2X)

 

Kryqi / The Cross

G                      D/F#                 C
Jezus gjaku yt,   mua më lan
G                       D/F#                 Em      C
Jezus gjaku yt,   mua m’bulon
G                       D/F#                      C
Jezus gjaku yt,   mua m’pastron
G                        D                                 C
Jezus gjaku yt,   më bën mua t’lirë

 

G
Kryqi
D/F#
Gjaku yt
Em
Unë vij
D/F#
O Zot mua më fal
G
I larë jam
D/F#
Pastruar jam
Em
I lirë jam
D                                  G     D/F#    Em     C
Ti më ke falur mua

The Cross by Charlie Hall

Krijo nje zemer te paster

G                            D               C          G
Krijo një zemer të pastër tek unë o Zot
D                C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë  (2X)

 REF

C                D                G     Em
Mos më dëbo nga prania jotë
C                            D                        G  G7
Shpirtin Tënd të shenjtë mos ma hiq
C           D         G                    Em
Kthema o Zot gëzimin e shpëtimit
D               C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë

Autor: Keith Green CCLI

Kombi i tij jemi

F                     Bb      F              C
Kombi Tij jemi, kemi muzikë prej Tij
F                        Bb
Një zë kumbon tani
F       C               F             C
Është zëri i Tij që armiqt i dëbon
F                                Bb
Por thellë nga zemra
F                           C                      F              Bb
Të thërrasim Ty Perëndi, derdhe çlirimin
F                         C                     F                C
Fry mbi muzikën që ne Ty të këndojmë

 

Gm                           C        Gm                           C
Por pa forcën tënde, kemi vetëm një këngë pa jetë
Gm                                   C         F             C          Bb             C
Nëse ti zbret nga qielli, portat e ferrit, rrëzohen poshtë

 

Prandaj
F                            Bb
Thirri Perëndisë, thirri Perëndisë
F                                            C
Thirri Perëndisë madhështor   (2X)

 

Sepse
F                             Bb
Prangat i këput, prangat i këput
F                                 C
Kur i thërrasim, i thërrasim Atij    (2X)

Kjo eshte Fryma qe marr

A2                        D2/A
Kjo është fryma që marr
A2                       D2/A
Kjo është fryma që marr
A2              E/G# F#m F#m/E        D2       F#m   Esus  E
Është fryma jote që        tek unë jeton

A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2              E/G# F#m F#m/E        D2     F#m   Esus  E
Është Fjala jote               e folur tek unë

 

REF

A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i etur për Ty
A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i humbur pa Ty

Autor: Marie Barnett CLLI # 1874117