Hosana – Kari Jobe

Strofa 1

Em                D

I përulur mbret

                       G                        C             G

Zgjodhe rrugën që çon në vuajtje

                    D                           C                  G     D

S’kurseve asgjë për shkak të dashurisë

      Em                 D  

Oh cfarë mister

                     G                       C               G

Frymarja e fundit u bë përjetësi

                         D                       C                   D

Cfarë kishim humbur e shpengove ti

.

Ref  

  G               C

Hosana Hosanna

              Em    D          G           C

Në lartsësi  –  i   përgjithmonë

     G               C

Hosana Hosanna

           Em     D             G           C

Hale – lu  –  ja   përgjithmonë

.

Strofa 2

Em                      D      

Mbret fitimtar

                 G                                  C               Em

Qengji që u therr, u ngrit në madhështi

                 G                                    C      Em

Se meritojmë dashurinë që jep ti

              D                         C                Em

Ti je i vetmi që mirëpresim ne

              D                         C         

Ti je i vetmi që mirëpresim ne

.

Ura

Em

I bekuar qoftë

C

bekuar qoftë ai që

       G                             D

Në emër të Zotit vjen

Em

Eja këndo

C

Jezusi është mbret

        G                             D

Përjetë, ai mbretëron

.

Pērkthimi: Aurel Duro & Soel Birjani

Hosana – Hillsongs,

Intro: C#m   E   F#m   G#m
           C#m  E    F#m   B
Strofa 1
.     E                                 C#m
Shoh mbretin e lavdise,  tek vjen mbi re me zjarr
.                      F#m              G#m
Gjithe bota dridhet,  bota dridhet
.  E                                       C#m
Shoh dashurine dhe hirin,  na pastron nga cdo mekat
.                     F#m                          B
Dhe ne kendojme,  dhe ne kendojme
E       A    B      C#m
Hosana,  hosana
A               C#m  B
Hosana ne lartesi
E        A    B      C#m
Hosana,  hosana
A                 B                   C#m
Hosana ne lartesi
Strofa 2
. E                                               C#m
Une shoh nje brez te zgjedhur, ngrihet te te sherbeje ty
.            F#m                   G#m
Me vetmohim,   me vetmohim
E                                    C#m
Nje rizgjim afrohet,  kur lutemi edhe kerkojme
.                         F#m                              B
Qendrojme ne gjunje,  qendrojme ne gjunje
Instrumentale: C#m   E    F#m   G#m
                          C#m   E    F#m   B
Urra:
A                                          B
Zemren sherome dhe pastrome
E                                C#m
Hapi syte e mi qe te shoh lavdine
A                              B                 C#m
Me trego per dashurine qe ke ti
A                           B
Zot me thyej para teje
E                                               C#m
Gjithcka qe une jam, eshte prej teje Zot
A                                    B        C#m
Rrugen do te ndjek per ne perjetesi

Hiri yt

C                                Am

Hiri yt duron pa fund o Zot

F                                     G

Meresia jote shterim nuk njeh

C                                    Am

Shpirti yt jo kurre nuk ndryshon

F

Hiri yt eshte I njejte

G

Dje sot dhe perjete

Ref

G                             C

Se ti je perjete I meshirshem

Am

Perjete je besnik

F                              G

Perjete Perendi plot me dashuri

C

Perjete I persosur

Am

I shenjte ne lavdi

F                           G         C

O Zot I perjetshem perjete je ti

Autor: Dition Dibra

HYR NEPER PORTAT

 

 

Am                                Dm              Am
Hyr nëpër portat e tij me lavd’rim
Em       Am
Hyr në oborret me falenderim (2x)

 

Ref

Am                            G                       Am

Gëzohu dhe ngazëllohu në Shpëtimtarin
Am                            G                       Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në Atin e dritës
Am                            G                              Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në shpëtimin tonë
Am                            G                                 Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në të lashtin e ditëvë

 

 

Hosana ( Levdimi Ngrihet)

       G2                                             C2                      G2
Lëvdimi ngrihet, sytë i kthejmë tek Ti i kthejmë tek Ti
                                                               C2                       G2
Shpresa zgjohet, zemrat kanë mall për Ty ne rrojmë për Ty

 

                       D4                         C2                  G2

Se kur të shohim   ne gjejmë forcë për çdo ditë

                   D4                     C2                       G2                    D
Në praninë tënde frika jonë largohet tej, largohet tej

 

 REFRENI

      C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
          G                  D/F#                                       Em7       C
Perëndi që sjell shpëtim,        i denjë për gjithë lëvdimin
     C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
            G                  D
Eja vepro në mesin tonë
             Em7          C
Mirë se vjen, Zot Jezus

  

G2                                                        C2                      G2
Dëgjo dëshirën e zemrës që kthehet tek Ti          kthehet tek Ti
                                                           C2                                           G2
N’mbret’rin tënde, jetët janë përtërirë                   Ti na përtërin

Autore:  PAUL BALOCHE and BRENTON BROWN.  CCLI # 298842

HOSANA NE LARTESI

G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI
G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI

 

REFRENI

C           D                G
ZOTIN E LAVDEROJME
C                     D                      G
ME GJITHE ZEMER KENDOJM
C                  Em         D Em
I BEKUAR QOFSH O ZOT
      C                D           G
HOSANA NE LARTESI
 

 

G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER
G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER

Hapna sytë tanë Zot

D                A      G  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D  Bm
Të shohim Jezusin
G Em  A7
Duam ta prekim
G D
T’i themi të duam

 

 

D                 A G  A7
Veshët tanë hapi
G   D   Bm
Të mund të dëgjojmë
G     Em  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D
Të shohim Jezusin     (2x)

Hapi sytë e zemrës sime /Open the eyes of my heart Lord

E5
Hapmi ti Zot syte e zemres
B4/D#
Hapmi ti Zot syte e zemres
A2/C#      A2
Dua të t’shoh Ty
E          E4sus

Dua të t’shoh Ty  (2x)

REFRENI

B                        C#m
Të shoh Ty Zot, të ngritur lart
A2                                                 B4
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
B                                                 C#m
Derdh forcën dhe dashurinë                                     F#m7 (11)                       B4

Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë

E5
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
B4/D#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A2/C#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
E               E4sus
Dua të t’shoh Ty

Integrity, Paul Baloche

HALELUJA SEPSE ZOTI PERENDI

 

E                        A             E
Haleluja sepse Zoti Perendi
               B7               E
I gjithe pushtetshmi mbreteron              (2X)

 
REFRENI
 

             A                           E
Le te gezohemi me ngazellim
        F#m                           B7
E te lavderojme Perendine