TREMBLE (Ti bën errësirën t’dridhet)

.Am                                 Fmaj7
Sill,      gjithçka n’ paqe sot,
.C
Stuhitë që më rrethojnë
.                    Gsus
Le të thyhen         n’ emrin Tënd

.Am                          Fmaj7     
Thirr,   detin të fashisë,
.C
Furinë tek unë të heshtë
.                   Gsus
Çdo dallgë           n’ emrin Tënd

.Ref:      F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    bën frikën t’ heshtë
.F2                  Am7                   G
Jezus, Jezus,    Ti bën errësirën t’dridhet
.F2                  Am7       G                                 F2                  Am7       G  (F2) – në fund
Jezus, Jezus                                         (x2)      Jezus, Jezus
.Am                           Fmaj7    
Fry, eshtrat silli n’jetë,
.C
Jep frymë të këndoj
.                   Gsus
Përsëri ,           e t’lavd’roj

.Ura               F2                                 C                     G
Emri Yt, është dritë, që errësira se mohon
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot
.                   F2                       C                     G
Emri Yt, jeton, përgjithmonë i ngritur lart
.                     F2                  G            Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot

 

Muzika:  Mosaic MSC

Perkthimi: Altin Kurraj

Zot Emri yt -/- Oh our Lord

          A        E
O   o  Zoti ynë                                      
           A        E
O   o  Zoti ynë             
                   A                        E
Sa madhështor është emri yt
                       B
Mbi tokën mbarë

Strofa 1
E
Ja shikojmë, agimi lind
Drita shkëlqen përmbi ne të gjithë
        A                         C#m             B
Vështrojmë tek ti, të dëshirojmë o Zot 
E
Ja shikojmë, diellin që del
Botën që zgjohet, ti shpresën sjell
        A                         C#m            B
Vështrojmë tek ti, të dëshirojmë o Zot

          A        E
O   o  Zoti ynë                                      
           A        E
O   o  Zoti ynë             
                   A                        E
Sa madhështor është emri yt
                       B
Mbi tokën mbarë

 
Strofa 2

E
Ja shikojmë, shiun që vjen
Ujërat që ngrihen, mbushin k’të vend
   A                            C#m             B
Duart i shtrijmë, të mbahemi në ty
  
          A        E
O   o  Zoti ynë
A        E
O   o  Zoti ynë
A                        E
Sa madhështor është emri yt
B
Mbi tokën mbarë  (2x)

 
Tranzicioni   E 
                     Oh  oh  oh
Urra
               C#m       
Zot emri yt është dritë në terr
                A
Zot  emri yt është fjala e vërtet
                E            B
Zot  emri yt,   o  emri yt

 

Paul Baloche 

Zot shiun dërgo / Let the fire fall

G
Zot ne thirremi me emrin Tënd
C
Përulemi, t’kërkojmë dhe lutemi
.     D
Rrëfejmë cdo mëkat dhe paudhësi
Em                        C                  D
Zërin ngremë dhe të thërrasim Ty

Rref

.                    G                               Em
Zot shiun dërgo, derdh Frymën tënde
.                  C                          D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
.                        G
Mbretëro mbi ne.

Urra

G                                Em
I shenjtë, Frymë e Shenjtë
.                   C                       D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
.                       G
Mbretëro mbi ne.

ZOT KE ZEMRËN TIME / Lord you have my Heart

Bm G D A
Zot ke zemrën time dhe tënden do të kërkoj
Bm G D A Dsus D Dsus
Jezus merrma jetën dhe më drejto

Bm G D A
Zot ke zemrën time dhe tënden do të kërkoj
Bm G D A Dsus D Dsus
Le të jetë për ty flijim i gjallë

Refreni
D Dsus G D A
Dhe unë ty do të lavdëroj
D Dsus G D A
Do të kë — ndoj për dashurinë
D Dsus G D A
Dhe ndërsa vjen mes nesh
A G A D
Lavdia do të shkëlqejë
A G A D
Lavdia do të shkëlqejë

Autor: Martin Smith

O ZOT JE JETA IME

 

Em                 C

O zot ti je jeta ime

       Am          B7       Em

Je gëzimi dhe forca ime          (2x)

        C             D        G

Je gëzimi dhe forca ime

 B7             Em                

Ti je qënia ime                        (2x)

 

                   C

Se ti je, se ti je

       Am     B7      Em    

Se ti je vet qënia ime              (2x)

 

Jezus Ti Je Zot

A                     D
Jezus Ti je Zot
A
Jezus je i shenjtë (2X)
D
Ndaj të lavdëroj
E
Ndaj të lavdëroj

 

Ref
D                A
Se Ti je Zot, Ti je Zot
D                A
Se Ti je Zot, Ti je Zot

 

A                          D
Jezus Zot i Shtrenjtë
A
Sill Frymën e Shenjtë (2X)
D
Ndaj të lavdëroj
E
Ndaj të lavdëroj

Jezus Je Zot

Em            Am                        Em
Jezus je Zot dhe ne të nderojmë Ty
Em            Am                                         Em
Jezus je Zot e ngrejmë lart emrin tënd (2X)

D                          G
Bëj që jeta jonë edhe fjalët
Am                   B
Të jenë ashtu siç do Ti

Em                Am
Ka përfunduar ai ka fituar
D
Djalli është imposhtur
G                           B
Jezusi e mundi vdekjen
Em            Am
Ai Zot o Haleluja
B                                       Em
Mbret mbi mbret në përjetësi

Em                        Am                   D                        G
Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot,
  Em                       Am               B               Em
Jezus je Zot, Jezus je Zot në përjetësi     (2X)

Ai eshte Zot

Ai është ZotG Am D7 G
Ai është Zot, Ai është Zot
Em A7 Am D
Prej së vdekurish u ngjall dhe Ai është Zot.
G
Gjunjët tanë do të bien, C Am
Gjuhet tona do të rrëfejnë,
G D7 G
Se Jezusi është Zot.

G Am D7 G
He is Lord, He is Lord
Em A7 Am D
He is risen from the dead and He is Lord
G G7 C Am
Every knee shall bow, every tongue confess
G D7 G
That Jesus Christ is Lord

Ai eshte Zot dhe kudo mbreteron

 

D                               G                    D
Ai është Zot dhe kudo mbretëron
A                D
Ai është Zot
D                                G           D
Në mes të errësirës Ai dritën krijoi
A                D
Ai është Zot
D                                           G                    D
Kush është si Ai që me ditë s’matet dot
A                D
Ai është Zot
D                                                        G              D
Ai zbret me gjithë forcë kur thërrasim o Zot
A                D
Ai është Zot

D                 G          D   A
Trego forcën o Zoti ynë  (2X)
D
O Zot
 

 

 
D                                                G            D
Plot shpresë fjala jote për kombin tonë
A         D
Ti je Zot
D                               G                        D
Fuqia e Zotit shpëtim është për ne
A         D
Ti je Zot
D                                               G                 D
Jo s’duam pasuri por në kryq ne shikojmë
A         D
Ti je Zot
D                                         G                     D
Për trashëgimi ne të humburit kërkojmë
A         D
Ti je Zot

D              G         D    A
Sille forcën o Zoti ynë  (2X)
D
O Zot
 

 

 

 

Kevin Proch