Cdo gje dhe asgje me pak — Everything and Nothing less

Intro  F#m   A    E   Bm7
F#m                A2         E            Bm7
Ne gjunje qendroj,  ofrim sjell
F#m           A2                  E            Bm7
Dhe duart zgjas, Zot te sjell ty, gjithcka

Bm7                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.          F#m             E
Me te miren,  gjithcka
.                                      D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.      F#m               E
K’te Jete , k’te kenge

 A              F#m         E
Dorezoj, Dorezoj gjithcka 2x

F#m               A2              E            Bm7

Zot, merr kontroll,   te besoj Ty
F#m         A2                  E
Cdo gje e le, te t’jap ty

.                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.         F#m           E
Me te miren,  gjithcka
.                                     D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.    F#m             E
K’te Jete , kte kenge

Rref
  A              F#m           E
Dorezoj, dorezoj gjithcka (4x)

Urra    

D                                        E                          
Cdo gje dhe asgje me pak, ta jap ty,
F#m                                   A
Cdo gje dhe asgje me pak, perjete,
D
Cdo gje dhe asgje me pak
E             F#m               A              E
Jeten ta jap,     E jotja eshte

Gjithe le ta dine, Let it be known

Gjithe le ta dine

Intro C#m A  E B

Eja therrasim sot
C#m
Kendojme bertasim fort
A
Gjithe bota le ta degjoje
C#m
Ooooooo

A
Per t’gjthe ka dashuri
C#m
Nje dite e re ka lind
A                          C#m
Prandaj therrasim fort

A
Gjithe le ta dine
B        C#m
Zoti shpeton
B      A
Ai mbreteron

B                C#m
Ne te ngrejme lart lart
A
Gjithe le ta dine
B       C#m
Se Ai ka ardh
B   A
Ai fitoi
B        C#m
Ne te ngrejme lart lart lart
A    C#m   A   C#m   B

O ooooo

A
Asgje nuk na ndalon
C#m
S’mund te na ul ne poshte
A
Serish zerat I ngrejme
C#m
O o ooooo

A
Nuk kemi frike me jo
C#m
Fuqi ka emri I Tij
A                    C#m
Liria le t’mbreteroje

Rep
Gjithe le ta dine, le ta kuptojne
Zoti mbreteron qendron ne fron
Te gjithe ta dine le ta kuptojne
Se Ai ka ardh, ai fitoi
A                                     E
Emrin tend ngrejme lart, lart  e me lart
C#m                         B
Emrin tend ngrejme lart
A                        E
Per ty therrasim fort e me fort
C#m                 B
Ne fort therrasim  (2x)

Gjithë Ju Që Besoni

.           E           B

Gjithë ju që besoni

E                A          E      B

Me gëzim ngadhënjyeshëm

C#m           B           F#      B

Shpejtoni, shpejtoni në Bethlehem

E            A        E   B         C#m     B

Mbreti i engjëjve sot ndër ne ka lindur

Ref:

.         E

Të shkojmë ta adhurojmë

.                                  B

Të shkojmë ta adhurojmë

.          A                   B     E

Të shkojmë ta adhurojmë

A  E B      E

Jezusin Zot!

E              B     E        A   E        B

Vërtet Perëndia, drita e Përjetshme

C#m         B           F#          B

Porsi një njeri, pa mëkat e pa faj

E               A     E     B        C#m B

Nga një e virgjër, k’tu në botë erdhi

.        E           B

Në stallë të thjeshtë

E          A   E   B

Si një i vobektë

C#m       B           F#       B

Për ne mëkatarët ke lindur Ti

E              A  E  B       C#m      B

Ne sa të duam, ty që kaq na deshe

.          E             B

Ndër ne mirë se erdhe

E                 A E  B

Mbret i porsalindur

C#m    B                  F#          B

Jezus, o Jezus, Ty të qoftë lavdi

E          A  E  B            C#m      B

Fjala e Atit sot është mishëruar

GJITHÇKA PER TY

INTRO   G    A/C#    D     G/B     A/C#      D

 

G                   A/C#                 D
PËR DASHURINË QË ZOTI KISH
G                  A/C#             Bm
DHA BIRIN E TIJ JEZUS KRISHT
G                   A/C#       Bm    G       A/C#                 D
PËR DASHURINË AI VDIQ,  PËR DASHURI U NGJALL
                           A/C#                              Bm
OH SA HERË O ZOT UNË TË KAM LËNDUAR
                                 G                                     D
POR PRAPË TI MË FAL, KUR UNË TA KËRKOJ
A/C#                                Bm              
DHE SA HERË O ZOT UNË TY TË KAM THËNË
G
MË MERR TI PRANË

REFRENI

A                                      E/G#         F#m
GJITHÇKA KAM NEVOJË JE TI
                                        D
JE FILLIMI DHE MBARIMI

 

G                       A/C#                               D
PER DASHURINE UNE DO T`KENDOJ
G                         A/C#                     Bm
BASHKE ME ENGJEJT QE LAVDROJNE
G                        A/C#              A/C#   
PERHERE O ZOT TI JE I SHENJTE
G            A/C#                  Bm
TI JE MBRETI IM PERJETE

 

D                           E/G#       A

PËR DASHURINË AI U LUT
 D              E/G#                      A
AT U BËFTË VULLNETI YT
D              E/G#                               A
SE ATA S’DINË CFARË BËJNË
D                E/G#                        F#m9
KRYQI IM T’I AFROJË  NË TY,   NË TY,
              E
NË TY, NË TY.
Autore: Mia Fieldes CLLI- 4455220

GJITHE QIELLI SHPALL

 
A2               E/G#         D/F#    E/G#
GJITHE QIELLI SHP——-ALL
D/A             A2                   D                A2
LAVDINE E ZOTIT TONE TE GJALLE
A2            E/G#         D/F#       E/G#
KUSH MUND TE FLA——ASE
                                  D/A      A2                  D             A2
PER BUKURINE E ZOTIT TONE

 

A2          E/G#    D/F#          E/G#
UNE DO TE SHPA—–ALL
D/A              A2        D               A2
LAVDINE E ZOTIT TONE TE GJALLE
A2       E/G#      D/F#          E/G#      
QE U    BE FLI——-I
                                    D/A      A2
TE ME PAJTOJE ME PERENDINE

 

REFREN
A2                                       D   E
GJITHMONE TI DO TE JE–SH
                 E/G#           A2     C#m/G#    F#
I VETMI QENGJ MBI FRO—————ON
E/G#   D/A        E/G#  
UNE PARA TEJE ULE—-EM
                                A2
DHE TY TE ADHUROJ

Autor: Noel & Tricia Richards, CCLI – 120556

Gjithë Nderi, Lavdia, Pushteti

Strofa

Em                      C            Am          Em  D/E
Gjithë nderi, lavdia, pushteti për Ty

Em                       C             Am        Em
Gjithë nderi, lavdia, pushteti për Ty

 Ref

            D              Em
Atë i Shenjtë të adhurojmë
                   D/F#             G   B
I Shtrenjti Jezus, Shpëtimtar
              C                D/C
Frymë e Shenjtë të presim Ty
              C                D/C
Frymë e Shenjtë të presim Ty
             Am Am/G    Em/D    D
Frymë e Shenjtë të presim Ty

         Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr
         Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr
 Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr

Autor: Marcia & Robert Lopez, CLLI 2251220

GJAKU I JEZUSIT

D                   G     D
GJAKU I JEZUSIT,
      A                D
GJAKU I JEZUSIT

D                 G   D  Bm
GJAKU I JEZUSIT
                G            A                 D
 NGA ÇDO MËKAT PASTRON   (2X)

 

(MODULIM ne E)    A    B

E                   A     E
GJAKU I JEZUSIT,
      B                E
GJAKU I JEZUSIT
 
E                 A   E  C#m
GJAKU I JEZUSIT
                A            B                 E
 NGA ÇDO MËKAT PASTRON   (2X)