Jetën time ta dorëzoj / Lay Me Down

Intro Em///|D///|G///|///|  (2x)
 
Strofa 1
              Em
Zemrën time unë e hap
.               G
Nga thellësitë nga lartësitë
.       Em         D      G
Sacrificë unë të ofroj

.               Em
Duart unë, i ngre lart
.               G
Këngën time ti dëgjo
.      Em          D     G
Sacrificë unë të ofroj
.      Em           D    C       G ///
Sacrificë unë të ofroj
 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 

Interlude   Em///|D///|G///|///|
 
Strofa 2
 
.         Em
Krenarinë e largoj
.         G
Jap gjithcka që unë kam
.         Em       D          G
Jetën time merre, ndrico
 .         Em       D           C           G ///
Jetën time merre, ndrico

 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 
Ura
 .                           G
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
 .                          Em
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
.                            D                              C
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
G
Përherë

Jemi te lire – We are the free, Matt Redman

Intro :C, Em, Am7,  F   G(4x)   

C                     
Jemi te falur ,
.               G
Kendojme kengen e shpengimit
.         Am7
Ka nje zjarr qe Brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe mbrenda djeg

C
Asgje sna ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme  ne neper nate
.           Am7
Me nje zjarr qe brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe brenda djeg

Ref

C                      G/B
Ne jemi te lire, gjenerata e lirise
Am7                   F
Kendojme per meshiren
C                G/B
Ti  je ai qe na ben te shkojme
Am7                 F
Lavdia eshte jotja
C                                               G/B

Ka nje zjarr ne zemrat tona qe djeg per ty

Am7                   F
Dhe kurre s’do te venitet
C                              F                        
Ne jemi te lire….. lavdia eshte jotja

C,  Em,  Am7,   F  G    (2x)
Oooooooooooo

 C                  
Ne jemi motivi,
.          G/B
Jetojme jeten ne ty
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.          F
Jo pasioni nuk do te vdese

C                                 
Asgje s’na ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme ne neper nate
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.      F
Jo , pasioni nuk do te vdese

Urra

.      Am7
Nga varri ne jete erdhe perseri
.       F
Nga varri ne jete erdhe perseri
.      C            G              C             G    
Ne do te ngrihemi,    ne do te ngrihemi,
Am7
Ne boten,  qe ti e do aq shume
F
Ne boten tende ne do te shkojme
 .     C                G            C                G        C           F
Ne do te   ngrihemi,    ne do te ngrihemi, ne do te   ngrihemi

JU SJELLIM PAQEN E ZOTI

 

Dm
HEVENU SHALOM ALEHEM
                  Gm
HEVENU SHALOM ALEHEM
                  A7                 Bb
HEVENU SHALOM ALEHEM
                  A7
HEVENU SHALOM, SHALOM, SHALOM
         Dm
 ALEHEM

 

 

 

REFREN

 

 Dm                   
JU SJELLIM PAQEN E ZOTIT
                         Gm
JU SJELLIM PAQEN E ZOTIT
                         A7              Bb       
JU SJELLIM PAQEN E ZOTIT
                         A7
JU SJELLIM PAQEN, PAQEN, PAQEN
          Dm
E ZOTIT
 

 

JEZUSI MË M’SOI NJË KËNGË TË RE

 

 

Dm                                                                              A
JEZUSI MË M’SOI NJË KËNGË, KËNGË TË RE
                                                                Dm
JEZUSI MË M’SOOI NJË KËNGË, KËNGË TË RE
Dm
ËSHTË AJO NJË KËNGË GËZIMI
 Gm
DOT S’NA E RRËMBEJNË MË
  A                                                       Dm
JEZUSI MË M’SOJ NJË KËNGË TË RE

 

 

 

Dm                                                             A
JEZUSI NA M’SOI T’JETOJMË NË HARMONI
                                                                     Dm
JEZUSI NA M’SOI T’JETOJMË NË HARMONI
 Dm
NJERËZ TË NDRYSHËM
  Dm                                        Gm
KOMBE TË NDRYSHME NA BËRI NJË
      A                                                           Dm
JEZUSI NA M’SOJ T’JETOJME NE HARMONI

 

 

 

 

 

Dm                                                               A

JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE

                                                                      Dm

JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE
Dm
LE TA DUAM NJERI-TJETRIN
   Gm
ME DASHURINË E TIJ
   A                                                                Dm
JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE

 

 

 

Dm                                                     Gm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM
A                                                                            Dm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM
 
LOTËT TANË TË HIDHËRIMIT
Gm
I KTHEU NË GËZIM
 A                                                                        Dm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM

Jezus Ti Je Zot

A                     D
Jezus Ti je Zot
A
Jezus je i shenjtë (2X)
D
Ndaj të lavdëroj
E
Ndaj të lavdëroj

 

Ref
D                A
Se Ti je Zot, Ti je Zot
D                A
Se Ti je Zot, Ti je Zot

 

A                          D
Jezus Zot i Shtrenjtë
A
Sill Frymën e Shenjtë (2X)
D
Ndaj të lavdëroj
E
Ndaj të lavdëroj

JEZUS, NE TË LAVDËROJMË

 

E           A                        B
JEZUS, NE TË LAVDËROJMË
E          A                   B
JEZUS NE TË ADHUROJMË
E                    B/D#       C#m
TI JE JEZUS SHPRESA JONË
E                    B/D#       C#m
TI JE JEZUS    JETA        JONË
E      B/D#     C#m     B/D#   E                 B
TI     JE         RRU—-GA      JONË!

 

Ref

            E           A          E            C#m
JAPIM LAVDI, LAVDI, LAVDI, LAVDI
F#m      D                      B
LAVDI ZOTIT NË LARTËSI!
            E           A          E            C#m
JAPIM LAVDI, LAVDI, LAVDI, LAVDI
F#m      D                      B
LAVDI ZOTIT NË LARTËSI!
             E  B/D#   C#m   B/D#   E
LAVDI ZOTIT      NE     LARTËSI!

Jezus Je Zot

Em            Am                        Em
Jezus je Zot dhe ne të nderojmë Ty
Em            Am                                         Em
Jezus je Zot e ngrejmë lart emrin tënd (2X)

D                          G
Bëj që jeta jonë edhe fjalët
Am                   B
Të jenë ashtu siç do Ti

Em                Am
Ka përfunduar ai ka fituar
D
Djalli është imposhtur
G                           B
Jezusi e mundi vdekjen
Em            Am
Ai Zot o Haleluja
B                                       Em
Mbret mbi mbret në përjetësi

Em                        Am                   D                        G
Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot,
  Em                       Am               B               Em
Jezus je Zot, Jezus je Zot në përjetësi     (2X)

Jezus i shenjtë i madhërishëm

G Bm C  G D C
Jezus, Jezus
G               D      C          Am   G D G
I shenjtë i madhërishëm je, Jezus  (2X)

Ref

G                             C                  G
Sa i ëmbël është emri yt Jezus
C                    G
Shpirti yt e shuan etjen time
C                             Em7
Fjala jote dritë për shtegun tim
C            D
Jezus të dua, të dua

 

Autor: Brian Doersken

 

JE TI ZOT / (It is You)

Am            F              G                                Am
Ndërsa duart i ngrejmë a do t’vish këtu?
F                       G                          Am
Ndërsa thërrasim tek Ti a do t’vish këtu?
F                     G                          Am
Kemi ardh në k’të vend Ty të adhurojmë
F                    G
Zoti i mëshirshëm plot hir

 C                     F                       C                              F

Je Ti Zot, që admirojmë…Je Ti Zot, lavd’rimet t’takojnë

C                       F                   C                   F
Vetëm Ty, qielli të shpall…Je Ti Zot… Je Ti Zot

 

Ref:
G                                                  F              C
I shenjtë, i shenjtë është Zoti i fuqishëm
G                                                 F           C
I shenjtë, i shenjtë është Emri i Tij    (x2)
C                     F                         C                 F
Je Ti Zot , që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

G                                                  F                 C
Ndërsa ngrejmë duart lart…ndërsa thërrasim tek Ti
G                                           F                      C
A do t’vish në k’të vend me mëshirë dhe me hir     

C                     F                        C                  F
Je Ti Zot, që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

 
Peter Furler © 2002 Ariose music/ASCAP/EMI

Je i Fuqishëm / (You are mighty)

Intro: (Am     F     Dm     E)

Am                                F
Je i fuqishëm, je i shenjtë
Dm        Em             Am
Je i mahnitshëm n’fuqinë tënde
Am                        F
Je ringjallur, ke ngadh’njyer
Dm   Em                 Am
Ke goditur fuqinë e vdekjes    (2X)

Ref

G   D  A     G        D       A       E
Haleluja, ne gëzohemi!    (2X)