Shkëlqe Jezus / Shine Jesus Shine

Shkëlqe Jezus
A         D/A   A       E
O Zot drita jote po shkëlqen
A             D/A   A      E
Në mes t’errësirës po shkëlqen
  D         E/D     C#m           F#m
Jezus drita e botës shkëlqen mbi ne
D        E/D        Cm#       Fm#                  G                E
Na çliro të vërtetën Ti sill mbi dhe, shkëlqe mbi ne

 

             A   E  A D                  Bm             E
        Shkëlqe Jezus, hidh mbi tokë Ti lavdinë ë Atit
           A    E  A      D                  Bm               G   E
        Ndriço Ti shpirt, mbushi zemrat me zjarr
         A      E        A     D              Bm          E
        Siç rrjedh një lumë jepu kombeve hir dhe falje
          A    E   A    D                 Bm E             A
        Sill Fjalën tënde, o Zot le të ketë dritë

 

A         D/A              A         E
Zot zbulojmë ne prezencën tënde
A         D/A              A         E
Nga errësira në dritën tënde
D           E/D                 Cm#      Fm#
Me dëshirë vijmë tek Ti ne o Perëndi
D        E/D      Cm#         Fm#                   G              E
Errësirën largo Ti dhe ka veç dritë, shkëlqe mbi ne

 

A         D/A              A         E
Kur ne shohim shkëlqimin mbretërorë
    A      D/A           A       E
Fytyrat tona të shfaqin Ty o Zot
D              E/D                 Cm#    Fm#
Dhe ndryshojnë nga lavdia jote
D        E/D                Cm#     Fm#             G              E
Ne jetojmë për të lavdëruar Ty, shkëlqe mbi ne

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s