I denjë – Worthy Elevation Worship

 

Intro C – Am   F – C- G C

.C               G
Ti mbajte kryqin tim
.             C                   F     C       G
T’jetoj n’lirinë, për të cilën ti vdiqe
.C                  G
K’të jetë që kam ta jap
.                C           F              C        G
Dhe i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Ref
.                               F
I denjë është emri yt
 .     G
Jezus
 .                           C
Ti meriton lëvdim
 .                           Am
I denjë është emri yt (2X) F- C- G  C
.                                        (4x) G – F
 

.C               G
Ti hoqe turpin tim
.                C            F       C       G
Mahnitem unë, me dashurinë tënde
.C                      G
Ky hiri yt s’mbaron
.                C           F              C        G

Ndaj i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

.G| – F|   Dm||||  Am||||   G||  C||

Ura
.    F
I lart’suar qofsh në qiej
.            Dm
Ndërsa me lavdi k’tu vjen 
.          Am
Ti meriton lavd’rimin tonë
.           G                  C
Emër mbi çdo emër je

Përkëthimi: Aurel Duro, Soel Birjani, Rexhina Vlashi

Në kontroll / In control

Intro     F#m///|D///| A///| C#m///

F#m
Prej qiellit më degjon
    D                                     A        C#m
E di se ti vjen pranë, kur t’adhuroj ty
D                   
Më mban me dashuri
 Bm
Era, dallgët do t’vijnë
            A            E
Por unë qëndroj k’tu

Rref
A
Unë duart ngre drejt qiellit
                             E     
K’tu dorëzoj unë zemrën
                             F#m
I them unë shpirtit tim
             E          D
Se ti je Zot mbi zot

A
Dhe kur detet ngrihen
                    E
Ti do ti fashitësh
                     F#m
Tek ti paqen gjej
         E         D //// | ////
Ti je në kontroll

 
F#m
Do besoj kur t’jem n’luginë
  D                                        A        C#m
Fryma jote më mjafton, t’vazhdoj të eci
D
Në cdo hap ti më drejton
Bm
Fol  jetë tek unë sërish
           A       E
Për ty kam nevojë

 
Intrumental  D////| E////| F#m////| A////

Ura
      D                        E
Do t’besoj vetëm në ty
              F#m                              A
Përsosmërisë tënde, jo si shtojmë gjë
         D
Ti je fillimi dhe mbarimi
          E
Më shume se mund të imagjinoj
       F#m                  E
Ska asnjë, jo si ty, (asnjë )X2 asnjë
X3 Jezus

I Shenjtë -/- Holy

.Em                   Am                          G   Bm

Ja ku jam Zot, përpara fronit të lavdisë
.Em                   Am                          G   Bm
Ja ku jam Zot, përpara fronit të mëshirës

 

.Em
Unë mund të shoh dritën
.Am
Mund të ndiej shkreptimën
.G                                 Bm
Mund të dëgjoj zërat që vijnë nga froni yt

 

.Em                 Am
24 pleq t’përulen Ty
.G                      Bm
Dhe kurorat lënë mënjanë
.Em               Am
Dhe katër qenie të thërrasin
.G                     Bm
Ditë e natë, natë e ditë

.Em                      Am
Vec një fjalë më vjen ndërmend
.G                                Bm
Është një fjalë që të përshkruan ty 2x

 

 Ref
.Em        Am       G                 Bm
I shenjtë, i shenjtë, Zot i fuqishëm

Ura
.Em               Am
S’ka asnje si Ti Zot,
.G                       Bm
Je i shenjtë, i shenjtë je Ti. 2x

I Lavdishem

 
G
Kjo dashuri kurre s’na braktis,
EM
Kjo dashuri kurre s’na harron
C                                                  D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le
G
Ne lirine e perjeteshme na con,
Em
Ti je e verteta ku ne qendrojme
C                                                  D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le

Ref

G                             Em
Le t’kercejme, le t’kendojme
C                              D
Le t’lavderojme ne mbretin tone
Em                C           G                  D
I lavdishem eshte, I lavdishem eshte

G
Kjo sakrifice per shpetimin,
Em
Cmimi i larte per gjithe krijimin
C                                                    D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le
G
Ne Jezus Krishtin ne gjejme lirine,
Em
Ne Jezus Krishtin ne gjejme arsyen
C                                                   D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le

Ura

                  Em                 D            G
Jezus ti je rruga, e verteta dhe jeta
Em
E gjej veten une tek ti
D                       G
E gjej veten une tek ti  Zot

I SHENJTË I SHENJTË

 

D    C                                    D
I SHENJTË, I SHENJTË, I SHENJTË,  JE TI
C                             D
ZOTI MADHËSHTOR
C                                                    D
QIELLI DHE TOKA ËSHTË MBUSHUR
            C                      D
ME LAVDINË TËNDE

 

REFRENI

       D                C     D
HOSANA, HOSANA
D      C         D
NE LARTËSI

I LIRË JAM PËR TË LAVDËRUAR/ All things are possible

E2
Kjo këngë që këndoj

Kjo këngë që unë kam

Kjo këngë për të cilën lind
                     B
Është këngë lirie
                                        A      C#m      F#       E
Dhe i lirë jam të lavdëroj

 

 

E2
Në errësirë do  këndoj

Në stuhi do  kërcej

Ngazëllehem unë në ty
                         B
Është këngë lirie
                                      A
Dhe i lirë jam të lavdëroj

B                   A
Fryma jote më sjell në liri
B                  C#m     A        E2
Fjalë e jëtës më ka bërë të ri

 

 

REFRENI

                          B                   C#m     
Jezus më dashuri më mban
                               A       B         E2
Që k’të garë me gëzim të përfundoj
B
K’të këngë që në zemër kam
           C#m    A2       Bsus
Bekon emrin tënd të shenjtë

 

 

E2                 B                        C#m     
Jezus kërcejmë para fronit tënd
                        A2            B        E2
Dhe ne duart i ngremë  t’adhurojmë
B
K’të këngë që në zemër kam
           C#m    A2     Bsus           B        E2      
Bekon emrin tënd të she  ———njtë

 

Darlene Zschech

 

 

 

 

I këndoj dashurisë tënde / I could sing of your love forever

D
Lart pëmbi malet dhe mbi det
Em7
Rrjedh lumi yt me dashuri
G                                        Asus
Dhe zemrën time do të hap
D
Të më çlirojë Shëruesi

 

 

Për të vërtetën unë gëzoj
Em7
Dhe duart unë çdo ditë i ngre
G
Se unë përherë këndoj
Asus
Për dashurinë që zbriti
 

                  D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                          Asus
I këndoj dashurisë tënde
D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                           Asus
I këndoj dashurisë tënde

Autor Martin Smith, Delirious? CCLI # – 1043199