Shtëpia jote

Download në Pdf Shtepia jote

[Intro] G   C   Em   G   C
                                G
Ti je i mirëpritur këtu
                         Em
Shtëpia është jotja, mund të hysh
                         C9
E zbraz veten unë
                         G G4   G
E zbraz veten unë

 

Era jote fryn këtu
                         Em
Ulu në fron, dhe mbretëro
                         C9
Duam zërin tënd
                         G G4   G
Duam zërin tënd

Ref
C
Kjo shtëpi, është shtëpia jote
                   D                   Em       Bm
Ne e lemë atë vetëm për ty,    Jezus
C
Kjo shtëpi, është shtëpia jote
                   D                   Em       Bm
Ne e lemë atë vetëm për ty,    Jezus

Ref (2X)
 
Ura
           C                                       Am7
Eja mes nesh, emrin tënd lartësojmë ne
                           G
Mbushe këtë vend
                         Bm
Mbushe këtë vend

           C                                       Am7
Eja mes nesh, emrin tënd lartësojmë ne
                               G
Me ndiz me zjarrin tënd
                                 Bm
Me ndiz me zjarrin tënd….. (2X)

SHUME FORCE

                                            

Em                      C
SHUME FORCE ,DASHURI
D                                     Em            C   D   Em
VETEM TI O ZOT MI JEP ( 2x )

 

REF.
Em                                 Am      D   B7   
NDAJ UNE TE ADHUROJ  O ZOTI IM
Em                                  Am      D   B7
NDAJ UNE TE LAVDEROJ O ZOTI IM
Em                                   Am    D  B7
NDAJ UNE TE LARTESOJ O ZOTI  IM
Em              C       D
SE TI JE IMZO—OT
              Em
TI JE IMZOT

Shpëtimtari Rron / My redeemer lives

Versioni 1

E                     A
Zoti shpirtin tim e shpengoi
E                          A
Mëkatin tim me gjak e pastroi
               E   A                    E   A
Unë besoj,      unë besoj

  

E                 A
Ai e fshiu turpin tim
E                             A
Në Emrin e Tij gjej shërim
                E  A                    E   A
Unë besoj,      unë besoj

  

B
Një flamur do t’ngre unë
A                             A/B
Se Zoti im mbi vdekjen fitoi

  

                                              E       A
                         Shpëtimtari rron
                                              C#m  B
                         Shpëtimtari rron  (2X)

  

D                     A/C#
Ti më çliron        ngrihem me Ty
E/G#                            F#m
Mbi k’kë mal kërcej tani
               E/G#        Bsus   B
Mbretëria Jote t’vijë

 

Autor : Reubem Morgan

 

Versioni 2

SHPËTIMTARI RRON
 
INTRO   E7      A7         E7          A7

 

E7             A7
AI SHPETOI SHPIRTIN TIM
E7                   A7
ME GJAK MËKATIN M’PASTROI
              E7  A7                 E7       A7
UNË BESO—OJ,     UNË BESOJ

 

E7                         A7
TURPIN TIM E HODHI TEJ
E7                                A7
N’EMËR TË TIJ SHËRUAR UNË JAM
               E7    A7               E7       A7
UNË BES OO OJ, UNË BESOJ
 
B
DO TË NGRE FLAMURIN
A                        B
ZOTI IM MBI VARRIN FITOI

 

 E5              A2
SHPËTIMTARI   RRON
 Cm7          Bsus
SHPËTIMTARI    RRON

 

D

BARRËN TIME MBAN TI
 
A/C#
E UNË SHKËLQEJ NË TY
        E/B                                Fm#
MBI MAJ TË MALIT PO KËRCEJ
E/G#                                                  Bsus
DHE SHOHË MBRETËRINË TË VIJ

 

 

 

SHPETIMIN UNE KAM / Salvation is here

 

G   Em          D              C
Zot ti je permbi gjithe k`te bote
G       Em        D            C
Permbi shpresen  qe  une       kam
G         Em               D     C
Nuk kam frike se cfare bota sjell tek une
                           C    G  C      Em   D           G  C Em      D
Un do te jem me ty

 

G      Em             D         C
Na     degjo ndersa  ne      kendojme
G        Em         D            C
Me      gezim kete kenge per ty
G     Em         D                C
Le te njohe bota emrin tend te shenjte
                  C   
Qe te jete me ty

 

REFREN

        G    C
Un e di qe ti zot t`shpeton
       D    Em            
Dhe fjala jote vepron
       G     C                      Am
Un e di qe ti zot ke bere nje rruge
C                   G(para ures luhet Am  –   Em G C Am
Shpetimin une kam

 

URA

Am                 Em     G                     C                          Am 
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam, dhe jeton tek une
                       Em     A                  C                        Am        
Shpetimin un kam      ai  vdiq dhe  un do te     jem i lire
            Em    A                      C                         AM
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam,dhe jeton tek une
                      Em      A              C                             Am
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une
                      G      C                      D                          Em
Shpetimin un kam,    shpetimin un kam,dhe jeton tek une
            G      C                 C                             Em
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une

 

Autor: Joel Houston

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shkëlqe Jezus / Shine Jesus Shine

Shkëlqe Jezus
A         D/A   A       E
O Zot drita jote po shkëlqen
A             D/A   A      E
Në mes t’errësirës po shkëlqen
  D         E/D     C#m           F#m
Jezus drita e botës shkëlqen mbi ne
D        E/D        Cm#       Fm#                  G                E
Na çliro të vërtetën Ti sill mbi dhe, shkëlqe mbi ne

 

             A   E  A D                  Bm             E
        Shkëlqe Jezus, hidh mbi tokë Ti lavdinë ë Atit
           A    E  A      D                  Bm               G   E
        Ndriço Ti shpirt, mbushi zemrat me zjarr
         A      E        A     D              Bm          E
        Siç rrjedh një lumë jepu kombeve hir dhe falje
          A    E   A    D                 Bm E             A
        Sill Fjalën tënde, o Zot le të ketë dritë

 

A         D/A              A         E
Zot zbulojmë ne prezencën tënde
A         D/A              A         E
Nga errësira në dritën tënde
D           E/D                 Cm#      Fm#
Me dëshirë vijmë tek Ti ne o Perëndi
D        E/D      Cm#         Fm#                   G              E
Errësirën largo Ti dhe ka veç dritë, shkëlqe mbi ne

 

A         D/A              A         E
Kur ne shohim shkëlqimin mbretërorë
    A      D/A           A       E
Fytyrat tona të shfaqin Ty o Zot
D              E/D                 Cm#    Fm#
Dhe ndryshojnë nga lavdia jote
D        E/D                Cm#     Fm#             G              E
Ne jetojmë për të lavdëruar Ty, shkëlqe mbi ne

 

Shenjtëri Për Ty Jezus

    G   D Em  Bm            C
Shenjtëri    për Zotin tonë
                    D
Për mbretin tonë
     G  D Em  Bm            C
Shenjtëri    për emrin tënd
              G/D  D
Do t’këndojë

 

                           G                      CGD
                       Shenjtëri për ty Jezus
                           G         Em         Am    D
                       Shenjtëri për ty o Zot
                           G                      CGD
                       Shenjtëri për ty Jezus
                           G           D           C       G
                       Shenjtëri për ty o Zot

 

    G D Em   Bm           C
Të dua,        rrugët e tua
                 D
Dhe emrin tënd
    G D Em   Bm                C
Të dua,        dhe për cdo ditë
             G/D  D
Do të shpall