Me dashuri me pushtove ti / Since your Love

Me dashuri me pushtove ti

C                     G
Zot ti je drite, je himni im
F               Dm   F         Dm                 C
ti me drejton, je zeri qe me prin,
C                 G
Je dashuri, je vetem ti
F                    Dm   F           Dm      C
Gjithcka qe jam, me sjell tek ti

Rref

C
Krijimi yt jam une
G
Krijuar vec per ty
F               Am
Edhe i zbrazur jam
G
Pa pranine tende

Urra

C
Kur me dashuri me pushtove ti
Dm
Kur me dashuri me pushtove ti
F                      Dm
Jam Krijese e re
F                        Dm
Pergjithmone ndryshuar

 

Instrumentale C     C      F     G/F     F     G/F
C         C                F
Ne ty, plotesuar jam
G/F         F/A         G
Je fryme, je jete, me je gjithcka

Mbretit kendojini / Sing to the king

E                 B             A                          E
Mbretit këndoini që vjen të mbret’rojë
.                        B           A             E
Qengjit që u therr ne i japim lavdi
.                         B                  A                 E
Jetë dhe shpëtim mbretërimi do t’sjellë
.                            B                       A                 E
G’zim për gjithë kombet kur Jezusi mbret’ron

Ref
E
Eja t’këndojme një këngë
.       F#m                                                      A
Një këngë që shpall se ne i takojmë Jezusit
.                         E      D A
Ai është gjithcka
.        E
Një zemër levdimi t’ngrejmë
.        F#m
T’ngrejmë zërat tani drejt Jezusit
.                            E      D A
Për mbretin këndo

E                 B                A         E
Presim në lutje për kthimin e tij
.                   B                    A                E
Do t’jemi t’gatshëm kur ajo ditë të vije
.                               B            A                    E
Bashkë me shenjtorët ne do të këndojmë
.                      B                  A                  E
Se djalli u mund dhe Jezusi mbret’ron

Me gjithcka jam / With all I am, Hillsongs

D                                A/C#              Bm
Dorëzohem sërish në dorën tënde Zot
Bm/A           G            A
Me gjithcka jam, për Ty
D                                A/C#                    Bm
Botën time mban në pëllëmbë të dorës Zot
Bm/A      G         A        Em7   Asus
Dhe i yti jam, përjetë

Ref
A         D     A/C#    G/B
Jezus unë besoj në Ty
D/F#    F#m   G
Jezus të përkas  unë  Ty
Em
Je arsyeja që jetoj
Asus    A
Motivi që këndoj
D
Me gjithcka jam

D                       A/C#               Bm
Do të ec me ty, kudo që të shkosh
Bm/A            G              A          D
Në gëzim edhe lot, mbështetem në ty
A/C#      Bm
Dhe do të jetoj në rrugët e tua
Bm/A   G            A   Em7   Asus4
Dhe premtimet   Zot, përjetë

Urra

Dsus  D     A/C#
Të adhuroj   unë
G/B   Bm   A
Të adhuroj  unë  Ty.

Madheshti -/- Majesty

Am  G     F
J—a ku jam,
C                                              F
Perulur nga madheshtia ne ty
C                         G              F
Mbuluar falas nga hiri yt
Am  G     F
Ja ku jam,
C                                  F
E di qe jam nje mekatar
C                             G                  F
Gjaku i Qengjit mua m’mbulon

Urra
Am   G      C                                        Am     G    C
Tani kam gjet’ me te madhen dashuri ne ty
D
Se ti jeten dhe
F
Sakrifice per ne

Ref
C   G     Am      F
Madheshti, madheshti
C                 G
Nga hiri yt u gjeta siç jam
Am                             F
Duar bosh por n’ doren tende I gjalle

Am  G     F
J—a ku jam,
C                                   F
Dashuria jote m’ perul
C                      G                      F
I falur qe dhe une mund te fal
Am    G        F
Ketu qendroj
C                                            F
Dhe di deshira jote une jam
C                            G                F
Shenjteruar me zjarr dhe lavdi

Mbreti u Lind -/- Born Is The King (It’s Christmas)

E
Dudududu du du du, dudududu du du du
A
Dudududu du du du, dudududu du du du du

E            A         B              A                       E    A    B    A
Sot na ka lindur ne, nje shpetimtar
E                    A         B               A                 E    A    B    A
Dhurate nga qielli dhene ne nje grazhd
E                        A             B               A                        E           A    B    A
Shpresa per boten, drite per njerezimin   mbare
E                      A         B      A                     E             A     B     A
Gjithe bota sot gezon, Eshte Krishtlindje

Refreni

E                          A                   B                         A
Ndaj ngri zerin lart lavderime kendo,  Krishtlindje
E                           A                    B                 A
Mbreti u lind gezohu kte dite, Krishtlindje
E               A         B           A
Thurr nje melodi,  Krishtlindje
E                    A            B               A
Lavd’rimi te kumboje, Krishtlindje

E                    A         B               A                E           A     B     A
Miresi ne token mbare, e paqe nga lart
E                       A         B                        A          E                 A               B          A
Gjithe bota sot gezon, eshte  Krishtlindje, eshte Krishtlindje

Mësona të të nderojmë

E
Mësona o zot që ditët t’shfrytëzojmë
E
Të jemi të urtë në gjithçka
A
Që themi dhe bëjmë
B                            E
Mesona ty te nderojme

Forcona o zot që ne të dëshmojmë
Për veprat e tua
Mëshirën dhe dashurinë
Mësona të të nderojmë
A                        E
Dhe do të lavdërojmë o zot      (4X)

 

Me shume se mund ta ëndërroj

 
G                                  D
Më shumë se mund ta ëndrr’oj
Em                              C
Ke derdhur hir mbi mua o Zot
G                         D
Një ditë në shtëpinë tënde
Em                       C
Eshtë më mirë se sa një mijë
D
Ditë në k’të botë

Ref

G              D
Cdo ditë jam i bekuar
Em                           C
Aq shumë sa nuk mundem ta them
G      D
Jetoj nën hirin tënd Zot
C                                                G                     D
Më shumë se mjaft për mua je

Urra
G    C                                                   G
Zo–t më shumë se mjaft për mua je
D    C                                                   G
Zo–t më shumë se mjaft për mua je

 

Me mirenjohje falenderoj/Give thanks

 
G                            D
Me mirenjohje falenderoj
Em               C
Me te shenjtin falenderoj
G                              Em
Falenderoj sepse ai dha
C          D
Krishtin birin e tij

 

REF

G                 Em                     C
Dhe tani i dobti thote une kam fuqi
D                     G
I varferi thote kam pasuri
Em               Am
Se zoti vete beri gjithcka
D                G
Per ne falenderoj

Autor: Don Moen

Më mirë një ditë /Better is One day

E2                                  A2                Bsus
Sa i bukur është banimi Yt, Zot i fuqishëm
E2                                                   Bsus
Se shpirti im ka mall dhe t’pret veç Ty
E2                                         A2                   Bsus
Se zemra ime gjen shumë gëzim në praninë tënde
E2                                                   Bsus
Në hijen e krah’ve të tu këndoj për Ty

 

E/G#)                          A2
Më mirë një ditë me Ty o Zot
Bsus
Më mirë një ditë n’oborrin tënd
A2
Më mirë një ditë me Ty o Zot
A/C#           Bsus                                                           E2
Se mijëra tjetërkund  (2X)                Se mijera tjeterkund

E2
Një gjë kërkoj, kam një qëllim
A2                          Bsus
T’shoh buk’rinë tëndeE2                                                      Bsus

Të vij dhe t’gjej Ty në mes të lavdisë tënde (2X)

 

C#m7                        B      A2                                    Bsus
Zemra ime, mishi im     Ty t’thërrasin Perëndi
C#m7                    B          A2    Bsus
Ti e freskon shpirtin tim
C#m7                                 B         A2
Kam shijuar dhe kam parë     eja sërisht tek unë
E/G#                                      F#m7                           Bsus
Do të vij pranë teje Zot, do t’vij pranë teje Zot
Autor: Matt Redman

MË MERR PRANË TEJE

C
O Perëndi
         Am
Sa e çmuar
G                    C
Është mirësia jote!

 
O Perëndi
       Am
Sa e madhe
G                     C
Është dashuria jote!

 

Refreni

                      F
Sepse pranë teje
                      C
Është burimi i jetës
                   F
Prej dritës tënde
                  C
Unë shoh dritën
 

Ref  x2
                        F
Me merr prene teje
                        C
Me merr prane teje
                       F
Dhe etjen me shuaj
      Am     G
Ne perroin e
                     C
Kenaqsive te tua
 

Autor: Adi Sipri