Sa madhështor


Str.1
C
Eja Zotit t’i këndojmë
Një britmë gëzimi dërgojmë
.                          F
Kalasë së shpëtimit
.                               C
Ai është madhështor
Str.2
C
Eja Zotin t’adhurojmë
Lëvdojmë emrin e tij të shenjtë
.                     F
Autorin e jetës
C
Ai është madhështor

Refreni

.           G
Ti je Zot, ti je Mbret,
.        Am
Ti kudo sundon
.              F
Sa madheshtor, sa madheshtor.

Ura.
.                  F
Zemrën e hapim
.                  C
Në gjunjë të biem
.                  G
Të adhurojmë…

Zoti Ynë është Madhështor

 

Em     C                   G            Em

Zoti ynë është madhështor
               D            Em
Mbretëron nga lartësi
              C             G      Em
Me urtësi, dashuri, fuqi
         Am                D           Em
Zoti ynë është madhështor

 

Dm    Bb                 F
Zoti ynë është madhështor
               C            Dm
Mbretëron nga lartësi
              Bb             F
Me urtësi, dashuri, fuqi
         Gm                A           Dm
Zoti ynë është madhështor

I SHENJTË I SHENJTË

 

D    C                                    D
I SHENJTË, I SHENJTË, I SHENJTË,  JE TI
C                             D
ZOTI MADHËSHTOR
C                                                    D
QIELLI DHE TOKA ËSHTË MBUSHUR
            C                      D
ME LAVDINË TËNDE

 

REFRENI

       D                C     D
HOSANA, HOSANA
D      C         D
NE LARTËSI