Emrin Tënd Jezus

 

Tonaliteti i origjinalit eshte ne G# Vajzat e kane te lehte ta kendojne ne tonalitetin ku eshte origjinali. Akordet me poshte mund te luhen ne kitare duke vendosur Capo ne perden e 3-te.

Coveri qe kam vendosur ne soundcloud eshte ne C# dhe mund te pershtatet me lehte me tonalitetin e meshkujve

Downlod ne PDF Emrin tend Jezus

Intro Em C G   D 

.           Em         C                G          D
Në krahët e tu unë vij, të dorëzohem ty
.           Em     C                             G         D
Tek ti frikën lë,   n’këmbët e fronit tënd
.           Em         C                     G        D
Planet që kam unë Zot, të gjitha ti jap ty
.           Em         C                     G           D
Eja zër vendin tënd, je i mirëpritur këtu.

Ref

C  
Eja tek ne
.                                       Em
Shiun dërgo ti, në këtë vend
.D                            
Në praninë tënde unë
.C                                          
Do të rrëfej dhe do të shpall
.                  G   D
Ti je i shenjti, Zot

 
C
Zhurmën dëgjo, qielli po zbret
.Em                        D
Eja o Zot, Fryma jote të fryjë
.C                          Em                            G         D      
Unë do të shpall emrin e vetëm që shpëton,
.Em     C       G     D  
Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

 

 

E marrë kjo dashuri -/- Reckless Love

Intro   Dm C   A#   F

Strofa 1
.Dm               C                             A#
Para se të flisja unë, më këndoje ti
.Dm                   C                         A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                 C                                 A#
Para se të merrja frymë, ti fryve jetë tek unë
.Dm                   C                           A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
 
Ref
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri
.         Dm                            C                 A#             F
Oh më ndjek, lufton gjersa t’më gjejë dhe lë 99-të
.                       Dm                      C                
Jo s’mund ta fitoj, se meritoj,
.                             A#             F
Por prapë për mua jetën jep
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri 

Strofa e 2
.Dm                 C                                 A#  
Dhe pse armiku yt, për mua luftove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                             C                             A#  
Kur ndjehesha pa vlerë, për mua pagove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë

Ura
.Dm                                            C
Nuk ka terr që se k’then në dritë
.                             A#
Mal që s’kapërcen ti
.                       F
Derisa t’më gjesh
.Dm                           C
Nuk ka mur që s’rrëzon ti
.                             A#
Gënjeshtër që se mposht ti
.                      F
Derisa t’më gjesh

Krishti është ngritur mbi gjithcka / Exalted over all

Intro:   A    E   F#m    D      (2x)

Strofa 1
.         A
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
.      E
E zemren dhe, atje në kryq
.                 D                                         A
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
.         A              
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë
.        E
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
.      D                                     A
Askush nuk bën, atë që bëre ti

 
Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.

.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Strofa 2   
.A       
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
.       E
Ti u ringjalle, na dhe jete
.                    D                         A
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
.                    D            F#m                 E
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë

 
 Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka
.                 A                            D
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
.               A                        E
Lëvdimi ynë është vec për ty
.                        F#m                    D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Ura
.E
Për ty këndojmë
.F#m
Për ty këndojmë
.D                                  A
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
.E
Emrin tënd ngremë
.F#m
Emrin tënd ngremë
.D                     A
Jezus je mbi gjithcka
 
 
      

Eja ti Zot – Even so come

Intro: Am  Em G D 

Am 
I gjithe krijimi, toka e tere
Em
Te shtroje nje rruge, per Zotin nje shteg
G                      D
Jezusi po vjen shpejt

Am
Thirr mekatarin, zgjo ti shenjtorin
Em
Kombet te shpallin famen e tij
G                      D
Jezusi po vjen shpejt

Ref
Em               C                     G
Ashtu si vet nusja dhendrin pret
.                Bm
Do t’jemi kishe, gati per ty
Em              C           G
Zemrat sot, presin mbretin tone
 .         Bm           C
Kendojme, eja ti Zot
  .           G     D
Jezus eja Zot (2X)

Am
Drejtesi do t’behet, gjithcka e re
Em
Perjete ti mbetesh besnik i vertet
.     G                    D
Jezusi po vjen shpejt

Urra
 C                      Em          D
Ndaj te presim, te presim ty
 .           C           Em            D
Zot te presim, ti po vjen shpejt (2X)

Engjejt Lajmetare


E2                                          Bsus
Engjëjt lajmëtarë këndojnë
E2                      Bsus     E2
Lavdi mbretit që   u lind
E2                         C#m7        Bsus
Paqe mbi botë edhe mëshirë
Bsus          F#        Bsus
Perëndia na pajtoi
E                      A2           Bsus
Çohuni me gëzim o kombe
E                           A2        Bsus
Të festojmë fitoren n’qiell
A2                                    F#m       A2
Bashkë me engjëjt shpallim fort
Bsus           E            Bsus   E
Krishti u lind në Betlehem
A2                      F#m7         A2
Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Bsus           E       Bsus    E
Lavdi mbretit që   u lind

E2                                          Bsus
Krishti i admiruar në qiell
E2                     Bsus        E2
Krishti Zot i përjetësisë
E2                          C#m7     Bsus
Vonë në kohë ja ku po vjen
Bsus                     F#        Bsus
Lindur nga një virgjëreshë
E                                A2           Bsus
Shih hyjninë e shfaqur n’mish
E                           A2        Bsus
Mishërimin hyjnor nderoni
A2                     F#m       A2
Si njeri mes nesh banoi
Bsus   E      Bsus    E
Jezusi    Ema—nuel
A2                      F#m7         A2
Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Bsus           E       Bsus    E
Lavdi mbretit që   u lind

E2                                    Bsus
Princin e Paqes ju nderoni
E2                       Bsus            E2
Nder për Birin e drejtësisë
E2                        C#m7    Bsus
Dritë dhe jetë ai na sjell
Bsus                 F#        Bsus
Ai u ngrit të na shërojë
E                          A2            Bsus
La mënjanë lavdinë në qiell
E                           A2         Bsus
Lindi t’na shpëtojë nga vdekja
A2                          F#m       A2
Bijtë e njërzve që të ngrejë
Bsus             E             Bsus        E
Dhe të na japë një jetë të re
A2                      F#m7         A2
Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Bsus           E       Bsus    E
Lavdi mbretit që   u lind

Emri Jezus

 

             C                                  Am
Emri Jezus eshte permbi çdo gje
F                     G
Permbi çdo pushtet fuqi
C
Dhe  principate (2X)

 
F                       G          Em                     Am
Sepse s’ka asnje emer permbi qiej dhe toke
F                      G           Em               Am
Sepse s’ka asnje emer qe ti te sherohesh
F                      G           Em               Am
sepse s’ka asnje emer qe ti te shpetohesh
F                    Bm7(5b)       G
Sepse s’ka asnje tjeter si ty

 
C                                     F         G
Ne do te mgreme duart te t’lartesojme
C                                   F          G
Me gjithe zemer do te kendojme
C                     F                               G
Do te japim lavdi ne perjetesi
C                                 F        G
Me kengen time do zgjoj agimin
C                           F      G
Do t’thur lavde shume te lartit
C                       F                  G
Se ti je shkembi i shpetimit tim

 

Emanuel / Hillsong

Intro   C#m B/D# E    B/D#       C#m B/D# E

 

E       B/D#   C#m

I shenjte i Shenjte

B    A

Une te perulem ty

C#m      B     E

Zot dhe mbreti im

B/D#    C#m

Haleluja

B  A

Erdhe ti tek ne

C#m        B

Cdo gje e bere te re

 

 

F#m      B

Emanuel

E/G#   A

Jezus Krisht

B    F#m

Ti vetem nuk me le

B   E/G#  A

Bariu im mbi mua ti shikon

B   C#m

Emanuel

 

 

Sa i madh je

Yjet ne qiell i njeh

Ne naten me te thelle

Ende me do

Emrin tim therret

Dhe une ty te ndjek

 

C#m     B

I shenjti I shenjti

A      B/D#

I plotfuqishem

C#m       B   A   B/D#

Ska asnje si ti

 

Author: Reuben Morgan,  CCLI # 4433417

 

http://www.youtube.com/watch?v=2T-FSkUHwuc

Emanuel

A       D       E          C#m  F#m

Emanuel, Emanuel

            Bm              E –    A

Emrin e ka Emanuel

 

           D            E               C#m   F#m

Perendia eshte bashke me ne

            Bm               E –   A

Emrin e ka Emanuel

http://www.youtube.com/watch?v=OMvlkjWctzA
Writer/Composer : Bob McGee CCLI 12949

EJA LE TË FESTOJMË

G                               Em                        Am        

Eja le të festojmë  dhuratën e tij të festojmë

C                        Am7      C                 D

Birin e tij që na deshi  dhe na dha jetë

 

 

 G                               Em                        Am        

Lavdi për ty o mbret  ti na jep gëzim që kush s’na jep

C                              Am7      C                             G

Ofrimin tone ty të japim dhe kjo është festa jonë

 

 

G         C                   Am7              C                      Em

Eja le të festojmë, të festojmë  festojmë e t’i këndojmë

C                        D                               G

Festojmë e t’i këndojmë  mbretit tone (2x)