Në kontroll / In control

Intro     F#m///|D///| A///| C#m///

F#m
Prej qiellit më degjon
    D                                     A        C#m
E di se ti vjen pranë, kur t’adhuroj ty
D                   
Më mban me dashuri
 Bm
Era, dallgët do t’vijnë
            A            E
Por unë qëndroj k’tu

Rref
A
Unë duart ngre drejt qiellit
                             E     
K’tu dorëzoj unë zemrën
                             F#m
I them unë shpirtit tim
             E          D
Se ti je Zot mbi zot

A
Dhe kur detet ngrihen
                    E
Ti do ti fashitësh
                     F#m
Tek ti paqen gjej
         E         D //// | ////
Ti je në kontroll

 
F#m
Do besoj kur t’jem n’luginë
  D                                        A        C#m
Fryma jote më mjafton, t’vazhdoj të eci
D
Në cdo hap ti më drejton
Bm
Fol  jetë tek unë sërish
           A       E
Për ty kam nevojë

 
Intrumental  D////| E////| F#m////| A////

Ura
      D                        E
Do t’besoj vetëm në ty
              F#m                              A
Përsosmërisë tënde, jo si shtojmë gjë
         D
Ti je fillimi dhe mbarimi
          E
Më shume se mund të imagjinoj
       F#m                  E
Ska asnjë, jo si ty, (asnjë )X2 asnjë
X3 Jezus

Noel

Am
Dashuria erdh’ mes nesh,
Am
Ylli, engjëjt shenjën dhanë.
Am
Para foshnjes përulem,
.         Am
Shpëtimtari i botës mbarë.

F
Një fëmijë ne na është dhënë
Dm
Përgjithmonë do t’mbretërojë!

Ref.
.        C          Am
No-el, No-el
F                                        C
Shihni çfarë Zoti ka bërë!
.       C          Am
No-el, No-el
.      F                         C
Ç’dashuri mahnitëse!
.                           G                Dm
Drita e botës, 
erdhi për ne,
F
Noel!

Am
Biri i Zotit dhe njeri
Am
Që përpara krijimit.
Am
Lindi t’vuajë e t’na shpëtojë
Am                                              G/B   –   C  –   C/E
Dhe nga vdekja t’na çlirojë.

F
Krishti, Zoti i përjetësisë
C – Dm
Përgjithmonë do t’mbretërojë!

Ref

Instrumental (2X)  Am |||  C ||  C-F ||||||

Ref

Origjinali: Chris Tomlin dhe Lauren Daigle “Noel”

Përktheu: Vilma Dina (maj 2016)

Kontakt: vilmadina1@gmail.com

Nen Ujra / Beneath the waters

Intro C Am                                                                

C                                                                           Am
Kjo eshte zbulesa ime, Jezu Krishti pesoi ne Kryq
C                                                                      Am
Shpetimi prej pendeses, ne Kryq ku Ai vdiq
C                                                                         Am
Degjo si jam çliruar, me eshte falur cdo mekat
C                                                                         Am
Ndaj nen Ujera une sot zhytem, Ku Krishti u varros

 

Ref        F                    C

Do ringrihem, do ringrihem
        G                Am
Si Krishti u Ringjall
         F         C      G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj

C                                                                         Am
Jam krijese e re sot, Pagezuar ne gjak dhe zjarr
C                                                                         Am
Pa friken e denimit, Prej besimit shfajesuar jam
 
 
Ref        F                  C
Do ringrihem do ringrihem
        G                Am
Si Krishti u ringjall
         F         C     G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj

F                                C
Jetoj se je ringjallur   une shpall se Ti mbreteron
G                                      Am
Me jete rrefej sundimin    dhe Emrin Tend levdoj
F                                C
E perjetshme Fjala Jote    Mbreteria nuk njeh fund
G                                          Am
Kurre lavdet nuk pushojne      Perjete e ne amshim

 

F                                          C
Nuk ka pushtet ndaj Teje    nuk bjen mallkim mbi Fron
G                                           Am

Nuk vjedh askush Lavdine         se veç Ty te perket
F                                                C
Ngrihem Kendoj Lavderimet,   ngrihem une te Deshmoj
G
Ne mekat i vdekur isha  ( dhe )

Nga lartesite / Rooftops

Intro Am – G- F- G (2X)

Am
Jam k’tu para teje,
G
Ne dashuri bie me ty
F
E di qe hiri yt,
G
Me solli ne k’te vend

Am
Fale teje Zot, jetoj i lire
G
Jeten time ta jap ty
Dm                                  Am
Ndaj qendroj perpara teje
C                                                  G
Dhe zerin ngre, se me dhe liri

Ref
                 C
Ndaj emrin tend do t’therras
                  G
Nga lartesite une do te shpall
          Am             F  Dm
I yti jam, I yti Jam

C
Gjithcka qe jam
                   G
Ne doren tende ti me mban
             Am            F    Dm
I yti jam, I yti jam

Am
Cdo te mire ti me ke dhene
G
Ngrej duart,  t’i shikojne te gjithe
F                               G
Je i vetmi ti, qe mund t’me gjunjezoje

Am
K’te dashuri me boten ndaj
G
Bukurine e fjales se shenjte
Dm                                   Am
Ne gjunje bie para teje
C                         G
E duart ngre, Ti me dhe liri

Urra
C
Ja ku jam, qendroj
Me krahet hapur
Am
Per te vetmin, Birin
.                           F (Dm)
Te perjetshmin Zot
.                                G
Te perjetshmin Zot

Ne dashuri me ty / Deep in love with you

IntroC   F    /    C   F   /    C   F    /    C    F  /

C                 F     C                    F

Ulur dua te jem, Ne kembet e tua,

C                      F        C        F
Kur jam me ty, jam ne shtepi

C                        F  C                     F
I prekur nga hiri yt, ne dashuri me ty

Am7          F                 G
Nga butesia jote, ngelem pa fjale

C                           F        C                    F

Mahnitem une me ty, qe emrin tim therret

C                         F            C    F
Nuk mund te gjej tjeter si ty

C                  F          C                    F
Nje deshire e forte, si zjarr digjet tek une

Am7                             F            G
Te t’njoh me shume ty miku im

Ref

F                Am        F   C      G

    Ne dashuri me ty A–ba     A–t

Am7           F                C
Ne dashuri me ty Zot

F                   Am              F      C       G
Zemra, me rreh per ty, I shtrenjti Jezus

Am7          F            C
Ne dashuri me ty Zot

Urra

G                C              G                 C

Shpetimtari im, rrjedh gjaku yt tek une

F           C             F                   C
Dhe dashuria ime, eshte me e thelle se dje

F                  Am7

Une hyra permes perdes,

F                     Am7

Prej hirit jam bere I shenjte

G

Zot, dashuri e shpi-rtit tim

Natë e Qetë, (Silent Night, Holy Night)

A
Natë e qetë, natë e shenjtë
E                            A
Janë në gjumë njerëzit krejt
D                       A
Vetëm Jozefi edhe Maria
D                                        A
Janë të zgjuar me të shenjtin fëmijë
E                           A  F#m      A         E               A
Fli me paqen qiellore,      fli në paqen qiellore

A
Natë e qetë, natë e shenjtë
E               A
Ç’dashuri Zoti vet
D                        A
Si një foshnjë na u zbulua
D                          A
Plot hare per të na shpëtuar
E                    A F#m     A         E         A
Ja, Jezusi u lind,      ja Jezusi u lind

A
Natë e qetë, natë e shenjtë
E                 A
Ca barinj me të shpejt
D                                A
Lajmet e enjgjëjve i dëgjuan
D                         A
Edhe në Betlehem vrapuan
E                  A F#m          A       E         A
Shpëtimtari u lind,    Shpëtimtari u lind

Natë e Qetë                        Kapo 2 (Key of A)

G        Em       G             Em
Natë e qetë, natë e shenjtë
D                            G
Janë në gjumë njerëzit krejt
C2                       Bm         E
Vetëm Jozefi edhe Maria
C2                                                Bm              G
Janë të zgjuar me të shenjtin fëmijë
Am         D                      G    Em      G              D                       G           Em    G             Em
Fli me paqen qiellore,      fli në paqen qiellore

G        Em       G             Em
Natë e qetë, natë e shenjtë
D                    G
Ç’dashuri Zoti vet
C2                            Bm             Em
Si një foshnjë na u zbulua
C2                                   Bm            G
Plot hare per të na shpëtuar
Am         D           G    Em      G          D             G           Em     G             Em
Ja, Jezusi u lind,      ja Jezusi u lind

G
Natë e qetë, natë e shenjtë
D                 G
Ca barinj me të shpejt
C2                                        Bm       Em
Lajmet e enjgjëjve i dëgjuan
C2                                          Bm           G
Edhe në Betlehem vrapuan
Am            D           G     Em      G              D                  G
Shpëtimtari u lind,    Shpëtimtari u lind

Nuk Prite Ti Që Unë

G                                     C
Nuk prite ti që unë të vij tek ti
D                 C        G  C  D
Por nga qielli zbrite si njeri
G                                                C
Nuk prite ti që unë të të thërrisja ty
D               C                    G
Por dëgjova zërin tënd më thirri

 

REFRENI

Am                             D       C     G
Të jam përherë mirënjohës, ty Zot
Am                             D           C      G
Të jam përherë mirënjohës kryqit tënd
Am                             D      Bm   Em
Të jam përherë mirënjohës, ty Zot
A                Am          C        D    G
Erdhe ti të më gjesh e t’më shpëtosh

Ne Vijme Ne Pranin Tende / Father of Creation

E

Ne vijmë në praninë tënde
           F#m                    B
Një këngë Ty të këndojmë
          F#m                    B
Një këngë lavdrimi, nderi
                A            E/G# F#m  E   A
Për gjithçka ke bërë për ne
 
         E
Një jetë plot vlerë na dhe
        F#m            B
Në dashuri me Ty
     F#m              B
Tani dua të kthej Ty
                       A        E/G# F# E   B/D#
Gjithë lavdërimet përsëri
 

           C#m                              G#m
Ti je Ati i krijimit qengji i gjallë i Perëndisë
       A                                    E
Je Ai që atë ditë varrin tënd të zbrazur le
 B/D#    C#m                              G#m
Dhe ti bijtë e tu çliron me liri dhe dashuri
                        A                              B
Unë mund te ec me Ty për çdo natë e për cdo ditë

 

 

Autor: Robert Eastwood

 

NE TË ADHUROJMË

 

E                A        B
Më i madhi ti je o Zot
                E       G#m  C#m
Në botën mba—-a—-rë
                      A
Për mbi gjith’ emrat
          B      E
Është emri yt

 

 

Ne të adhurojmë
          B
Ne të adhurojmë
          A
Ne të adhurojmë
 
    E
O Zot

 

Në Krishtin Veç/ In Christ alone

         G            D              G         A
Në Krishtin veç shpresën e gjej
D/F#       G                 A         D
Dritë e kam forcë edhe këngë
         G            D                  G   A
Ky shkëmb i fortë, themeli im
          D/F#        G                 A         D
Qëndron në stuhi, zjarr dhe thatësirë

 

Ref:

           D/F#     G       D/F#         A
Shih ç’dashuri, paqe pa fund
          D/F#     G       D/F#         A
Që frikën nxjerr e lodhjen zhduk
               G     D               G         A
Ngushëllimi im, gjithçka që kam
D/F#         G          A            D
Në dashurinë e tij qëndroj

 

 

         G            D              G         A
Në Krishtin veç që mori n’mish
D/F#       G                 A         D
Gjithë plotësinë e Perëndisë
         G            D           G         A
Prej dashurisë, dhuratë e drejtë
           D/F#    G    A         D
*Gozhduar nga ata që desh

 

 

Ref:

     D/F#    G           D/F#       A
Në atë kryq ku Qengji vdiq
   D/F#    G         D/F#      A
Ati qiellor pa me gëzim
        G     D               G      A
Se çdo mëkat në të u hodh
D/F#         G          A          D
Jezusi vdiq që unë t’jetoj
 

      G     D         G         A
Trupi i tij u shtri përdhe
D/F#       G             A            D
Drita e botës u ther për ne
    G       D      G         A
Triumfues, lavdiplotë
          D/F#        G            A         D
*Prej varrit u ngrit dhe u ringjall
 
 

Ref:

     D/F#   G   D/F#       A

N’fitore sot ai qëndron
       D/F#   G      D/F#      A
Mallkimi në mua s’ka forcë
         G       D      G      A
Unë jam i tij, i imi është
D/F#             G               A         D
Unë jam i blerë me gjak të tij
 

Autor: Keith Getty