Yes and Amen – Po dhe Amen

Verse
.A             Bm
At i miresise
.              G         D
Ti derdh hir tek une
.         A                Bm
Me nxore nga erresira
.         G                 D
Me paqe ti me mbush

.A                     Bm
Dhuron ti meshire
.               G          D          G
Me ndihmon kur kam nevoje
.     G             A          D
Ndaj Zot per ty kendoj

 
 
Ref
.A    Bm    G   D
Besnik,  ti je
.A    Bm             G                    D
.Besnik gjithmone ti do te jesh
.A    Bm   G   D
.Besnik  ti je
.A              Bm                G               D
Premtimet e tua jane po dhe amen
.A               Bm               G               D
Premtimet e tua jane po dhe amen

Verse 2
.A                  Bm
Shpetimtar i mire
.G       D
Ti me solle ketu
.A                  Bm
Nga pluhuri me nxorre
.G                  D
Ti ke thyer cdo mallkim

.A                        Bm
Shpengues i bekuar
.G             D     G
K’tij t’burgosuri i dhe liri
.G        A         D
Ndaj Zot per ty kendoj

  

Ura
.A           Bm
Une prehje gjej
.G        D
Ne premtimin tend
.A        Bm
I sigurt jam
.G                   D
Ne tenden besnikeri

E marrë kjo dashuri -/- Reckless Love

Intro   Dm C   A#   F

Strofa 1
.Dm               C                             A#
Para se të flisja unë, më këndoje ti
.Dm                   C                         A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                 C                                 A#
Para se të merrja frymë, ti fryve jetë tek unë
.Dm                   C                           A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
 
Ref
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri
.         Dm                            C                 A#             F
Oh më ndjek, lufton gjersa t’më gjejë dhe lë 99-të
.                       Dm                      C                
Jo s’mund ta fitoj, se meritoj,
.                             A#             F
Por prapë për mua jetën jep
.           Dm                        C
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
.     A#                     F
E marrë kjo dashuri 

Strofa e 2
.Dm                 C                                 A#  
Dhe pse armiku yt, për mua luftove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
.Dm                             C                             A#  
Kur ndjehesha pa vlerë, për mua pagove ti
.Dm                   C                         A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë

Ura
.Dm                                            C
Nuk ka terr që se k’then në dritë
.                             A#
Mal që s’kapërcen ti
.                       F
Derisa t’më gjesh
.Dm                           C
Nuk ka mur që s’rrëzon ti
.                             A#
Gënjeshtër që se mposht ti
.                      F
Derisa t’më gjesh

O At i krijimit / Le te zbrese lavdia ketu

C  D       G      C                D                 G
O Atë i krijimit, shpalos planin tënd sovran
C                D            Em   C            Am                       D
Ngrije një brez të zgjedhur që do t’marshojë në k’të vend
C                  D           G    C              D           G
Me mall pret gjithë krijesa të zbulojë tënden fuqi
C                D           Em         C     Am    D
Të lutem derdhe vajosjen që tani le të vijë

Ref:

G           D     C
Le të zbresë lavdia këtu
G         Am           G                D
Le të rrjedhë që këtu nëpër kombe
          G          D              C     G
Flladi yt mes nesh të pushojë
             Am            D           G
Kur së bashku ty të kërkojmë
 

C   D              G        C        D           G
Sundues i kombeve, bota ende po pret
C               D       Em  C             Am       D
Plotësimin e premtimit popullin tënd fitimtar
C                 D             G    C            D                 G
Kthehu nga ne dhe prekna bëna të fortë n’hirin tënd
C               D         Em  C               Am              D
Dobësitë tona mposhti që të qëndrojmë e t’luftojmë

Autor: David Ruis

Ne besojmë në t’fuqishmin Atë

G                                         D

Ne besojmë në t’fuqishmin Atë

C                                      G

Ne besojmë në të vetmin Bir

G                                         D

Ne besojmë në Frymën e Shenjtë

C                                  D

Ne besojmë se ne jemi një