Yes and Amen – Po dhe Amen

Verse
.A             Bm
At i miresise
.              G         D
Ti derdh hir tek une
.         A                Bm
Me nxore nga erresira
.         G                 D
Me paqe ti me mbush

.A                     Bm
Dhuron ti meshire
.               G          D          G
Me ndihmon kur kam nevoje
.     G             A          D
Ndaj Zot per ty kendoj

 
 
Ref
.A    Bm    G   D
Besnik,  ti je
.A    Bm             G                    D
.Besnik gjithmone ti do te jesh
.A    Bm   G   D
.Besnik  ti je
.A              Bm                G               D
Premtimet e tua jane po dhe amen
.A               Bm               G               D
Premtimet e tua jane po dhe amen

Verse 2
.A                  Bm
Shpetimtar i mire
.G       D
Ti me solle ketu
.A                  Bm
Nga pluhuri me nxorre
.G                  D
Ti ke thyer cdo mallkim

.A                        Bm
Shpengues i bekuar
.G             D     G
K’tij t’burgosuri i dhe liri
.G        A         D
Ndaj Zot per ty kendoj

  

Ura
.A           Bm
Une prehje gjej
.G        D
Ne premtimin tend
.A        Bm
I sigurt jam
.G                   D
Ne tenden besnikeri

Paqe gjej -/- It is well

Intoro  G    D   Em

Strofa 1:
G                                      D              Em
Kjo tokë e madhe është dridhur më parë
G               D      Em
Prekur nga zëri i Tij
D             D          Em
Detet kur trazuar janë
G                           D   Em
Për hirin tim bien në qetësi

Ref
C                D
Dhe përmes vështirësish
Em           D
Sytë i kam tek Ti
C                 D
Dhë përmes vështirësish
Em
Paqe gjej

C                 D
Dhe përmes vështirësish
Em
Sytë i kam tek Ti
Dsus     D
Paqe gjej ne Ty

Strofa 2:
G                         D       Em
Mos ndodhtë kurrë të mos besoj
G                      D           Em
Edhe kur s’do mund të shoh,
G          D          Em
Dhe malet që përballë më rrijnë
G           D              Em
Në det të thellë do i hedhësh Ti

Ref
C                D
Dhe përmes vështirësish
Em           D
Sytë i kam tek Ti
C                 D
Dhë përmes vështirësish
Em
Paqe gjej

C                D
Dhe përmes vështirësish
Em
Sytë i kam tek Ti
D              D
Paqe gjej, paqe gjej

 
Bridge
G     D        Em   C
Beso në Të o shpirti i im
G           D         Em     C
Erë e dallgë, ja njohin zërin (3X)

G           D         Em  / / / / /
Erë e dallgë, zërin i njohin

Outro
C          D   Em
Paqe gjen shpirti im
C          D   Em
Paqe gjen shpirti im
C          D   Em
Paqe gjen shpirti im
C                 D            Em
Paqe gjen, paqe gjen shpirtiim  (2x)
Paqe gjen, paqe gjen shpirti im (2x)

Ref

Para Teje sot

D              Gm
Para Teje sot
C                                  D
Në bukurinë e pranisë tënde
D                Gm
Kur jam në gjunjë
C                                D
Më rrethon me dritën tënde
Bb         C          Dsus D

 

Adhuroj, të adhuroj
D              Gm

 

Para Teje sot
C                                  D
Kur krah’t e tua më rrethojnë
D                Gm

I shtangur jam
C                                D
Nga madhëstia e lavdisë tënde

Bb         C          Dsus D
Adhuroj, të adhuroj

 

G                              C            G          D
Thirrjes tënde ia dorëzoj unë zemrën Zot
G                             C       G      D
Prekur nga pasioni dhe vullneti yt

 

Randy Butler © 1985 Mercy Vineyard

Princi i Paqes/ Prince of Peace

G
Je i Shenjte Ti (2x)
C
I Plotfuqishmi (2x)
Am
Je i denje Ti (2x)
D
I denje per lavderim

G
Do te ndjek Ty (2x)
C
Do te degjoj Ty (2x)
Am
Do te dua ty (2x)
D              G
Deri ne fund (2x)

C
Ti je Zot mbi zot
D
Ti je Mbret mbi mbret
Em
Je i fuqishmi Zot
Bm
Permbi gjithcka
C
Je Emanuel
D
I madhi “Une Jam”
Em
Princi i paqes je
G
Qenjgji i Perendise
c
Perendi qe rron
D
Hiri qe shpeton
Em
Perjete i mbreteron
Bm
I lashti i diteve
c
Ti je Alfa, Omega
D
Fillim dhe mbarim
Em
SHpetimtari Mesia
G
SHpengues dhe mik
. C D
Ti je princi i paqes jeten do t’jetoj ne ty

Përulemi

D                       A           Bm
Përulemi, kurorat i lëmë
G                   Em
Tek këmbët e Krishtit
D                              A       Bm
Mëshirë pa fund dhe dashuri
G                 A
Gjejmë tek këmbët e Krishtit
 

D                  G                  D               Em
Thërrasim i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
D                  G                  D               Em
Thërrasim i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
D                  G                  D               Em
Thërrasim i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A            D

Është Qengji

____________________________________________________________________________________________________________

Original English Title: We Fall Down by Christ Tomlin

©1998 worshiptogether.com songs (Admin, by Kingsway Communications Ltd).

CCLI Song #2437367.

Perjete / Forever

G
Falendero Zotin, Mbretin tonë
Përjetë dashuria e Tij zgjatë
C2
Është i mirë dhe është përmbi gjithçka
G
Pëjetë dashuria e Tij zgjatë
D           C2
Lavd’ro, lavd’ro

 

G
Dorë e fortë dhe krah të shtrirë

Përjetë dashuria e Tij zgjatë
C
Për çdo jetë që është rilindur në të
G
Përjetë dashuria e Tij zgjatë
D            C2
Lavd’ro, lavd’ro   (2X)
G
Përjetë Perëndi besnik është
G/E
Përjetë Perëndi i fortë
D                                            C
Përjetë Ai është me ne, përjetë
G
Nga agimi në perëndim

Përjetë dashuria e Tij zgjatë
C
Me hirin e Tij ne do t’vazhdojmë
G
Pëjetë dashuria e Tij zgjatë
D              C2
Lavd’ro, lavd’ro  (2X)

Perëndia nuk më ka harruar

Em
Do të këndoj o Perëndi
D
Që kurrë s’harron tek unë të vish
C
Do të lavdëroj, jo s’do të rri
B7
Ti jep shumë forcë e dashuri

 

Em
Ti jep gëzim, nder edhe shpresë
D
Na bën të denjë që të ngadhnjejmë
C
Mbi çdo pengesë edhe stuhi
B7
Ne nuk humbasim se je Ti

 

Em
Kur shi të bjerë, kur erë të fryjë
D
Nuk do t’kem frikë se jam me Ty
C
Ti pranë më mban, Ti diellin nxjerr
B7
Dhe zemra ime mbushet me shpresë

Ref

Em
Perëndia nuk më ka harruar
D
Perëndia mua më ka premtuar
C
Asnjëherë nuk do të më braktisë
B7
Me mua do t’jetë sa frymë të kem

 

Em
Perëndia nuk më ka harruar
D
jetën time Ai ka çliruar
C
Dhe humbjen sot e quaj fitim
B7
Dhe jeta ime në Të merr dritë

Toni Shena

Perëndia Mua Më Jep Fuqi

Am                              G
Perëndia mua më jep fuqi
Am
Ai shkeli edhe armikun tim
G
Këndoj e festoj fitoren
E                       Am
Krishti është Zot

 

 

G              C
Gjaku i Tij mua më pastron
Dm              E
Nga vdekja më liron
G                    C
Fjala e Tij e mundi Satananë
Dm                         E
Të gjithë do t’shohin se Perëndia

PERENDI PLOT MADHESHTI

Em add9
PERENDI PLOT MADHESHTI
B7                           C D
KRIJOVE TI HAPESIRE   PA FUND
Em add9                                  Am
DHE ZAMBAKUN PLOT ME VESE
F# dim                       C B7
DHE  SHPIRTIN TIM QE DRITE KERKON
E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

 

 

Em add9
JEZUS TE FALENDEROJ
B7                                C D
QE NE RUGENE GJATE DHE PLOT MUNDIM
Em add9                    Am
MUA ME KERKOJE TI
F#dim
TE FSHEHUR NE MEKATIN TIM
E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

Em add9
E NE FUND ME GJETE TI
B7                   C D
ME ZGJATE DOREN E GJAKOSUR
Em add9                                   Am
DOREN TIME FORTSHTRENGOVE
F#dim                   C B7
DHE ATO KURRE ME S`U NDANE

E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

Perëndi i vendit tim

Autor: Toni Shena

 
                          D
1. Kokën ngrej lart
                Dmaj7
Malin shikoj
                       D7
Plot gjelbërim
                G
Dhe bukuri

 

                     D

2. Lumi që rrjedh
          Dmaj7
Deti i qetë
                    D7
I thellë dhe blu
                                 G
Një këngë më përshkon
                 A
Më përshkon

 

                    D
3. Kur drita jashtë
                        Dmaj7
Me forcë shkëlqen
                      D7
Kur gonxhja fort
                      G
N’lule shpërthen
                G                A
Një ditë e re të lavdëron

 

Ref:
               G               D
Je Perëndi i vendit tim
                  G              Bm
Ulur qëndron ti në lavdi
                G                     Bm7
Ty të përket cdo gje qe shoh
        C                           A7
Me forcen time ty te bekoj
 
                      G                        D

 

Unë do të shpall lavdërimin Tend
              G                      Bm
Agimin do ta zgjoj me këngë
                  G               Bm7
Krahët i shtrij të fluturoj
      G                               A
O Zoti im Ty të qoftë lavdi
      C                               A
O Zoti im Ty të qoftë lavdi