Egjipti – Egypt Bethel – Cory Asbury

.

Strofa 1

Am                F

Jo s’do t’harroj

   C                               G

Mrekullinë se si ti solle

Am            F

Shpëtimin Zot

   C                      G

Eksodin e zemrës time

.

PreCh

Am F

Më gjete Liri më dhe

C                 G                    Am

Ujërat i ndave të më clirosh

F      G

O Jahveh

.

Ref

Am

Zot për mua ti lufton

         F

Cdo fitore  kë në dorë

      C           G

Halelujah, Halelujah

Am

Në dysh detin ndave ti

      F

Më drejtove në thellësi

    C             G

Haleluja Haleluja

.

Strofa 2

            Am         

Reja në ditë

                                       F

Një shënjë, se je me mua

                  C

Flaka në natë

                                           G

Një llambë në këmbën time

.

Ura

F

Në egjiptin tim ti erdhe

G

Dhe për dorë ti më more

Am

Marshuam drejt lirisë ne

C

Në tokën e premtuar

F

Jo tani nuk të harroj ty

G

Do t’këndoj për cfarë ke bërë

Am

Vdekja u përpi përgjithmonë

C

Nga vrulli e dashurisë

.

Perkthimi: Aurel Duro

A ËSHTË I DENJË?

SHKAKRO PDF – A eshte i denje

INTRO  G Gsus4 G     G Gsus4 G

Strofa
A e ndieni botën t’thyer? (E ndiejmë.)
A e ndieni errësirën? (E ndiejmë.)
A e dini se errësira dritën jo dot nuk e ndal? (E dimë.)
A do t’donit që gjithçka t’bëhej e re? (E duam.)
A rënkon e gjithë krijesa? (Rënkon.)
A po vjen krijimi i ri? (Po vjen.)
A do t’jetë lavdia e Zotit një dritë në mesin tonë? (Do t’jetë.)
A është mirë që ta kujtojmë çdo ditë këtë gjë? (Po, është.)

Ref.
A ka ndonjë të denjë? A ka ndonjë me vlerë?
A ka ndonjë të zotë që librin të hapë e vulën të zgjidhë?
Luani i Judës mbi vdekjen fitoi.
Ai është rrënja e Davidit dhe Qengji që vdiq skllevërit t’çlirojë.

Continue reading

Lutje Izraelite

 

ShKARKO PDF – Lutje Izraelite

Capo # 5

.Am             Dm       Am    G    Am       Am    Dm    Am    Em
Nga ku banon ti   o mbreti ynë,         na u shfaq tani
.Am-                        Dm                   Am     G        Am
Dhe mbretëro, mbi ne ti,      mbreteëro mbi ne
.F         G                          Am  Em
Se vetem, ty të presim Zot

.Am                       Em     Am                Em
Kur do mbretërosh ti, mbretërosh n’Sion?
.Dm                                    Am   Em
Shumë afër do t’jetë ajo ditë
.Am       Em     Am              Em
Shumë afer, do t’jetë ajo ditë
.Dm                                          Am  Em
Dhe do mbretërosh në përjetsi

.Am            Dm        Am           G          Am
I Lartësur qofsh,     I shenjtëruar qofsh
.F             G           Am  Em
Në Jeruzalem o Zot
.Am                Dm     Am      G        Am
Nga brezi në brez, nga brezi në brez
.       Dm        Em                Am   Em
Dhe në të gjithë përjetësinë

.Am                                  Em       Am            Em
Dhe sytë tanë do të shohin, do të shohin ty
.Dm                                         Am    Em
Dhe mbretërinë tënde o Zot
Am                          Em       Am                 Em
Ndërsa këndojmë ne, këtë këngë për ty
.Dm                             Am   Em
Këtë këngë për ty o Zot

.Am             Dm    Am    G     Am
Dhe prej Davidit, Ai do te vije
. Dm   Em              Am  Em
Mesia plot me drejtësi

Ai do të jetë me ty

Verse 1
Am                 Dm
Pse ligështohesh shpirti im?
G                    C                    
Pse po rënkon ti Brenda meje?
Am            Dm               
Ai është I gjallë në përjetësi
G              C                         
Ai banon Brenda teje                                                        
Bridge 1
        F                   G
Jo mo ski frikë,  mos ki frikë
 C          Am                                   
Zoti është me ty
      F     G  
Jo mo ski frikë, mo ski frikë
 C         Esus E                                     
Ai të do ty                                                              
REFRENI
  F        G        C        Am          
Ai do të jetë me ty,  Ai do të jetë aty (2x)
F      G              Esus E       
Ai do të jetë kur ti të kesh nevojë
F         G       C        Am       
Ai do të jetë me ty,  Ai do të jetë aty, 
    F                   G        Am      
Ai do të jetë pranë teje gjithmonë                       
 
 
Verse 2
Am           Dm
Nga fryma jote mar une jetë
G                    C
Nga fryma jote paqen gjej 
Am            Dm                                        
Nga gjaku yt unë mora shpëtim
G                   C                            
Nga gjaku yt unë dola në dritë                                        

Bridge 2
F          G            Am   
Pranomë kështu siç jam Zot    
  F       G        E/Am              
Të lutem Zot më prano  (4x)                                     
 
F               G           C         Am
Ai do të jetë me ty,  Ai do të jetë aty,
     F        G              Am      
Ai do të jetë pranë teje gjithmonë            
 

Teksti dhe Muzika

Ernest Shira

 

Albumi: “LËVDIMI TË KUMBOJË”

Albumi më i ri për fëmijë, adoleshentë dhe jo vetëm. Dhjetë këngë plot energji dhe adhurim nga Hillsong Kids, Elevation Kids, Austine Stone Kids etj. Do të vijnë në formatin CD dhe USB (video Lyrics) ku mund ti shfaqni në shërbesat tuaja përmes projektorit.

Albumin do ta gjeni tek libraria e VUSH

Për më shumë detaje kontakto
Aurel Duro
Cel: 0694028526

Ju mirëpresim
YWAM Kids Ministry.

Gjejme tek ti -/- Found in you

Intro:    F   C   Am   G

Strofa 1
.            F       Am                      G
Përulemi, të mirëpresim ty Zot
.                    F         Am                       G
Mbush k’të vend sërish me një këngë
.               F            Am           G
Derdhu me mahnitje, e habi
.                         F
Një pamje të qartë na jep,
.               Am                                G
Të Perëndisë që kurrë s’ndryshon

Ref
.  C                         F
Gjithcka duam, kemi nevojë
.    Am                   G
E gjejmë tek ti, e gjejmë tek ti
.  C                F
Cdo fitore, Jezus ne
.   Am                   G
E gjejme tek ti, e gjejme tek ti

F       C    Am     G
Oooooooooo

Strofa 2
.             F      Am              G
Zot na hap, zemrat për ty
.             F           Am              G
E cdo frikë do bjeri në gjunjë
.            F           Am                   G
Do t’shikojmë, si kurrë më parë
.                         F
Një pamje të qartë na jep,
.               Am                                 G
Të Perëndisë që kurrë s’ndryshon

Ura
.         F                     Am              G
Në praninë tënde, gjejmë ne liri
.        F                     Am               G
Në praninë tëndë, të plotë bëhemi

Përulem para teje

A                             E
Jam këtu unë para teje
.           D                       E
Në praninë tënde o mbret
.             A              E                         D
Aty ku engjëjt lartësojnë vec emrin tënd

.            A                     E
Një parfum i freskët është
.                       D               E
Dhe unë qëndroj këtu me Ty
.         A                 E                       D
Admiroj unë madhështinë e fronit tënd

Rref

.            A                    E
Unë përulem përpara teje
.              F#m      E         A
Duke shpallur se Ti je mbret
.              D                      A
Dhe thërras i shenjtë i shenjtë
.  D      F#m        E
Qengji është i shenjtë

Nico Battaglia – Davanti a te

Ti je i denjë / Worthy of it all

.         A                                   E
Të gjithë shenjtorët dhe engjëjt
.      A                    E
Përulen para fronit
.         A                              E
Dhe të gjithë pleqtë hedhin
.                            D             E
Kurorat para qengjit të Zotit
.              A
dhe këndojnë

Ref
.                             A
Se Ti je i denjë o Zot
.                                       E
Je i denjë Ti për gjithçka
.                                     D
Se nga Ti vjen gjithçka
.                                         E
Dhe për Ty është gjithçka
.                          A
Ti meriton lavdinë.

Ura
A   
Ditë e natë, natë e ditë
.     C#m
Temjani të ngrihet
F#m
Ditë e natë, natë e ditë
.        D
Temjani të ngrihet
A
Ditë e natë, natë e ditë
.        E
Temjani të ngrihet
Bm
Ditë e natë, natë e ditë
.        D
Temjani të ngrihet

RRUGËN TREGOMË – Show me your way

      C                      Am
Rrugën tregomë, dua të ec me Ty
F                     C                        Am
Rrugën tregomë, shpresën e kam tek Ti
       F                                Dm          G                          Em
Me gjithë zemër të dua Zot, me prekjen Tënde t’jetoj
                             Dm F G                            C
Ҫdo ditë më e fortë,               rrugën tregomë.

FRYMË EJA SOT – Spirit break out

STROFA 1           
C         D                                   Em
 O At, Emrin TEND qielli gjёmon,
                           G                                              C
Ngrini zёrin, me lavdёrim t’shpёrthej ky vend
                        D                                        C
A e dёgjoni, jehona e qiellit zbret nё tokё
                   D                       C
Jehona e qiellit zbret nё tokё

REF          

C                     D                Em       D 
FryMё eja sot,               muret rrёzo
C                     D             Em                   D
Frymё eja sot,               qiellin zbrit poshtё.
STROFA 2
C                       D                                    Em
Mbret Jezus, Emrin TEND ne lartёsojmё
G                                    C
Universin lavdia JOTE e shkund sot
D                                          C
Rizgjim, mbretёria JOTE t’vijё nё tokё
                     D                          C
Mbretёria JOTE t’vijё nё tokё.