Agnus Dei/ Qengji eshte i denje

A
Haleluja
D/A                                                  A2
Haleluja, Sepse Zoti I fuqishem mbreteron
A
Haleluja
D/A                                                  A2
Haleluja, Sepse zoti I fuqishem mbreteron

A        D/A
Haleluja
E  A            E    A                 D   A         F#m    E
I shenjte, I shenjte, je Ti Zot i pushtetshem

D
Qengji eshte I denje, Qengji eshte I denje
A            E    A                 D   A         F#m    E
Je I shenjte, i shenjte, je Ti Zot i pushtetshem
D
Qengji eshte I denje, Qengji eshte I denje
A
Amen

Qiellin hape ti / Open up the sky

A                C#m/E
ATI YNE I DASHUR ZBRIT DHE NA TAKO SOT
D                    A
PREKJEN TENDE PRESIM NE
A               C#m/E
QIELLIN HAPE TI DERDHE POSHTE PRANINE
D                  A
I PERGJIGJEMI DASHURISE

D2                 E
NE NUK KENAQEMI ME ASNJE GJE TJETER
D2                  E
NUK GJEJME KENAQESI ASPAK

REFRENI

D                  A
QIELLIN HAPE TI ZBRIT POSHTE SI SHI
E          D2   A
S’DUAM BEKIMET, ME SHUME SE TY
D                  A
QIELLIN HAPE TI ZBRIT POSHTE SI ZJARR
E     D2    A  E  D  A
S’DUAM GJE TJETER, VETEM TY

A                   C#m/E
JEZUSI YNE I DASHUR THJESHT DUAM TE TE SHOHIM
D                   A
NE LAVDINE E DRITES TENDE
A                    C#m/E
GJERAT SKANE RENDESI  ZHDUKEN DHE SHKATEROHEN
D                        A
KUR DASHURI  E SHENJTE NA PREK

D2                 E
NE NUK KENAQEMI ME ASNJE GJE TJETER
D2                  E
NUK GJEJME KENAQESI ASPAK
A  C#m/E  D2  A

Urra:
A                         C#m/E                  D
EJA TEK FRONI  TE SHKOJME, TEK VENDI QE NA TAKON
A
NE KRAHET E ZOTIT TONE

O ZOT JE JETA IME

 

Em                 C

O zot ti je jeta ime

       Am          B7       Em

Je gëzimi dhe forca ime          (2x)

        C             D        G

Je gëzimi dhe forca ime

 B7             Em                

Ti je qënia ime                        (2x)

 

                   C

Se ti je, se ti je

       Am     B7      Em    

Se ti je vet qënia ime              (2x)