About

Mirë se keni ardhur në blogun “ADHURO-SHQIP“. Unë quhem Aurel Duro dhe punoj me organizatën  “Të Rinjtë Me Një Mision“, Shqipëri / “Youth With A Mission”, YWAM Albania.

Këtu mund të gjeni tekstet e këngëve të krishtera në shqip,  të përkthyera ose këngë origjinale shqiptare. Formalizimi i kësaj faqeje lindi si një dëshirë për t’i shërbyer trupit të Krishtit dhe drejtuesve të adhurimit. Por këtë ide e cuan përpara edhe dëshira e shumë personave për të qenë të përditësuar me tekstet e këngëve të reja por edhe ato të vjetra. Uroj që blogu të jetë sado pak ndihmë për ju dhe kishat tuaja.  Ju ftoj të jepni kontributin tuaj për ta pasuruar këtë blog me komentet, këshillat dhe tekstet që ende nuk janë në arkivë.

EFESIANEVE 5:18-20
…. por mbushuni me Frymë, duke i folur njëri-tjetrit me psalme, himne dhe këngë frymërore, duke kënduar dhe duke lavdëruar Zotin me zemrën tuaj, duke e falënderuar vazhdimisht për çdo gjë Perëndinë dhe Atin, në emër të Zotit tonë Jezu Krisht”.

17 responses to “About

 1. Hi, I was wondering if Perendi Plot Madheshti is a translation from a song in English or was written orinigaly in albanian?

 2. Bekuar qofshi ju dhe jam mirnjohes Zotit qe egziston kjo faqe .
  Dhe deshiroj te gjej edhe kenge sa me te reja ne vazhdimesi.

  • Julian ke shume te drejte, duhet ta perditesojme faqen. Jam duke u perpjekur por kam nevoje edhe per ju. ndaj nese ke kenge te reja te lutem mi dergo dhe do. Bekime shoku.

 3. Thanks for the site and well done. I am a worship leader from Canada and have bee doing some work in Sauk with a church for the last few years. I found out today you have beer in involved in teaching the Teens guitar and music. Awesome. I am in Sauk until Friday. Would love to meet up and chat if possible or at least start an email conversation. Blessings. Feel free to send me a personal email.

 4. Krishtin kam shpërblim
  Dhe ar-syen e jetës
  S’ka asgjë në këtë botë
  Që mua më plotëson

  Dhe në çdo sprovë
  Me shpirt këndoj
  Nuk kthehem pas
  Ai më çliroi

  Kri-shti më plo-tëson
  Kri-shti më plotësoon
  Gjithçka kam nevojë është në Ty,
  Gjithçka kam nevojë

  Krishtin kam gjithçka,
  Gëzimin e shpëtimit
  Dhe kjo shpresë qëndron përjetë
  Shtëpinë në qiell kam

  Në çdo stuhi
  Me shpirt këndoj
  Krishti është k’tu
  Lavdi Shumë të Lar-tit!

  Unë kam vendosur ta ndjek Jezusin
  Nuk kthehem pas, nuk kthehem pas

  Kryqin përpara dhe botën mbrapa
  Nuk kthehem pas, nuk kthehem pas

 5. Ju pergezoJ!! Vertet kenaqemi me kto qe na mundesoni , Zoti ju bekofte shum ne hirin e tij,
  nese mundeni me hirin e zotit te perktheni dhe hymne qe jan ne gjuhen Greke se ka shume, dhe qe jan shum bekim per shpirtin.
  ZOTI JU BEKOFTE TE GJITHEVE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s