Lutje Izraelite

 

ShKARKO PDF – Lutje Izraelite

Capo # 5

.Am             Dm       Am    G    Am       Am    Dm    Am    Em
Nga ku banon ti   o mbreti ynë,         na u shfaq tani
.Am-                        Dm                   Am     G        Am
Dhe mbretëro, mbi ne ti,      mbreteëro mbi ne
.F         G                          Am  Em
Se vetem, ty të presim Zot

.Am                       Em     Am                Em
Kur do mbretërosh ti, mbretërosh n’Sion?
.Dm                                    Am   Em
Shumë afër do t’jetë ajo ditë
.Am       Em     Am              Em
Shumë afer, do t’jetë ajo ditë
.Dm                                          Am  Em
Dhe do mbretërosh në përjetsi

.Am            Dm        Am           G          Am
I Lartësur qofsh,     I shenjtëruar qofsh
.F             G           Am  Em
Në Jeruzalem o Zot
.Am                Dm     Am      G        Am
Nga brezi në brez, nga brezi në brez
.       Dm        Em                Am   Em
Dhe në të gjithë përjetësinë

.Am                                  Em       Am            Em
Dhe sytë tanë do të shohin, do të shohin ty
.Dm                                         Am    Em
Dhe mbretërinë tënde o Zot
Am                          Em       Am                 Em
Ndërsa këndojmë ne, këtë këngë për ty
.Dm                             Am   Em
Këtë këngë për ty o Zot

.Am             Dm    Am    G     Am
Dhe prej Davidit, Ai do te vije
. Dm   Em              Am  Em
Mesia plot me drejtësi

Jetën time ta dorëzoj / Lay Me Down

Intro Em///|D///|G///|///|  (2x)
 
Strofa 1
              Em
Zemrën time unë e hap
.               G
Nga thellësitë nga lartësitë
.       Em         D      G
Sacrificë unë të ofroj

.               Em
Duart unë, i ngre lart
.               G
Këngën time ti dëgjo
.      Em          D     G
Sacrificë unë të ofroj
.      Em           D    C       G ///
Sacrificë unë të ofroj
 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 

Interlude   Em///|D///|G///|///|
 
Strofa 2
 
.         Em
Krenarinë e largoj
.         G
Jap gjithcka që unë kam
.         Em       D          G
Jetën time merre, ndrico
 .         Em       D           C           G ///
Jetën time merre, ndrico

 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 
Ura
 .                           G
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
 .                          Em
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
.                            D                              C
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
G
Përherë

Lavdia (Angels we have heard on high)


Em9        D/F#                   G
Engjëjt i dëgjuam nga lart
Em9   D/F#  G
Mbi lugina po këndojnë
Em9        D/F#    G
Në përgjigje malet
Em9    D/F#  G                           C2
Me gëzim po ushtojnë

D      Am7    D     Am7
La———–vdi Atij (2X)
Gmaj9/B              A7sus    Em9 D/F#
Zo–tit tonë që është në qiell

Em9           D/F#       G
O barinj ç’është ky gëzim
Em9         D/F#   G
Pse këndoni pa pushim
Em9             D/F#       G
Pra çfarë lajmesh keni marrë
Em9        D/F#            G
Që në këngë ju frymëzojnë

Em9      D/F#    G
Eja n’Betlehem shiko
Em9        D/F#       G
Atë që engjëjt i këndojnë
Em9     D/F#  G
Admirojeni në gjunjë
Em9              D/F#    G
Krishtin e porsalindurin

LUMI LE TË RRJEDHË

E

Dhe i varf’ri thotë: “kam gjithçka në të
                                                          A
Dhe i humburi: “unë u gjeta prapë
                            E
Dhe lumi le të rrjedhë.

 

Dhe i verbri thotë: “unë shoh prapë në të
                                                           A
Dhe i vdekuri: “un’kam lindur prapë
                            E              A
Dhe lumi le të rrjedhë    
                            B
Dhe lumi le të rrjedhë    

 

E                  A
Lumi le të rrjedhë  
C#m             B
Lumi le të rrjedhë    
E                   A
Eja frymë e shenjtë
C#m      B
Fry mbi ne
E
Lumi le të rrjedhë   (2x)

Autor: Darrell Evans, CCLI # 1686824

Lavdi Jezusit, lavdi

E            A  B          E        A  B
Lavdi Jezusit, lavdi
E            A  B          E       A   B        E
Lavdi Jezusit, lavdi

 

B
Ai është ngritur
C#m
Ai është ngritur
B                     C#m
Dhe jeton përgjithmonë

 

B
Po, Ai është ngritur
C#m
Ai është ngritur
B
Ne sot do festojmë
E
Ringjalljen e Zotit tone!

Lavdëroje Zotin

D         A    G   A
Lavdëroje Zotin
D        A     G   A
Lavdëroje Zotin
D           F#m  G            Em
Ditë për ditë ditë për ditë
D        A      D
Ai na udhëheq                                  (2x)

 

B#m                              A
Mos ki frikë mos u dorëzo
G       A                    B#m
Por vazhdo Zoti i madh është me ty  (2x)
G            A          D
Ai është kampion që të shpëton
Em          F#m           Bm#
Ai është kampion që të shpëton
G        A       D
Ai gëzohet kur t’shikon
Em                     G
Gëzohet kur t’shikon
FsusF
Që e lavdëron

LAVDËRO SE I MIRË ËSHTË AI

            Gm                  F

Lavdëro se i mirë është ai
Gm                F                 D    
Lavdëro se i madh është ai         (2x)

            Gm   F                Gm        Eb  F   
Prandaj Jezusin ti lavdëro
Gm   F             Gm           Eb  F
Jezusin ti lavdero
 
    Gm         F                       Gm        Eb  F
O haleluja, haleluja, haleluja   (2x)
 

 

Gm
Lavdëro zotin se i mirë është ai
                                            F         Eb  F
Për gjithçka ka bërë për ne
Gm
Tash të këndojmë të vallzojmë para tij
Eb      F            Gm
Ai na ka shpëtuar