Krishti është ngritur mbi gjithcka / Exalted over all

Intro:   A    E   F#m    D      (2x)

Strofa 1
.         A
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
.      E
E zemren dhe, atje në kryq
.                 D                                         A
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
.         A              
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë
.        E
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
.      D                                     A
Askush nuk bën, atë që bëre ti

 
Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.

.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Strofa 2   
.A       
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
.       E
Ti u ringjalle, na dhe jete
.                    D                         A
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
.                    D            F#m                 E
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë

 
 Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka
.                 A                            D
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
.               A                        E
Lëvdimi ynë është vec për ty
.                        F#m                    D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Ura
.E
Për ty këndojmë
.F#m
Për ty këndojmë
.D                                  A
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
.E
Emrin tënd ngremë
.F#m
Emrin tënd ngremë
.D                     A
Jezus je mbi gjithcka
 
 
      

Advertisements

Jetën time ta dorëzoj / Lay Me Down

Intro Em///|D///|G///|///|  (2x)
 
Strofa 1
              Em
Zemrën time unë e hap
.               G
Nga thellësitë nga lartësitë
.       Em         D      G
Sacrificë unë të ofroj

.               Em
Duart unë, i ngre lart
.               G
Këngën time ti dëgjo
.      Em          D     G
Sacrificë unë të ofroj
.      Em           D    C       G ///
Sacrificë unë të ofroj
 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 

Interlude   Em///|D///|G///|///|
 
Strofa 2
 
.         Em
Krenarinë e largoj
.         G
Jap gjithcka që unë kam
.         Em       D          G
Jetën time merre, ndrico
 .         Em       D           C           G ///
Jetën time merre, ndrico

 
Ref
.C               G                     D
Unë jetën time ta dorëzoj
.           Em       D          C
Jam i Yti përgjithmonë
.              G                D
Jetën time ta dorëzoj, Oooooo

. C                        G                      D
Ndaj me gjithë zemër sot unë them
.              Em        D      C
Vec tek ti unë jetën gjej
.            G                  D
Jetën time ta dorëzoj
 
Ura
 .                           G
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
 .                          Em
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
.                            D                              C
U bëftë vullneti yt o Zot, me gëzim unë them
G
Përherë

Sa e thellë dashuri e Tij -/- How deep the fathers love for us

Intro:       G- C- G- D  
.          G                               C
Sa e thellë kjo dashuri e Tij
.          G                             D
Sa e gjërë përtej cdo mase
.      G                         C
Sa birin e Tij e dha fli
.      G                  D     G
Thesar bëri mjeranin

.      Em                                     C
Dhimbja e humbjes sa e thellë
.      G                    D
Fytyrën Ati fshehu
.           Em                          C
Nga plagët e të Zgjedhurit
.              G                           D
Shumë bij erdhën në lavdi

Interl  Em –  D – G   (2X)

.      G                             C
Shiko atë njeri në kryq
.         G                            D
Mëkatin mban mbi krye
.         G                                       C
Plot turp dëgjoj unë zërin tim
.       G                           D      C
Përqesh nga mesi i turmës

.     Em                           C
Mëkati im e coi në kryq
.         G                  D
Cdo gjë u plotësua
.               G                                   C
Frymë e Tij e fundit më dha jetë
.    G                       D
Tani ka përfunduar

Interl   Em –  D – G   (2X)

.                    Em        D   –  G       
Ka përfunduar,    oooooo (2X)

.           G                                           C
Nuk mund të mburrem me asgjë
.      G                                  D
Talent, pushtet a mencuri
.       G                                      C
Por do krenohem n’Jezusin
.         G                            D      C
Me vdekjen dhe rringjalljen     ( mbaj 6 masa)

.                Em                                     C
(3b) Pse duhet të shpërblehem unë
.       G                          D
S’arrij t’i jap përgjigje
.       Em                                     C
Por me gjithë zemër unë e di
.       G                     D
Gjaku i tij shpagoi

Përsërit vargun (3b)

.       Em                                     C
Por me gjithë zemër unë e di
.       G                     D
Gjaku i tij shpagoi

Noel

Am
Dashuria erdh’ mes nesh,
Am
Ylli, engjëjt shenjën dhanë.
Am
Para foshnjes përulem,
.         Am
Shpëtimtari i botës mbarë.

F
Një fëmijë ne na është dhënë
Dm
Përgjithmonë do t’mbretërojë!

Ref.
.        C          Am
No-el, No-el
F                                        C
Shihni çfarë Zoti ka bërë!
.       C          Am
No-el, No-el
.      F                         C
Ç’dashuri mahnitëse!
.                           G                Dm
Drita e botës, 
erdhi për ne,
F
Noel!

Am
Biri i Zotit dhe njeri
Am
Që përpara krijimit.
Am
Lindi t’vuajë e t’na shpëtojë
Am                                              G/B   –   C  –   C/E
Dhe nga vdekja t’na çlirojë.

F
Krishti, Zoti i përjetësisë
C – Dm
Përgjithmonë do t’mbretërojë!

Ref

Instrumental (2X)  Am |||  C ||  C-F ||||||

Ref

ME DASHURI NJË KËNGË KËNDOJ

G              D                      Em

Me dashuri një këngë këndoj

                     C                  D

Për shpëtimtarin, për Jezusin

G                   D                            Em

Mirënjohës jam për çfarë ke bërë

            C                          D

O shpëtimi, i shtrenjti Jezus

 

Am           Em                      D                   G

Zemra m’gëzon që mua tëndin më quan

Am                Em                        D

Vend tjetër s’ka ku mund të jem

                      G   D             C

Në krahet e tu të dashurisë

                      G   D             C

Në krahet e tu të dashurisë

                        G        D               C

Më mban të qetë, më afron pranë

                      D                   G

Në krahët e tu të dashurisë

 

Autor: Craig Musseau, CCLI # 824481

Këngë Të Re Këndoni Zotit

Em
Këngë të re këndoni Zotit
B7
Zotit ti këndoj tërë toka
Am                                  B7
Këngë të re këndoni Zotit
Em
Zotit ti këndoj e tërë toka   (2X)

 

Ref

Am                 Em
Se Zoti ësht’ i madh
Am                 Em
I madh për lëvdim
Am                  Em
Se Zoti ësht’ i madh
Am                 B7
I madh për lëvdim

JEZUSI MË M’SOJ NJË KËNGË TË RE

 

 

Dm                                                                              A
JEZUSI MË M’SOJ NJË KËNGË, KËNGË TË RE
                                                                Dm
JEZUSI MË M’SOJ NJË KËNGË, KËNGË TË RE
Dm
ËSHTË AJO NJË KËNGË GËZIMI
 Gm
DOT S’NA E RRËMBEJNË MË
  A                                                       Dm
JEZUSI MË M’SOJ NJË KËNGË TË RE

 

 

 

Dm                                                             A
JEZUSI NA M’SOJ T’JETOJMË NË HARMONI
                                                                     Dm
JEZUSI NA M’SOJ T’JETOJMË NË HARMONI
 Dm
NJERËZ TË NDRYSHËM
  Dm                                        Gm
KOMBE TË NDRYSHME NA BËRI NJË
      A                                                           Dm
JEZUSI NA M’SOJ T’JETOJME NE HARMONI

 

 

 

 

 

Dm                                                               A

JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE

                                                                      Dm

JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE
Dm
LE TA DUAM NJERI-TJETRIN
   Gm
ME DASHURINË E TIJ
   A                                                                Dm
JEZUSI NA BASHKOI NE NË FAMILJE

 

 

 

Dm                                                     Gm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM
A                                                                            Dm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM
 
LOTËT TANË TË HIDHËRIMIT
Gm
I KTHEU NË GËZIM
 A                                                                        Dm
DHIMBJET TONA AI I KTHEU NË VALL’ZIM