Emrin Tënd Jezus

 

Tonaliteti i origjinalit eshte ne G# Vajzat e kane te lehte ta kendojne ne tonalitetin ku eshte origjinali. Akordet me poshte mund te luhen ne kitare duke vendosur Capo ne perden e 3-te.

Coveri qe kam vendosur ne soundcloud eshte ne C# dhe mund te pershtatet me lehte me tonalitetin e meshkujve

Downlod ne PDF Emrin tend Jezus

Intro Em C G   D 

.           Em         C                G          D
Në krahët e tu unë vij, të dorëzohem ty
.           Em     C                             G         D
Tek ti frikën lë,   n’këmbët e fronit tënd
.           Em         C                     G        D
Planet që kam unë Zot, të gjitha ti jap ty
.           Em         C                     G           D
Eja zër vendin tënd, je i mirëpritur këtu.

Ref

C  
Eja tek ne
.                                       Em
Shiun dërgo ti, në këtë vend
.D                            
Në praninë tënde unë
.C                                          
Do të rrëfej dhe do të shpall
.                  G   D
Ti je i shenjti, Zot

 
C
Zhurmën dëgjo, qielli po zbret
.Em                        D
Eja o Zot, Fryma jote të fryjë
.C                          Em                            G         D      
Unë do të shpall emrin e vetëm që shpëton,
.Em     C       G     D  
Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
.               C                            Em   D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.

 

 

Ai Qe Shpeton/Mighty To Save

Intro:  C  G  Em  D

C                                G
Kemi nevojë për hirin
Em
Dashurinë që kurrë s’zhgënjen
D                            C
Mëshira të bjerë tek unë

G
Kemi nevojë për falje
Em
Mir’sinë e Shpëtimtarit
D
Shpresa për kombet
C  D     C   D

C                              G
Pranomë kështu siç jam unë
Em
Me frikën dhe dështimet
D                            C
Jetën më mbush sërish
G
Jetën jap  që të ndjek Ty
Em
Dhe çdo gjë që besoj
D
Tani dorëzohem
 
Ref:

G
Jezus
D
Ti që lëviz malet
C               G
Ti je Ai që shpëton
Em                D
Je Ai që shpëton

G
Përjetë është
D
Zoti i shpëtimit
C              G
U ngrit, mbi vdekjen fitoi
Em           D
Ai mbi vdekjen fitoi

Instrumentat:  C  G  Em  D

Ura:

C                          G                   D
Shkëlqe dhe bota le ta shoh
Em               C                      G
Këndojmë për lavdinë e mbretit tonë
D                Em
Të gjallë………Jezus
Autor: Reuben Morgan, Ben Fielding
http://www.youtube.com/watch?v=3Lab0SHGXkA