Ene the thyera / Broken Vessels

Intro: Am  C   Am   C

.                     Am                            C
Ne shume pjese jam, thyer, demtuar
.                      Am                              C
Plot me meshire ti, me mbledh serish
.          Am                                 C
Duar bosh jam, por jo i braktisur
.               G                    Am       G
une jam i lire, une jam i lire
 

Ref
.        F                          G
Hir madheshtor, sa i embel je
.         Am                      F
Shpeton nje t’mjere si une
.           F                        G
uooh i humbur por, u gjeta prape
.    Am               F
i verber, tani shoh

.                                  C       G
Oh une mund te te shoh tani
.                           Am       F
Ne syte e tu  shoh dashuri
.                      C    G
Ndersa jeten ti e le
.                     Am           F
Te thyerit i kthen ti ne jete

 

Intsrumentale:  Am  C   Am    C

 

.                    Am                      C
Ti merr deshtimet, dhe  dobesite
.               Am                      C
Ne vazo balte,  vendos thesar
.                Am                  C
Zot merr k’te zemer, jam ena jote
.             G                  Am          G
Bota te shohe, jeton  tek une

 

Interlude: C    G   Am    F

BROHORISNI ZOTIT ME GEZIM

Em             G         Am                     Em
Brohorisni zotit me gezim
C                    D                          Em
Ai eshte i denje per lavderim
                           G                       Am
Kendoni ne fryme dhe duart
           Em
I perplasni
  B
I denje per lavderim eshte
           Em
Zoti yne

 

 

Rrefren
 
Em   G          Am    Em
I—-denje, i —-denje
C                   D                                    Em
Ai eshte i denje per lavderim
Em    G     Am    Em
Ha—le—lu–ja
   B
I denje per lavderim eshte
           Em
Zoti yne

Beteja Atij I Takon / The battle belongs to the Lord

Em                             D          Em
Me armët qiellore ne luftën fillojmë
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tone
Em                                  D                    Em
Dhe armët e djallit ndaj nesh nuk qëndrojnë
C          D              Em
Beteja i takon Zotit tonë
C    D         G  D  Em D    G
Këndojmë lavdi edhe nder
C           D           Em
Pushtet dhe fuqi Zotit tonë (2x)

Em                                    D        Em
Kur pushteti i errësirës si lumi të vijë
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                            D                   Em
Skeptrin ka ngritur, fuqi e gjakut të Tij
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                                  D              Em
Kur armiku t’sulmon ti vëlla mos ki frikë
C               D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                            D              Em
Kurajo vëlla se shpëtimi është pranë
C          D            Em
Beteja i takon Zotit tone

Autor: Jamie Owens-Collins

Beko Zotin Shpirti im/10 000 Reason

Intro: C,  G,   D,   Em,   C,   G,   D Violine, Kitare

          C                G     D          Em

Beko Zotin Shpirti im,  O shpirti im
C           G         D
Emrin e tij adhuro
            C               Em     C     D  Em
Kendo si kurre me pare, O shpirti im
  C               D                 C,  G  , C,  G
Emrin tend une adhuroj
  

     C      G              D       Em         
Ja dielli lind, dite e re agon
C              G          D      Em
Eshte ora te kendoj serish
C                        G
Cfare do te me ndodhe
            D                 Em
E cfare do t’me vije perpara
C2                G                     D           G
Une do t’kendoj kur muzgu prape te bjere

  

     C        G         D             Em
Plot dashuri, i ngadalte n’zemerim
     C           G              D       Em
Je madheshtor, o Zot sa I mire
      C      G                   D        Em
Per miresine tende perhere do  t’kendoj
C2          G                 D     G
10 mije arsye zemra do ti gjej

  

      C    G                 D             Em
Dhe kur nje dite, te mos kem me force
    C        G            D       Em
Kur fundi t’afrohet dhe momenti t ‘vije
C2       G                D                    Em
Shpirti im serish pafund do te kendoje
C2         G                 D           G       
10 mije vite, edhe pergjithmone

http://www.youtube.com/watch?v=9jYLTn4fKYQ

Beko o shpirti im

Em
Beko, o shpirti im, ti Perëndinë
.                                             B
Dhe  jo ti mos harro veprat e Tij

Ai është i vetmi që shëron
.                                    Em
Dhe nga vdekja të shpëton

 

Em
Ai na i fal të gjitha paudhësitë
.                                           B
Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë
B
Ai është i vetmi Perëndi
.                             Em
Që për ne dha Birin e Tij

 

.                        B
I mbushur plot me gëzim
.               Em
Zotin beko, shpirti im
.                  B                             Em
Dhe lavdëroje Atë ti përgjithmonë
.            Am                 D
Në të mirë e në rrezik
.       G          Em
Jo ti mos ki frikë
.            B                            Em
Zoti ynë është një Zot besnik  (2X)

Teksti & Muzika: Bledar Kurti
Orkestrimi : Besnik Gace
Kendon: Aurel Duro