Sill Mbreterine

 C                G          F    G       C
Unë do të pres në qetësi për Ty
C              G         F        G        C
Gjithmonë e çdo ditë të kërkoj Ty
Am               G            F
Unë do t’shikoj nga qiejtë
Am          G                        F
Se Ti je shpresë dhe pjesë e imja
C                  G         F    G       C
Unë do të pres në qetësi për Ty

 
 

                  Am   F
 Sill mbretërinë
C                      G
 Këtu dhe përt’rim
                Am            F
 Shpirtin Tënd dërgo
C                     G
 Dhe mbushna më shumë
          Am   F  C      G
 Maranatha , eja o Zot.
                  F
 Sill mbretërinë

 

   C   F       C   F         C   G
 I shenjtë, i shenjtë , i shenjtë

            Am     F
Eshtë    Zoti

Words and Music by Bob Baker


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s