Syte Lart I Ngre Une

 

  C                                 F2/C    C                    F2/C
        Sytë lart i ngre unë për nga malet
  C                                 F2/C               C          Gsus
        Ku mund të gjej unë ndihmë
  C                          F2/C               C                         F2/C
        Ndihma vjen nga Ti Bërës i qiellit
  C                               F2/C        C         Gsus
        Krijuesi i kësaj bote

 

 

   C                       F2/C
        Sa kam nevojë për Ty
    C                          F
        Vetëm në Ty kam shpresë
   C                         F2/C       Gsus
        Veç Ti je lutja ime
   C                          F2/C
        Unë do të të pres Ty
   C                                     F
        Të vish dhe të më ndimosh
   C                               F2/C       Gsus
        Po pres prej Teje jetë

 

 

 

 

 

Brian Doerksen

1990 Mercy/Vineyard Publishing

Hapna sytë tanë Zot

D                A      G  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D  Bm
Të shohim Jezusin
G Em  A7
Duam ta prekim
G D
T’i themi të duam

 

 

D                 A G  A7
Veshët tanë hapi
G   D   Bm
Të mund të dëgjojmë
G     Em  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D
Të shohim Jezusin     (2x)

Hapi sytë e zemrës sime /Open the eyes of my heart Lord

E5
Hapmi ti Zot syte e zemres
B4/D#
Hapmi ti Zot syte e zemres
A2/C#      A2
Dua të t’shoh Ty
E          E4sus

Dua të t’shoh Ty  (2x)

REFRENI

B                        C#m
Të shoh Ty Zot, të ngritur lart
A2                                                 B4
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
B                                                 C#m
Derdh forcën dhe dashurinë                                     F#m7 (11)                       B4

Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë

E5
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
B4/D#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A2/C#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
E               E4sus
Dua të t’shoh Ty

Integrity, Paul Baloche