Perëndi i vendit tim

Autor: Toni Shena

 
                          D
1. Kokën ngrej lart
                Dmaj7
Malin shikoj
                       D7
Plot gjelbërim
                G
Dhe bukuri

 

                     D

2. Lumi që rrjedh
          Dmaj7
Deti i qetë
                    D7
I thellë dhe blu
                                 G
Një këngë më përshkon
                 A
Më përshkon

 

                    D
3. Kur drita jashtë
                        Dmaj7
Me forcë shkëlqen
                      D7
Kur gonxhja fort
                      G
N’lule shpërthen
                G                A
Një ditë e re të lavdëron

 

Ref:
               G               D
Je Perëndi i vendit tim
                  G              Bm
Ulur qëndron ti në lavdi
                G                     Bm7
Ty të përket cdo gje qe shoh
        C                           A7
Me forcen time ty te bekoj
 
                      G                        D

 

Unë do të shpall lavdërimin Tend
              G                      Bm
Agimin do ta zgjoj me këngë
                  G               Bm7
Krahët i shtrij të fluturoj
      G                               A
O Zoti im Ty të qoftë lavdi
      C                               A
O Zoti im Ty të qoftë lavdi  

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s