Princi i Paqes/ Prince of Peace

G
Je i Shenjte Ti (2x)
C
I Plotfuqishmi (2x)
Am
Je i denje Ti (2x)
D
I denje per lavderim

G
Do te ndjek Ty (2x)
C
Do te degjoj Ty (2x)
Am
Do te dua ty (2x)
D              G
Deri ne fund (2x)

C
Ti je Zot mbi zot
D
Ti je Mbret mbi mbret
Em
Je i fuqishmi Zot
Bm
Permbi gjithcka
C
Je Emanuel
D
I madhi “Une Jam”
Em
Princi i paqes je
G
Qenjgji i Perendise
c
Perendi qe rron
D
Hiri qe shpeton
Em
Perjete i mbreteron
Bm
I lashti i diteve
c
Ti je Alfa, Omega
D
Fillim dhe mbarim
Em
SHpetimtari Mesia
G
SHpengues dhe mik
. C D
Ti je princi i paqes jeten do t’jetoj ne ty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s