Perëndia nuk më ka harruar

Em
Do të këndoj o Perëndi
D
Që kurrë s’harron tek unë të vish
C
Do të lavdëroj, jo s’do të rri
B7
Ti jep shumë forcë e dashuri

 

Em
Ti jep gëzim, nder edhe shpresë
D
Na bën të denjë që të ngadhnjejmë
C
Mbi çdo pengesë edhe stuhi
B7
Ne nuk humbasim se je Ti

 

Em
Kur shi të bjerë, kur erë të fryjë
D
Nuk do t’kem frikë se jam me Ty
C
Ti pranë më mban, Ti diellin nxjerr
B7
Dhe zemra ime mbushet me shpresë

Ref

Em
Perëndia nuk më ka harruar
D
Perëndia mua më ka premtuar
C
Asnjëherë nuk do të më braktisë
B7
Me mua do t’jetë sa frymë të kem

 

Em
Perëndia nuk më ka harruar
D
jetën time Ai ka çliruar
C
Dhe humbjen sot e quaj fitim
B7
Dhe jeta ime në Të merr dritë

Toni Shena

Perëndia Mua Më Jep Fuqi

Am                              G
Perëndia mua më jep fuqi
Am
Ai shkeli edhe armikun tim
G
Këndoj e festoj fitoren
E                       Am
Krishti është Zot

 

 

G              C
Gjaku i Tij mua më pastron
Dm              E
Nga vdekja më liron
G                    C
Fjala e Tij e mundi Satananë
Dm                         E
Të gjithë do t’shohin se Perëndia