PERENDI PLOT MADHESHTI

Em add9
PERENDI PLOT MADHESHTI
B7                           C D
KRIJOVE TI HAPESIRE   PA FUND
Em add9                                  Am
DHE ZAMBAKUN PLOT ME VESE
F# dim                       C B7
DHE  SHPIRTIN TIM QE DRITE KERKON
E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

 

 

Em add9
JEZUS TE FALENDEROJ
B7                                C D
QE NE RUGENE GJATE DHE PLOT MUNDIM
Em add9                    Am
MUA ME KERKOJE TI
F#dim
TE FSHEHUR NE MEKATIN TIM
E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

Em add9
E NE FUND ME GJETE TI
B7                   C D
ME ZGJATE DOREN E GJAKOSUR
Em add9                                   Am
DOREN TIME FORTSHTRENGOVE
F#dim                   C B7
DHE ATO KURRE ME S`U NDANE

E                                  D
FALEMINDERIT       FALEMINDERIT
G          C                 Am  B7          C D              heren e2 Em
FALEMINDERIT ZOT   FALEMINDERIT O ZOT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s