Ai Fitoi -/- He has won

Intro: |E //// | F#m //// |D//// ////|

.E                              F#m
Per t’gjithe ata qe jane te renduar, t’lodhur
D
Shpresa ka ardh
.E                             F#m
Per t’gjithe ata qe jane me shpirt te thyer
D
Shpresa ka ardh

 
Para Ref
.E                           F#m
Ngrihi syte lart, ngri koken lart
 D
Fuqia e mekatit, vdiq

 
Ref
.     A E     F#m           D        A      E
Ai fitoi, ne fitore vdekja eshte perpire
.              D    A    E
Permes Birit,
. F#m                  D                   A             E
Varri eshte i mposhtur, tek une ska fuqi
.              D  F#m    E
Po Ai fitoi

 .                   D     A  E                    D     A E  
(X2) Po Ai fitoi                  Po Ai fitoi

 
.E                                   F#m
Per ata qe kerkojne dashurine e Atit
D
Shpresa ka ardh
.E                                 F#m
Per ata qe shikojne, driten e shpetimtarit
   D
Shpresa ka ardh

 
Para Ref
.E                          F#m
Ngrihi syte lart, ngri koken lart
 D
Fuqia e mekatit, vdiq

Ref……..

Urra
.E                         F#m
Jezusi ka ardh, Jezusi ka ardh
D
Kendo  me fort, kendo me fort
.E                    F#m
Jezusi Fitoi, Jezusi fitoi
D
Kendo me fort, kendo me fort

Advertisements

K’tu ne kryq

Intro   G/// Em// D/F# G// G/B C///

Vargu 1
C             Em          D/F#     G                              C
Është një vend plot me mëshi – rë, që nu – k shteron. .
Em        D      G                     C
Është një vend ku hiri rrjedh si lumë i gjërë. .
D                C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje; .
D                        C
vjen me furi dhe më rrëmben!
Rref .
C
K’tu ne kryq, k’tu ne kryq .
G
Jetën unë dorëzoj;
.D                         Am7
Mahnitem nga Ti, mahnitem nga Ti. .
C                         G
Ku dashuria u kuq dhe mëkati m’u la.
.             D                        Am7                        C2 – G – C2 – G
Të detyrohem Ty, të detyrohem Ty, Jezus.
Vargu 2
C             Em        D/F#     G                 C
Është një vend, ku turpi e faji më nuk rrinë;
.       Em      D         G                   C
Aty faljen, paqen gjej me Perëndinë.
.             D       C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje;
.              D                       C
vjen me furi dhe më rrëmben!

Urra

C2
K’tu unë shpresën gjej.
Em
K’tu mbi vend të shenjtë
G                     D
K’tu përulem, k’tu përulem.
C2
K’tu unë duart ngre.
Em
K’tu Ti më shpëton.
G                      D
K’tu përulem, k’tu përulem.

Oqeanet -/- Oceans

Bm                       A          D
Ti me therret te ec mbi ujerat
A                                       G
Pa ditur se ku kemba shkel
Bm                        A           D
Dhe mes misterit ja ku je ti
.                  A                    G
Mes thellesise besimi del

Rref

G        D                     A
Emrit tend do ti therras
G        D                        A
Tek ti syte une do ti mbaj
.            G
Kur oqeanet ngrihen
.              D         A
Jam ne krahet e tu
.      G      A     Bm
I imi je  I   yti   jam
Bm                           A         D
Ne ujera te thella mjafton hiri
.                  A                      G
me krahun tend ti me drejton
Bm                                A              D
kur kembet s’mbajne me, frika duket
.                 A                   G
jo asnjehere ti kurre s’deshton

Urra

Bm                      G
Ku besimi ska kufi

ti fryme drejtome
.    D
permbi ujera te kaloj une
.    A
kudo qe te me th’rrasesh
Bm
merrme thelle atje
.      G
ku kemba nuk ka shkelur
.           D
qe besimi t’me forcohet
.       A
n’pranine e shpetimtarit

Mbretit kendojini / Sing to the king

E                 B             A                          E
Mbretit këndoini që vjen të mbret’rojë
.                        B           A             E
Qengjit që u therr ne i japim lavdi
.                         B                  A                 E
Jetë dhe shpëtim mbretërimi do t’sjellë
.                            B                       A                 E
G’zim për gjithë kombet kur Jezusi mbret’ron

Ref
E
Eja t’këndojme një këngë
.       F#m                                                      A
Një këngë që shpall se ne i takojmë Jezusit
.                         E      D A
Ai është gjithcka
.        E
Një zemër levdimi t’ngrejmë
.        F#m
T’ngrejmë zërat tani drejt Jezusit
.                            E      D A
Për mbretin këndo

E                 B                A         E
Presim në lutje për kthimin e tij
.                   B                    A                E
Do t’jemi t’gatshëm kur ajo ditë të vije
.                               B            A                    E
Bashkë me shenjtorët ne do të këndojmë
.                      B                  A                  E
Se djalli u mund dhe Jezusi mbret’ron