Mësona të të nderojmë

E
Mësona o zot që ditët t’shfrytëzojmë
E
Të jemi të urtë në gjithçka
A
Që themi dhe bëjmë
B                            E
Mesona ty te nderojme

Forcona o zot që ne të dëshmojmë
Për veprat e tua
Mëshirën dhe dashurinë
Mësona të të nderojmë
A                        E
Dhe do të lavdërojmë o zot      (4X)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s