MË MERR PRANË TEJE

C
O Perëndi
         Am
Sa e çmuar
G                    C
Është mirësia jote!

 
O Perëndi
       Am
Sa e madhe
G                     C
Është dashuria jote!

 

Refreni

                      F
Sepse pranë teje
                      C
Është burimi i jetës
                   F
Prej dritës tënde
                  C
Unë shoh dritën
 

Ref  x2
                        F
Me merr prene teje
                        C
Me merr prane teje
                       F
Dhe etjen me shuaj
      Am     G
Ne perroin e
                     C
Kenaqsive te tua
 

Autor: Adi Sipri