K’tu ne kryq

Intro   G/// Em// D/F# G// G/B C///

Vargu 1
C             Em          D/F#     G                              C
Është një vend plot me mëshi – rë, që nu – k shteron. .
Em        D      G                     C
Është një vend ku hiri rrjedh si lumë i gjërë. .
D                C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje; .
D                        C
vjen me furi dhe më rrëmben!
Rref .
C
K’tu ne kryq, k’tu ne kryq .
G
Jetën unë dorëzoj;
.D                         Am7
Mahnitem nga Ti, mahnitem nga Ti. .
C                         G
Ku dashuria u kuq dhe mëkati m’u la.
.             D                        Am7                        C2 – G – C2 – G
Të detyrohem Ty, të detyrohem Ty, Jezus.
Vargu 2
C             Em        D/F#     G                 C
Është një vend, ku turpi e faji më nuk rrinë;
.       Em      D         G                   C
Aty faljen, paqen gjej me Perëndinë.
.             D       C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje;
.              D                       C
vjen me furi dhe më rrëmben!

Urra

C2
K’tu unë shpresën gjej.
Em
K’tu mbi vend të shenjtë
G                     D
K’tu përulem, k’tu përulem.
C2
K’tu unë duart ngre.
Em
K’tu Ti më shpëton.
G                      D
K’tu përulem, k’tu përulem.

Advertisements

Me gjithcka jam / With all I am, Hillsongs

D                                A/C#              Bm
Dorëzohem sërish në dorën tënde Zot
Bm/A           G            A
Me gjithcka jam, për Ty
D                                A/C#                    Bm
Botën time mban në pëllëmbë të dorës Zot
Bm/A      G         A        Em7   Asus
Dhe i yti jam, përjetë

Ref
A         D     A/C#    G/B
Jezus unë besoj në Ty
D/F#    F#m   G
Jezus të përkas  unë  Ty
Em
Je arsyeja që jetoj
Asus    A
Motivi që këndoj
D
Me gjithcka jam

D                       A/C#               Bm
Do të ec me ty, kudo që të shkosh
Bm/A            G              A          D
Në gëzim edhe lot, mbështetem në ty
A/C#      Bm
Dhe do të jetoj në rrugët e tua
Bm/A   G            A   Em7   Asus4
Dhe premtimet   Zot, përjetë

Urra

Dsus  D     A/C#
Të adhuroj   unë
G/B   Bm   A
Të adhuroj  unë  Ty.