Mbretit kendojini / Sing to the king

E                 B             A                          E
Mbretit këndoini që vjen të mbret’rojë
.                        B           A             E
Qengjit që u therr ne i japim lavdi
.                         B                  A                 E
Jetë dhe shpëtim mbretërimi do t’sjellë
.                            B                       A                 E
G’zim për gjithë kombet kur Jezusi mbret’ron

Ref
E
Eja t’këndojme një këngë
.       F#m                                                      A
Një këngë që shpall se ne i takojmë Jezusit
.                         E      D A
Ai është gjithcka
.        E
Një zemër levdimi t’ngrejmë
.        F#m
T’ngrejmë zërat tani drejt Jezusit
.                            E      D A
Për mbretin këndo

E                 B                A         E
Presim në lutje për kthimin e tij
.                   B                    A                E
Do t’jemi t’gatshëm kur ajo ditë të vije
.                               B            A                    E
Bashkë me shenjtorët ne do të këndojmë
.                      B                  A                  E
Se djalli u mund dhe Jezusi mbret’ron

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s