Me mirenjohje falenderoj/Give thanks

 
G                            D
Me mirenjohje falenderoj
Em               C
Me te shenjtin falenderoj
G                              Em
Falenderoj sepse ai dha
C          D
Krishtin birin e tij

 

REF

G                 Em                     C
Dhe tani i dobti thote une kam fuqi
D                     G
I varferi thote kam pasuri
Em               Am
Se zoti vete beri gjithcka
D                G
Per ne falenderoj

Autor: Don Moen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s