I SHENJTË I SHENJTË

 

D    C                                    D
I SHENJTË, I SHENJTË, I SHENJTË,  JE TI
C                             D
ZOTI MADHËSHTOR
C                                                    D
QIELLI DHE TOKA ËSHTË MBUSHUR
            C                      D
ME LAVDINË TËNDE

 

REFRENI

       D                C     D
HOSANA, HOSANA
D      C         D
NE LARTËSI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s