I SHENJTË I SHENJTË

 

D    C                                    D
I SHENJTË, I SHENJTË, I SHENJTË,  JE TI
C                             D
ZOTI MADHËSHTOR
C                                                    D
QIELLI DHE TOKA ËSHTË MBUSHUR
            C                      D
ME LAVDINË TËNDE

 

REFRENI

       D                C     D
HOSANA, HOSANA
D      C         D
NE LARTËSI