I Shenjtë -/- Holy

.Em                   Am                          G   Bm

Ja ku jam Zot, përpara fronit të lavdisë
.Em                   Am                          G   Bm
Ja ku jam Zot, përpara fronit të mëshirës

 

.Em
Unë mund të shoh dritën
.Am
Mund të ndiej shkreptimën
.G                                 Bm
Mund të dëgjoj zërat që vijnë nga froni yt

 

.Em                 Am
24 pleq t’përulen Ty
.G                      Bm
Dhe kurorat lënë mënjanë
.Em               Am
Dhe katër qenie të thërrasin
.G                     Bm
Ditë e natë, natë e ditë

.Em                      Am
Vec një fjalë më vjen ndërmend
.G                                Bm
Është një fjalë që të përshkruan ty 2x

 

 Ref
.Em        Am       G                 Bm
I shenjtë, i shenjtë, Zot i fuqishëm

Ura
.Em               Am
S’ka asnje si Ti Zot,
.G                       Bm
Je i shenjtë, i shenjtë je Ti. 2x

Kadosh, Kadosh, Kadosh / Holy Holy Holy

Am         Dm       Am
Kadosh, kadosh, kadosh
Am         Dm       Am
Kadosh, kadosh, kadosh
G           Em         Am
Adonai, Elohim, Tz’va’ot
G           Em        Am
Adonai, Elohim, Tz’va’ot
A       G         D            A
Asher hayah V’hoveh v’yavo
A       G        D             A
Asher hayah V’hoveh v’yavo

 

 

I shenjte I shenjte I shenjte, I shenjte I shenjte I shenjte
Eshte Zoti Perendi plotfuqishem
Ishte, dhe eshte, dhe do te vije

Karen Davis, CCLI 570531