ME DASHURI NJË KËNGË KËNDOJ

G              D                      Em

Me dashuri një këngë këndoj

                     C                  D

Për shpëtimtarin, për Jezusin

G                   D                            Em

Mirënjohës jam për çfarë ke bërë

            C                          D

O shpëtimi, i shtrenjti Jezus

 

Am           Em                      D                   G

Zemra m’gëzon që mua tëndin më quan

Am                Em                        D

Vend tjetër s’ka ku mund të jem

                      G   D             C

Në krahet e tu të dashurisë

                      G   D             C

Në krahet e tu të dashurisë

                        G        D               C

Më mban të qetë, më afron pranë

                      D                   G

Në krahët e tu të dashurisë

 

Autor: Craig Musseau, CCLI # 824481

I këndoj dashurisë tënde / I could sing of your love forever

D
Lart pëmbi malet dhe mbi det
Em7
Rrjedh lumi yt me dashuri
G                                        Asus
Dhe zemrën time do të hap
D
Të më çlirojë Shëruesi

 

 

Për të vërtetën unë gëzoj
Em7
Dhe duart unë çdo ditë i ngre
G
Se unë përherë këndoj
Asus
Për dashurinë që zbriti
 

                  D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                          Asus
I këndoj dashurisë tënde
D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                           Asus
I këndoj dashurisë tënde

Autor Martin Smith, Delirious? CCLI # – 1043199