Krishti është ngritur mbi gjithcka / Exalted over all

Intro:   A    E   F#m    D      (2x)

Strofa 1
.         A
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
.      E
E zemren dhe, atje në kryq
.                 D                                         A
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
.         A              
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë
.        E
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
.      D                                     A
Askush nuk bën, atë që bëre ti

 
Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.

.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Strofa 2   
.A       
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
.       E
Ti u ringjalle, na dhe jete
.                    D                         A
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
.                    D            F#m                 E
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë

 
 Ref
.                     A                         D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
.                    A                      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
.                           F#m                   D
Krishti është ngritur mbi gjithcka
.                 A                            D
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
.               A                        E
Lëvdimi ynë është vec për ty
.                        F#m                    D
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Ura
.E
Për ty këndojmë
.F#m
Për ty këndojmë
.D                                  A
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
.E
Emrin tënd ngremë
.F#m
Emrin tënd ngremë
.D                     A
Jezus je mbi gjithcka
 
 
      

Advertisements

Nga lartesite / Rooftops

Intro Am – G- F- G (2X)

Am
Jam k’tu para teje,
G
Ne dashuri bie me ty
F
E di qe hiri yt,
G
Me solli ne k’te vend

Am
Fale teje Zot, jetoj i lire
G
Jeten time ta jap ty
Dm                                  Am
Ndaj qendroj perpara teje
C                                                  G
Dhe zerin ngre, se me dhe liri

Ref
                 C
Ndaj emrin tend do t’therras
                  G
Nga lartesite une do te shpall
          Am             F  Dm
I yti jam, I yti Jam

C
Gjithcka qe jam
                   G
Ne doren tende ti me mban
             Am            F    Dm
I yti jam, I yti jam

Am
Cdo te mire ti me ke dhene
G
Ngrej duart,  t’i shikojne te gjithe
F                               G
Je i vetmi ti, qe mund t’me gjunjezoje

Am
K’te dashuri me boten ndaj
G
Bukurine e fjales se shenjte
Dm                                   Am
Ne gjunje bie para teje
C                         G
E duart ngre, Ti me dhe liri

Urra
C
Ja ku jam, qendroj
Me krahet hapur
Am
Per te vetmin, Birin
.                           F (Dm)
Te perjetshmin Zot
.                                G
Te perjetshmin Zot