Hosana – Kari Jobe

Strofa 1

Em                D

I përulur mbret

                       G                        C             G

Zgjodhe rrugën që çon në vuajtje

                    D                           C                  G     D

S’kurseve asgjë për shkak të dashurisë

      Em                 D  

Oh cfarë mister

                     G                       C               G

Frymarja e fundit u bë përjetësi

                         D                       C                   D

Cfarë kishim humbur e shpengove ti

.

Ref  

  G               C

Hosana Hosanna

              Em    D          G           C

Në lartsësi  –  i   përgjithmonë

     G               C

Hosana Hosanna

           Em     D             G           C

Hale – lu  –  ja   përgjithmonë

.

Strofa 2

Em                      D      

Mbret fitimtar

                 G                                  C               Em

Qengji që u therr, u ngrit në madhështi

                 G                                    C      Em

Se meritojmë dashurinë që jep ti

              D                         C                Em

Ti je i vetmi që mirëpresim ne

              D                         C         

Ti je i vetmi që mirëpresim ne

.

Ura

Em

I bekuar qoftë

C

bekuar qoftë ai që

       G                             D

Në emër të Zotit vjen

Em

Eja këndo

C

Jezusi është mbret

        G                             D

Përjetë, ai mbretëron

.

Pērkthimi: Aurel Duro & Soel Birjani

Hosana – Hillsongs,

Intro: C#m   E   F#m   G#m
           C#m  E    F#m   B
Strofa 1
.     E                                 C#m
Shoh mbretin e lavdise,  tek vjen mbi re me zjarr
.                      F#m              G#m
Gjithe bota dridhet,  bota dridhet
.  E                                       C#m
Shoh dashurine dhe hirin,  na pastron nga cdo mekat
.                     F#m                          B
Dhe ne kendojme,  dhe ne kendojme
E       A    B      C#m
Hosana,  hosana
A               C#m  B
Hosana ne lartesi
E        A    B      C#m
Hosana,  hosana
A                 B                   C#m
Hosana ne lartesi
Strofa 2
. E                                               C#m
Une shoh nje brez te zgjedhur, ngrihet te te sherbeje ty
.            F#m                   G#m
Me vetmohim,   me vetmohim
E                                    C#m
Nje rizgjim afrohet,  kur lutemi edhe kerkojme
.                         F#m                              B
Qendrojme ne gjunje,  qendrojme ne gjunje
Instrumentale: C#m   E    F#m   G#m
                          C#m   E    F#m   B
Urra:
A                                          B
Zemren sherome dhe pastrome
E                                C#m
Hapi syte e mi qe te shoh lavdine
A                              B                 C#m
Me trego per dashurine qe ke ti
A                           B
Zot me thyej para teje
E                                               C#m
Gjithcka qe une jam, eshte prej teje Zot
A                                    B        C#m
Rrugen do te ndjek per ne perjetesi

Hosana ( Levdimi Ngrihet)

       G2                                             C2                      G2
Lëvdimi ngrihet, sytë i kthejmë tek Ti i kthejmë tek Ti
                                                               C2                       G2
Shpresa zgjohet, zemrat kanë mall për Ty ne rrojmë për Ty

 

                       D4                         C2                  G2

Se kur të shohim   ne gjejmë forcë për çdo ditë

                   D4                     C2                       G2                    D
Në praninë tënde frika jonë largohet tej, largohet tej

 

 REFRENI

      C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
          G                  D/F#                                       Em7       C
Perëndi që sjell shpëtim,        i denjë për gjithë lëvdimin
     C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
            G                  D
Eja vepro në mesin tonë
             Em7          C
Mirë se vjen, Zot Jezus

  

G2                                                        C2                      G2
Dëgjo dëshirën e zemrës që kthehet tek Ti          kthehet tek Ti
                                                           C2                                           G2
N’mbret’rin tënde, jetët janë përtërirë                   Ti na përtërin

Autore:  PAUL BALOCHE and BRENTON BROWN.  CCLI # 298842

HOSANA NE LARTESI

G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI
G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI

 

REFRENI

C           D                G
ZOTIN E LAVDEROJME
C                     D                      G
ME GJITHE ZEMER KENDOJM
C                  Em         D Em
I BEKUAR QOFSH O ZOT
      C                D           G
HOSANA NE LARTESI
 

 

G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER
G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER