Zjarri i Misionit / Mission’s flame

 

      Gm

Adhurimi zjarrin e misionit t’ndez

        Ebmaj7

Po shkojmë me pasion për emrin tend

           F                                                      D

Po shkojmë, lavdrimi yt është thirrja jonë

          Gm

Na dërgo!

 

 

      Gm

Adhurimi zemra e misionit tonë

        Ebmaj7

Të shohim kombet emrin tënd t’pranojnë

           F                                                      D

Çdo komb dhe fis lavdrimin’ tënde të shpallë

          Gm

Na dërgo!

 

 

   Bb                             F                        Eb

     Duhet t’jesh lavdrimi për çdo gjuhë 

   Bb                             F                Eb 

     Gzimi i çdo zemre në çdo kohë

                D                                                Eb

     Deri sa plotësia e Mbretërisë të vijë

                D                                                Eb   F

     Deri sa plotësia e zbulesës të agojë

               Gm        C        (fundi F Am)

     Na dërgo!

 

Autor: Matt Redman

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s