Zoti Do Të Bëjë

Am
Zoti do të bëjë zënë e tij të buçasë
E
Dhe ti do kesh një këngë nëpër natë

Eja tek mali i Zotit
Am
Shih lavdinë dhe madhështinë

Ref:
Am
Është i madhi yt o Izrael
E
I madhi yt o Izrael

Zëri tij buçet

Fuqinë e fjalës vet
Am
I madhi yt o Izrael

Am
Sytë që nuk shikojnë do të hapen të shikojnë
E
Veshë që s’dëgjojnë do t’dëgjojnë

Sakatët do t’kërcejnë, do t’hidhen porsi drerë
Am
Gjuha e të pagojit do t’këndojë

Am
Zoti do të bëjë që bukuria e lavdisë
E
Të duket dhe shkretëtira të lulëzojë

Thuaji atij që n’zemër ka veç frikë
Am
Forcohu dhe dëgjo zërin e Tij!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s